-
[QUOTE=obsidyen;521727][IMG]https://i.hizliresim.com/LnaqOZ.jpg[/IMG]
ahanda ETH yapıştırıyorum aga..ordaki genişleyen üçgeni gören ortodox müridler kısa devre yapıp çip yakarsa bütün günahalar senindir ona göre .. :D ben hiç karışmam say dedin saydım..:p
.uyk[/QUOTE]
Astatin bunu beğendi:D Abi Bitcoin de ayu, ether de boğa diyon gibi geldi bana:o hemi te?
-
[QUOTE=obsidyen;521729]360 üstü görürse X dalga kayış atar..onu da diyiimm ben gidiyiimm..:D.uyk[/QUOTE]
AYni diyon ki, 360 a kadar olan yükseliş düzeltme olur sonra graşabilir... yok eğer 360 üzeri çıkarsa X badem..daha da çıkabülür..hemi te?
-
[QUOTE=Astatin;521737]AYni diyon ki, 360 a kadar olan yükseliş düzeltme olur sonra graşabilir... yok eğer 360 üzeri çıkarsa X badem..daha da çıkabülür..hemi te?[/QUOTE]
İvit fiyat 362 gördü emme X lives in pattern.. :..: neden?.. barın uçları soyuttur demişti ortodox papazın biri..sensei de fiyatı yalıtıp eyle işliyodu..neyse o kadar inceye girmeye gerek yohh..:p X zaman dolduruyor tahminim üçgen..;) ikinci faz da sert olacak 163 ü bekle..diyimm ben gidiyimm :D
-
[QUOTE=obsidyen;521740]İvit fiyat 362 gördü emme X lives in pattern.. :..: neden?.. barın uçları soyuttur demişti ortodox papazın biri..sensei de fiyatı yalıtıp eyle işliyodu..neyse o kadar inceye girmeye gerek yohh..:p X zaman dolduruyor tahminim üçgen..;) ikinci faz da sert olacak [B]163[/B] ü bekle..diyimm ben gidiyimm :D[/QUOTE]
Nassı :eek: 163 lere mi düşecek diyon:confused:
-
[QUOTE=Astatin;521744]Nassı :eek: 163 lere mi düşecek diyon:confused:[/QUOTE]
patrom 193 olacağdi..graf toolsda mıknatıs olmayınca eyle oliyii.dng:D
-
[QUOTE=obsidyen;521745]patrom 193 olacağdi..graf toolsda mıknatıs olmayınca eyle oliyii.dng:D[/QUOTE]
ha iyi ya bişi değilmiş.dng.dng.dng abi hangi koşulda o senaryo bozulur?
-
[QUOTE=Astatin;521746]ha iyi ya bişi değilmiş.dng.dng.dng abi hangi koşulda o senaryo bozulur?[/QUOTE]
Bence hiç bi koşulda bozulmayacak..nedeni şu : 6 ayda 70 misli prim yapan bir şey birilerinin satışına maruz kalacaktır..:( mesela bende olsa 10000 tl en 700000 tl daha ne olsun aga..gözünün yaşına bakmazdım..ama onun palası ne diycek bakacaz.;)..diyimm vee gidiyiim :D
-
[QUOTE=obsidyen;521747]Bence hiç bi koşulda bozulmayacak..nedeni şu : 6 ayda 70 misli prim yapan bir şey birilerinin satışına maruz kalacaktır..:( mesela bende olsa 10000 tl en 700000 tl daha ne olsun aga..gözünün yaşına bakmazdım..ama onun palası ne diycek bakacaz.;)..diyimm vee gidiyiim :D[/QUOTE]
abi bu kripto para olayında farklı bir durum var..şöyle ki, üretilen yada ordaki tabiriyle mine edilen coin miktarı zamanla artıyor..yani 70 misli prim yapmadan önce dolaşındaki miktar 1000 adet iken misal şimdi 1000000 adet... yani sürekli arz olmasına rağmen fiyat yükseliyor filan..yani o kadar kat prim yapmış mal yok ortada...bu kripto paralar ile ilgili acaip bir komplo teorim var ama zamanı değilşimdi
-
