bakalım artık,..
usd vadeli bana nasıl oyun oynayacak,..her şey belli olur artık,....
bu hafta geçiş haftası olarak bir yere geçecek dielim,..
görüntü ve kapanışlar TA olarak endex için long yönde,
usd taraf ise ser verdi sır vermedi
Printable View
bakalım artık,..
usd vadeli bana nasıl oyun oynayacak,..her şey belli olur artık,....
bu hafta geçiş haftası olarak bir yere geçecek dielim,..
görüntü ve kapanışlar TA olarak endex için long yönde,
usd taraf ise ser verdi sır vermedi
[QUOTE=Se_M;513278]Başgan hakkımızda hayırlısı diyek lakin bu namussuz pala kaçtır 94.00 ü kırmadı. yarın gapla yukarı açarsa artık stop gerekir kanımca. zira bu vade geçemediği 97.850 yi aşabilir.[/QUOTE]
iyi tarafındna bak...yellen abla lavanta modunda da olsa bozulmuş keçi peyniri modunda da olsa; her ne şekil yellenirse yellensin, sabah piyasalar oturmuş olur.. yani türbülansa girmeyeceğiz...temiz temiz... :::.. unutma ki, eylül de arttırmıyorum aralık da derse senaryosunda kazık ne tarafa salınır belli deil...
endex bizim rakam 96400 den de kapanış yapmış hatta,....
bu abla korku salmayı brakıp koku salmayı kaçta yapacak..kaçta konuşacak..21:00 miydi.. hayır o saate kadar şöyle az pişmiş bir biftek, güzel bir salata v.s. üstüne bir cuğara patlatayım ki... sonrası idam da olsa, düğün de olsa ritüel geçerli sonuçta..
[QUOTE=Astatin;513280]iyi tarafındna bak...yellen abla lavanta modunda da olsa bozulmuş keçi peyniri modunda da olsa; her ne şekil yellenirse yellensin, sabah piyasalar oturmuş olur.. yani türbülansa girmeyeceğiz...temiz temiz... :::.. unutma ki, eylül de arttırmıyorum aralık da derse senaryosunda kazık ne tarafa salınır belli deil...[/QUOTE]
yatay olur muhtemelen. bu arada 97.850 değil bu vade en yüksek 97.350 görmüş.
[QUOTE=Se_M;513283]yatay olur muhtemelen. bu arada 97.850 değil bu vade en yüksek 97.350 görmüş.[/QUOTE]
açılış yatay olabilir de kapanış eyle olmaz...edne dersen, 3 ay, bir fed faiz artışı için pozisyon ayarlamak için çok kısa bir süre..yani pozisyonlar alınmıştır büyük ellerde..terso yada merso
[QUOTE=Se_M;513283]yatay olur muhtemelen. bu arada 97.850 değil bu vade en yüksek 97.350 görmüş.[/QUOTE]
SeM başgan,
aktif grafta gelişinde ekim vade öncesinde 99025 var,....
97350 bizim direnç, ama 99025 e boğa olarak bakıyorum ben,...
[B]olası[/B] yellen tersosuna,
91975 ten önce aman sakın ha long düşünmemek gerekli,...önce burayı bir kırdırtmak,....öldüm bittim dedittirdikten sonra, tepki düşünülebilir,...
bunun öncesinde de 93500 var,
aşağıya iki rakam koayabilirim,
93500 ve 91975
[QUOTE=indregandi;513287][B]olası[/B] yellen tersosuna,
91975 ten önce aman sakın ha long düşünmemek gerekli,...önce burayı bir kırdırtmak,....öldüm bittim dedittirdikten sonra, tepki düşünülebilir,...
bunun öncesinde de 93500 var,
aşağıya iki rakam koayabilirim,
93500 ve 91975[/QUOTE]
yellen terso olmayıp düz devam ederse bu destekler 93975 e taşınacağından 91975 ortadan kalkar,...
garaf üzerinde gösterelim şimdi,...
[url=http://resimyukle.xyz/resim/39N2][img]http://i.resimyukle.xyz/39N2.png[/img][/url]
böylece,
yukarısı
96200, 96400, 97350 (96200 ü geçtik, 96400 kapattık, 97350 önündeyiz)
aşağısı
93500 ve 91975 olarak,...(yellen tersosu, vurgu, burgu,..v.s)
bu usd ye de,
2.9757 1 kasım balkon rakamı,...
yellen öncesinde tam buralarda dolanmaktayız, 8 gündür bu rakamı yatayda alt/üst çiğnemekteyiz,...
bu bizim doların tr deki siyasi değeri,
ne zamn bunun üstü kaldı kırılganız, ne zamn altına geldi rahatız,...
sebebi her şey olabilir,...ama rakam üstü kırılganlık altı rahatlıktır