[QUOTE=jerfin;87431]ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..[/QUOTE]
Jerfi sabahki olayın gülüp geçilecek tarafı mı var sence?
Printable View
[QUOTE=jerfin;87431]ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..[/QUOTE]
Jerfi sabahki olayın gülüp geçilecek tarafı mı var sence?
[quote=parderi;87435]Hayır doğru teşhis. O burdayken bize yazacak sayfa bırakmıyordu. Gidince tabi haliyle bi gep oluştu. Sabah beri O gepi doldurmaya çalışıyorum. Ohhh ne rahatmış be onsuzluk.:..::..:[/quote]
''Ortak düşman muttefıklıgı'' diye bır topık acalım en ıyısı, burayı mesgul etmeyelım.:..::D:D
ralli
Sayın vob trader, hanı dowu kımse sallamıyordu S&P ye bakıyorduk, neden kop da gel olmuyor??
[QUOTE=tuareg;87441]Sayın vob trader, hanı dowu kımse sallamıyordu S&P ye bakıyorduk, neden kop da gel olmuyor??[/QUOTE]
ben anlamam dowdan :) anlasam 15 gündür geceleri gep yemem :) ben nerde ata biniosam oranın pistine bakarım :)
[QUOTE=catedral;87438]Jerfi sabahki olayın gülüp geçilecek tarafı mı var sence?[/QUOTE]
biliyorum haklısın sende.. bana da aynı şekilde bir suçlama yapılsa bende sinirlenirdim ilk başta kesin.. hatta senden daha fazla tepki verirdim belki de..
ama sen eskiden önce öfkeni kusar, sonra da olayı gırgıra almaya başlardın..
sanırım sen oldukça kırıldın ve gülüp geçemiyorsun artık..üüü
e ralli
[B]Gece geç yattığım için Ne zaman öğlenleri uyusam VOB da kazanıyorum. Stopumu koyup gerisini Şansa bırakıyorum. Bi bakıyorum aaa...
Rahmetli Vehbi Koç gibi. öglen uykusu alışkanlığı edinsem onun servetine yaklaşır mıyım abaca :)))))
Eeee yeter mi bu kadar long long long.. dünden beri 800 puan etmiş.
Shortlayalım mı artık ? Yoksa uyumaya devam mı :) :) :)[/B]
31.350 hedefte.
Bu kadar döke saça gittiklerine göre bunları 32800den aşağısı kurtarmaz.
[quote=tuareg;87420][quote=catedral;87416]Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..
Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...
Birisi yeni üye olmuştur.. Birilerine 2. yazısında saldırır.. XXXX kişi bu saldırının haklı olduğu konusunda karşı cevapta bulunur.. Ama o cevabı verirken bu yeni üyenin kendisinin iş yerinden tanıdığı biri olduğunu söylemeyi ihmal eder.. Hay allah.. IP aynı çıktığında ise 2. yazısında forom yazarlarını eleştiren kişinin iş arkadaşı olduğunu iddia eder...
Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,
Sadece canım öyle istedı dıye nıckımı değiştim, yazınız fazla nıyet okuma kokuyor, bu kadar kesın hukumlerde bulunmasanız,
''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.[/quote]
Bende de 2. bir nick yok.Suçsuzum hekem beğğ..lelele.lelele
don gömlek long devam :)