[QUOTE=Astatin;521748]abi bu kripto para olayında farklı bir durum var..şöyle ki, üretilen yada ordaki tabiriyle mine edilen coin miktarı zamanla artıyor..yani 70 misli prim yapmadan önce dolaşındaki miktar 1000 adet iken misal şimdi 1000000 adet... yani sürekli arz olmasına rağmen fiyat yükseliyor filan..yani o kadar kat prim yapmış mal yok ortada...bu kripto paralar ile ilgili acaip bir komplo teorim var ama zamanı değilşimdi[/QUOTE]
Patrom X badem oldu..:p emme terminal impuls lives ..:..: bir sürü olasılık devrede en düşüğe :f3 koyduk şimdi :c3 devam ediiyi zaman önemli bakalım ne gösterir..;) bisti, doları, altını bıraktık hade viobu da geçtik ..eteryum sayıyorum..yahu buradan geçen ne düşünür hakkımız da bilmiiimm..:D
birde deyisin ki 6 $ dan alamazdın çünkü paralar programcı ekibin kodlarında saklı idi..o zaman fiyat bir görüngü şeklinde yükseldi..yükselirken kimsede yok idi.:D.valla bana tam bir hayali ihracat gibi geldi patrom diggat deyimm..:)))
-
[QUOTE=obsidyen;521753]Patrom X badem oldu..:p emme terminal impuls lives ..:..: bir sürü olasılık devrede en düşüğe :f3 koyduk şimdi :c3 devam ediiyi zaman önemli bakalım ne gösterir..;) bisti, doları, altını bıraktık hade viobu da geçtik ..eteryum sayıyorum..yahu buradan geçen ne düşünür hakkımız da bilmiiimm..:D
birde deyisin ki 6 $ dan alamazdın çünkü paralar programcı ekibin kodlarında saklı idi..o zaman fiyat bir görüngü şeklinde yükseldi..yükselirken kimsede yok idi.:D.valla bana tam bir hayali ihracat gibi geldi patrom diggat deyimm..:)))[/QUOTE]
Abi çıktık maldan.lelele 220 maliyetli..360+ satış...vob neymiş yaa:::
Abi başlangıçta bana da üfürükten hikayeler gibi geldi bu kripto para olayları. Ancak 2 hafta önce birden aklıma bir şey düştü..:p feci bir komplo teorisi..olursa bunlar bol küskülemeli düzeltmeler olsa da daha gidebilir hem de çok..gitmeyebilir de.lelele
-
Eteryum da 60 dk graf da 14.06.2017 13:00 barının başlangıç olma durumu oldukça yüksek..düzeltme 163 den fazla geri alamaz ilki yazdımız doğru imiş..yaşlanıyoruz patrom..:o
bitcoim de ranamaying tamamdır kanımca..izleyip görecez..de bunlarda hafta sonu bilem işlem oliyi galiba..:rolleyes:.brv.brv
-
Öncelikle herkesin bayramını kutlar..kazasız huzrlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. hemen belirteyim eteryumda 163 geri alamaz demişiz emme aldı..Doğru alabilir çünkü terminal dalganın versiyonları var..dimekki terminal dalganın 1. si extend deel diğer ikisi ama hangisiii..:D şimdi ise
bitcoim de minareden at beni in aşşa tut beni türküsü çalınıyy dimedi deme asti patrom..:D yahuu eteryumdaki fiyat tek barda 360 lardan 74 indi bu gerçek midir..:eek: adamı yerler dimekk bu piyasada aga..hiç hissetmezsin üvvfff..:D
-
Bi şe diycemmm...eteryumda terminal impuls sayıyoduk ya ..artık yok terminal has died..:D Aga aşağıları itki diyem kabul eylediydik emme eyle değilmiş yawff..:..:..yane diim ki son kalıbın terminal olma ihtimali yohh..kalıp ayni kalip...:p dimek ki 1 2 3 4 5 etiketlenecek tepeler..bir formeyşın kenarlarıdır ha ..;) artıkın gerisi asti patrom ve ilgili olanlarındır..diiyimmm ve gidiyiiimm:D
.uyk
-
[QUOTE=obsidyen;521877]Bi şe diycemmm...eteryumda terminal impuls sayıyoduk ya ..artık yok terminal has died..:D Aga aşağıları itki diyem kabul eylediydik emme eyle değilmiş yawff..:..:..yane diim ki son kalıbın terminal olma ihtimali yohh..kalıp ayni kalip...:p dimek ki 1 2 3 4 5 etiketlenecek tepeler..bir formeyşın kenarlarıdır ha ..;) artıkın gerisi asti patrom ve ilgili olanlarındır..diiyimmm ve gidiyiiimm:D
.uyk[/QUOTE]
Kanal çalışacak...:D sert inerse 35 ve altı görülebilir..yanal çalışırsa 110-150 $ şubat-mart 2018 tekrar fişekler...brv:..::D..artıkın eteryum ve ailesinin durumu budur benim penceremden..:p
-
[QUOTE=obsidyen;521856]Öncelikle herkesin bayramını kutlar..kazasız huzrlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. hemen belirteyim eteryumda 163 geri alamaz demişiz emme aldı..Doğru alabilir çünkü terminal dalganın versiyonları var..dimekki terminal dalganın 1. si extend deel diğer ikisi ama hangisiii..:D şimdi ise
bitcoim de minareden at beni in aşşa tut beni türküsü çalınıyy dimedi deme asti patrom..:D yahuu eteryumdaki fiyat tek barda 360 lardan 74 indi bu gerçek midir..:eek: adamı yerler dimekk bu piyasada aga..hiç hissetmezsin üvvfff..:D[/QUOTE]
abi tek bar olayı fatfinger..sadece gdax da oldu..diğer borsalarda olmadı.dng
-
[QUOTE=obsidyen;521892]Kanal çalışacak...:D sert inerse 35 ve altı görülebilir..yanal çalışırsa 110-150 $ şubat-mart 2018 tekrar fişekler...brv:..::D..artıkın eteryum ve ailesinin durumu budur benim penceremden..:p[/QUOTE]
abi 35 derken..başında sonunda eksik yok dimi..bildiğin 35 diyon he:o
-
[QUOTE=aslan;519012]84 bin kısa varken ralli kaçınılmaz.:..:[/QUOTE]
Dün hala 83 bin kısa vardı. :..: Sat sat bitiremediler. :D BDDK haberi bile ralli için bir sebeptir, arkasından gelecek kriz bugün elde edilecek karı engelleyemez.
-
[QUOTE=Astatin;521966]abi 35 derken..başında sonunda eksik yok dimi..bildiğin 35 diyon he:o[/QUOTE]
Asti başgan büyüksün harbidenn....
bak etheye göçtü başgannnn.. :D
-
[QUOTE=Se_M;522267]Asti başgan büyüksün harbidenn....
bak etheye göçtü başgannnn.. :D[/QUOTE]
*** ******* rahvan :p Ya o bişi değilde bu kripto para piyasasında şortlayamıyon..şortlayabileydik hamuduynandı ya neyse..buna da şükür... bu arada büyük olan Opsivankenobi başgan...tepprik ederim
-
OPSİWAN KENOBİ ABİ, Başkan birt güncel sayım alsak ETH de...ve hatta mümkünse BTC de...kırma beni..Bu piyasa çok tatlı başkan..Asansör kibin..geçen hafta 250 haftasonu 135, dün akşam 260, şuan 220..:D işini bilen çavuşa mama bol..lakin uzun vadeli procekşın da mihim..kertenpereye gelmeyelim...liitfennn:o
-
[QUOTE=Astatin;522664]OPSİWAN KENOBİ ABİ, Başkan birt güncel sayım alsak ETH de...ve hatta mümkünse BTC de...kırma beni..Bu piyasa çok tatlı başkan..Asansör kibin..geçen hafta 250 haftasonu 135, dün akşam 260, şuan 220..:D işini bilen çavuşa mama bol..lakin uzun vadeli procekşın da mihim..kertenpereye gelmeyelim...liitfennn:o[/QUOTE]
[URL="http://[url=https://hizliresim.com/YNV6Qa][img]https://i.hizliresim.com/YNV6Qa.png[/img][/url]"]http://[url=https://hizliresim.com/YNV6Qa][img]https://i.hizliresim.com/YNV6Qa.png[/img][/url][/URL]
Asti başgan ayıbediyon galbimi gırıyon valla. al sana viop maması.
başgan ufak bi hesap yapalım. 94.625 de al veren sisteme 8.150 tl koysaydık o günkü teminat tutarı üzerinden yani 10 gontrat bugün nolurdu gritik sorumuz bu başgan. hemi de heç yorulmadan kaşınmadan.
ve ayrıca günlük uzlaşma üzerinden ala devam ederek değil haaaaa.
yani günlük bileşik viop karı yerine neredeyse aylık bileşik viop karı gullanacaz. Bu hesabı yapınca ben bilem beni köyümün yağmurlarında yıhasınlar dedim başgannn. resmen eşşeklik etmişiz yani kısaca.
94.625 te mevcut 8.150 tl miz var. (= 10 gontrat)
94.625 + 8150 = 102.775 e geldik. 10 gontrat oldu mu 20 gontrat. devamm
102.775 + 8150 = 110.925 e geldik. 20 gontrat oldumu 40 gonnrat. devamm
110.925 + 8150 = 119.075 e geldik. 40 gontrat oldumu 80 gontrat. devamm
119.075 + 9350 = 128.425 e geldik. 80 gontrat oldumu 160 gontrat. devamm
128.425 +5125 (şu anki teminatı yarısı) = 133.550 ye geldik başgan.
160 gontrat oldu mu 240 gontrat başgannnn. gelde kafayı yeme.
10 gontrat oldu 240 gontrat yani 24 gat.
8.150 x 24 gat = 195.600 tl başgan.
81.500 olsaydı x 24 gat = 1.956.000 başgan. nasıl kazanç ama...:D
offf ulan offf sen ne aldın diye sorma sakınnn. üüü
-
[QUOTE=Se_M;522776][URL="http://[url=https://hizliresim.com/YNV6Qa][img]https://i.hizliresim.com/YNV6Qa.png[/img][/url]"]http://[url=https://hizliresim.com/YNV6Qa][img]https://i.hizliresim.com/YNV6Qa.png[/img][/url][/URL]
Asti başgan ayıbediyon galbimi gırıyon valla. al sana viop maması.
başgan ufak bi hesap yapalım. 94.625 de al veren sisteme 8.150 tl koysaydık o günkü teminat tutarı üzerinden yani 10 gontrat bugün nolurdu gritik sorumuz bu başgan. hemi de heç yorulmadan kaşınmadan.
ve ayrıca günlük uzlaşma üzerinden ala devam ederek değil haaaaa.
yani günlük bileşik viop karı yerine neredeyse aylık bileşik viop karı gullanacaz. Bu hesabı yapınca ben bilem beni köyümün yağmurlarında yıhasınlar dedim başgannn. resmen eşşeklik etmişiz yani kısaca.
94.625 te mevcut 8.150 tl miz var. (= 10 gontrat)
94.625 + 8150 = 102.775 e geldik. 10 gontrat oldu mu 20 gontrat. devamm
102.775 + 8150 = 110.925 e geldik. 20 gontrat oldumu 40 gonnrat. devamm
110.925 + 8150 = 119.075 e geldik. 40 gontrat oldumu 80 gontrat. devamm
119.075 + 9350 = 128.425 e geldik. 80 gontrat oldumu 160 gontrat. devamm
128.425 +5125 (şu anki teminatı yarısı) = 133.550 ye geldik başgan.
160 gontrat oldu mu 240 gontrat başgannnn. gelde kafayı yeme.
10 gontrat oldu 240 gontrat yani 24 gat.
8.150 x 24 gat = 195.600 tl başgan.
81.500 olsaydı x 24 gat = 1.956.000 başgan. nasıl kazanç ama...:D
offf [B]ulan offf sen ne aldın diye sorma sakınnn. ü[/B]üü[/QUOTE]
İşte olay o zaten başgan..Sisteme uymazsın trend yapar puan yapar..Uyarsın bu kez yataya girer zarar yapar :o Kripto para piyasası taze, kripto para piyasası volatil, kripto para piyasası gorgunç, kripto para piyasası gaçınılmaz:::
-
Opsi abi opsi abi, gurtar bizi abi..Hadi tamam BTC ve ETH saymıyon..Şu güzide çinli kardeşi saya rmısın başgan..Çin in Ethereum u olmaya aday da o açıdan..Bi de küçük bir detay var tabi.. 5$'dan aldım 1 yıl içinde 100$ dan satmayı düşünüyorum da :) ANTSHARES kardeş...Karınca kararınca :)) başlayıp serin sulara diyorum da (Bu arada linkdeki grafik fiyatı BTC bazında..ne ayak 5$ deyip şaşırmayasın)..Say yeter ki say BTC bazında da olur
[url]https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-ANS[/url]
-
-
Kara afrikanin sudan çöllerinden sizlere selam olsun. .
-
Memleketiimm memleketimmm
-
[QUOTE=obsidyen;522810]Memleketiimm memleketimmm[/QUOTE]
Başgan, hasretini göndermek için bir şey lazımsa gönderek..ne biliim kangal sucuk, sardalya filan..bi de iridyum uydu telefon filan..sucukları ziftlenirken belki ANTSHARES sayarsın ew filan:::
-
memlekete döndük çok şükür emme lakin gene gidebiliriz..Başgan nilerlen uğraşıyon yawff demiycem niye bili misinnn...dng:D cevabı altta...dng
-
başgan iyi şeylerlen ugrşıyon diiim sana ..ama nasıl alınır satılır habu anderler..:p bu arada üst tepe 0.350-0.380 gibi bi şey.ne saydığımı sen biliiinnn..:..: diiim ben giiidiiimmm.uyk
[IMG]https://i.hizliresim.com/1g0LNj.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=obsidyen;522973]başgan iyi şeylerlen ugrşıyon diiim sana ..ama nasıl alınır satılır habu anderler..:p bu arada üst tepe 0.350-0.380 gibi bi şey.ne saydığımı sen biliiinnn..:..: diiim ben giiidiiimmm.uyk
[IMG]https://i.hizliresim.com/1g0LNj.jpg[/IMG][/QUOTE]
ANTSHARES, yeni adıyla NEO...Neeooooooo layn dersen...Çin in ETHEREUM u... Şu BTC nin graşmayacağından emin olsam yumulacağım buna da....Farkındaysan grafik BTC bazında...O yüzden en güzeli BTC nin graşması olur..Şu an 7.2$ civarı olan ANS yi bi 4$ dan falan kaptırsak seneye 40$ a iteleriz başgan...şaka değil::: Demekki bir de BTC sayman gerekiyor..tüüühhh:)))
-
Başgan..gorgunc çıkış için BTC graşırken antshares fişeklemesi gerek zatem;)..onun için BTC yi saymaya gerek yohh..:pherhalügarda antshares gidecek diiimmm ben..brv.usta bunlar nasıl alınır satılır..:confused:
-
Başgan ..antshares 500 $ satmak için :eek: BTC 1500 $ inmesi gerek..;) iner mi iner..;) bunlar kısa sürede olur mu olur..;) olursa başgan hediyemi yolla ona göre..:p.brv.brv.brv
-
[QUOTE=obsidyen;522990]Başgan..gorgunc çıkış için BTC graşırken antshares fişeklemesi gerek zatem;)..onun için BTC yi saymaya gerek yohh..:pherhalügarda antshares gidecek diiimmm ben..brv.usta bunlar nasıl alınır satılır..:confused:[/QUOTE]
Nasıl alınır sorusunun yanıtı çok kıl..Öncelikle dünyada ele gelir yüzde yüz olmasa da olanların en güveniliri 3.4 tane borsa var..Bunlara önce üye olman gerekiyor..Ayrıca her enstruman her borsada işlem görmüyor..Örneğin ANS bittrex adlı borsada işlem görüyor..Bu borsalara üyelik webdeb oluyor ama doğru dürüst işlem limiti almak için kimlik pasaport son üç ay fatura falan upload etmen gerekiyor...Bak bu bilgilere karşılık 20 sayım kontörü alırım senden ha::: İnternette şurda burda bulamayın bu bilgileri
ANS almak için öncelikle bittrex nokta koma gidiyorsun üye oluyorsun...webden sınırlı bilgiyle üyelik mümkün...
Bundan sonra bir şekilde BTC alman lazım.Olayın en zor tarafı bu. Bir yerden BTC alarak kripto alemine girdinmi gerisi kolay...BTC aldıktan sonra bunu aldığın yerden başka bir kripto para borsasına havale edebiliyorun..Yani bittrex e de.. Bunun için iki yol var.
1) Hızlıama tuzlu olabilen yol: Bir türk sitesi olan koinim nokta koma üye oluyorsun webden. Kimlik falan upload ediyorsun. Üyelik onaylandıktan sonra girip TL yatır diyorsun. Sana para eft edeceğin banka hesap no ve veriyorlar..Günlük 2500 tl aylık 25000 TL limit var.. EFT yi yapıyorsun. Ordan BTC alıyorsun. Lakin şirket kendisi btc satmıyor çünkü orası bir borsa..Alıcı satıcı nerde oluşursa ördan alabiliyorsun..Türk borsalarında bazen yurtdışı ile aynı olabilirken fiyat bazen %7-8 e kadar fark açılabiliyor. Diyolim ki aldın. Sonra o BTC yi, Bittrex deki adresine withdraw ediyorsun. Yarım saat falan sürüyor. Sonra bitrex den ANS alıyorsun.
2) Yavaş ama en ucuz ve güvenli yol/borsa: Kraken nokta com a üye oluyorsun. Passport fatura filan upload ediyorsun. Üyeliğin onaylanması 4-5 gün sürüyor. Sonra verdikleri banka hesabına doğrudan USD swift yapabiliyorsun. tier 3 denilen doğrulama (passport fatura) üye olduysan tek seferde max 25000 USD gönderebiliyorsun. Sonra orası derin bir borsa olduğu için makul fiyata BTC alıyorsun. Yine bittrex deki hesabına havale ediyorsun ve ANS alıyorsun... Lakin ANS nin en güzel tarafı olan ve yapman gereken bir şey daha var demediğim:p
-
Düzeltme..Başgan scala sorunundan dolayı 0.350 deel 0.200 olacaaydı..bu da eder sana 300 banginot....dng300 banginota giden bi şeyide 200-250 de vermek helalindendir..:D..Agustos ayı çok ilginç olabilüü demedi deme..+..brv
-
[QUOTE=Astatin;522993]Nasıl alınır sorusunun yanıtı çok kıl..Öncelikle dünyada ele gelir yüzde yüz olmasa da olanların en güveniliri 3.4 tane borsa var..Bunlara önce üye olman gerekiyor..Ayrıca her enstruman her borsada işlem görmüyor..Örneğin ANS bittrex adlı borsada işlem görüyor..Bu borsalara üyelik webdeb oluyor ama doğru dürüst işlem limiti almak için kimlik pasaport son üç ay fatura falan upload etmen gerekiyor...Bak bu bilgilere karşılık 20 sayım kontörü alırım senden ha::: İnternette şurda burda bulamayın bu bilgileri
ANS almak için öncelikle bittrex nokta koma gidiyorsun üye oluyorsun...webden sınırlı bilgiyle üyelik mümkün...
Bundan sonra bir şekilde BTC alman lazım.Olayın en zor tarafı bu. Bir yerden BTC alarak kripto alemine girdinmi gerisi kolay...BTC aldıktan sonra bunu aldığın yerden başka bir kripto para borsasına havale edebiliyorun..Yani bittrex e de.. Bunun için iki yol var.
1) Hızlıama tuzlu olabilen yol: Bir türk sitesi olan koinim nokta koma üye oluyorsun webden. Kimlik falan upload ediyorsun. Üyelik onaylandıktan sonra girip TL yatır diyorsun. Sana para eft edeceğin banka hesap no ve veriyorlar..Günlük 2500 tl aylık 25000 TL limit var.. EFT yi yapıyorsun. Ordan BTC alıyorsun. Lakin şirket kendisi btc satmıyor çünkü orası bir borsa..Alıcı satıcı nerde oluşursa ördan alabiliyorsun..Türk borsalarında bazen yurtdışı ile aynı olabilirken fiyat bazen %7-8 e kadar fark açılabiliyor. Diyolim ki aldın. Sonra o BTC yi, Bittrex deki adresine withdraw ediyorsun. Yarım saat falan sürüyor. Sonra bitrex den ANS alıyorsun.
2) Yavaş ama en ucuz ve güvenli yol/borsa: Kraken nokta com a üye oluyorsun. Passport fatura filan upload ediyorsun. Üyeliğin onaylanması 4-5 gün sürüyor. Sonra verdikleri banka hesabına doğrudan USD swift yapabiliyorsun. tier 3 denilen doğrulama (passport fatura) üye olduysan tek seferde max 25000 USD gönderebiliyorsun. Sonra orası derin bir borsa olduğu için makul fiyata BTC alıyorsun. Yine bittrex deki hesabına havale ediyorsun ve ANS alıyorsun... Lakin ANS nin en güzel tarafı olan ve yapman gereken bir şey daha var demediğim:p[/QUOTE]
Gelelim ANS nin en güzel tarafına... ANTSHARES, blockchain platformu ve aynı zamanda ticari ekosistemi (Çoğu konde bu yok..Bu manada antshares ethereum a benziyor)... Sen ANS aldığın zaman bir koin değil bu şirketten hisse almış oluyorsun...Şimdi ANS networkunde yapılan işlemlerde kullanılan para ise ANC... ANS nin sitesinden PCWallet indiriyorsun PC ne...Sonraa bittrex de aldığın ANS leri PC wallet ının adresine transfer ediyorsun..Bunu yaptıktan sonra blockchaşn networkunun ürettiği ANC ler, ANS hissen oranında otomatik olarak 15 sn de bir wallet ına yatıyor..Şıkır şıkır gözlerinin önünde..Şu an 1000 ANS alsan yani 7200$ bağlasan günde sadece 0.4 ANC alıyorsunki o da 1 dolar...Ha diyeceksin mal mıyım, bankaya yatırsam dah açok kazanırım...An için doğru..Lakin ANTSHARES platformunda iş yapan şirket ve kullanıcı sayısı arttıkça kullanolan para ANC olduğu için buna talep olacağı ve fiyatının artacağı varsayılıyor. EN önemlisi ANC zarzı sınırlı..22m adetti yanlış hatırlamıyorsam, bitecek. Ondan sonra o platformda işlem yapmak isteyen ANC satın almak zorunda..Ülkw ÇİN, nüfus milyar küsür...Çaktın köfteyi:::
-
[QUOTE=obsidyen;522994]Düzeltme..Başgan scala sorunundan dolayı 0.350 deel 0.200 olacaaydı..bu da eder sana 300 banginot....dng300 banginota giden bi şeyide 200-250 de vermek helalindendir..:D..Agustos ayı çok ilginç olabilüü demedi deme..+..brv[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;522995]Gelelim ANS nin en güzel tarafına... ANTSHARES, blockchain platformu ve aynı zamanda ticari ekosistemi (Çoğu konde bu yok..Bu manada antshares ethereum a benziyor)... Sen ANS aldığın zaman bir koin değil bu şirketten hisse almış oluyorsun...Şimdi ANS networkunde yapılan işlemlerde kullanılan para ise ANC... ANS nin sitesinden PCWallet indiriyorsun PC ne...Sonraa bittrex de aldığın ANS leri PC wallet ının adresine transfer ediyorsun..Bunu yaptıktan sonra blockchaşn networkunun ürettiği ANC ler, ANS hissen oranında otomatik olarak 15 sn de bir wallet ına yatıyor..Şıkır şıkır gözlerinin önünde..Şu an 1000 ANS alsan yani 7200$ bağlasan günde sadece 0.4 ANC alıyorsunki o da 1 dolar...Ha diyeceksin mal mıyım, bankaya yatırsam dah açok kazanırım...An için doğru..Lakin ANTSHARES platformunda iş yapan şirket ve kullanıcı sayısı arttıkça kullanolan para ANC olduğu için buna talep olacağı ve fiyatının artacağı varsayılıyor. EN önemlisi ANC zarzı sınırlı..22m adetti yanlış hatırlamıyorsam, bitecek. Ondan sonra o platformda işlem yapmak isteyen ANC satın almak zorunda..Ülkw ÇİN, nüfus milyar küsür...Çaktın köfteyi:::[/QUOTE]
Şimdiye kadar hep tatlı yemeyi anlattık, gelelim acı fossurma ve risk olaylarına:
1) Kripto para piyasası regule edilmiş değil. ABD filan yasaklıyorum höyt derse para püüfff (ABD AB ve Rusya, bu teknolojiyi desteklediklerini söylüyor yer yer o ayrı)
2) Kripto para borsaları hisse borsaları gibi %100 güvenlilir değil. Daha dün bir tanesi battı...paralar puf...Lakin Kraken ve Bitfinex ABD orjinli denetime tabi ve olanlar içinde en güvenilirleri
3) Bu borsalar web tabanlı olduğu için hack mack yememk için, üye olduktan sonra 2fa yı aktif et hesabında..Google authenticator ı indiriyorsun ve borsa webe girerken kullanıcı adı ve şifre yanısıra google authenticator ın ürettiği tek seferlik şifreyi giriyorsun...
4) ANTSHARES çin orjimli.Çin devleti çok hak huku dinlemeyebülür..Çin olayı hem avantaj hem dezavantaj yani
Not: Kraken ve bitfinex de long/şort kaldıraç fuldıraç da var
-
Aga söylemesi ayıp 2645 den BTC de 3 kaldıraçla longumda.. bi saysan iyiydi...2890 şu an da o açıdan
-
Dİğer nokta: Bazı kripto para şirketleri web den halka açılıyor (ICO: Initial coin offering)..Projeleri inceleyip beğendiysen BTC yada ETH göndeiryorsun adreslerine..Koinlerin hesabına geçiyor..1-2-3 ay sonra borsada işlem görmeye başlıyor. Proje iyiyse ve piyasada iyiyse anında %20-200 arası prim oluyor..İlk açılışta zarar ettireni görmedim...Geçenlerde bir pazar günü EOS işleme başladıydı... 1. 65 den alıp bir kaç saat sonra 5.5 den satmıştım..bunu hiç unutmayacağım..Lakin düşüşe yakalandınmı da püskül aynı şiddette...
Mal bu başgan
-
[IMG]https://i.hizliresim.com/5QzjNj.jpg[/IMG]
-
[IMG]https://i.hizliresim.com/G0Xj42.jpg[/IMG]