-
Teknigi temeli bir tarafa atıp şu efg nin sabırla bekledigini bir önceki forumda yazmıştım beni yanıltmadı bu yaptıgı spekülasyondan başka bir şey degil spot, vob beraber çalışıyor amacı 60.000 kontratından en asgari zararla kurtulup hatta başarabilirse kara gecmek spk nerde?
-
ben de sabırla don gömlek long bekliyorum :)
-
[quote=truva;87461]31700 yeter bana[/quote]
bana 31300 de yeter
bugün hiç aşağıya 200-250 puan hariç salmadılar yavaş ama sağlam gidiyor
mesajı yazarken 275 teki uzunlar gitti ağlamam inşallah
-
31750..fibo...38.2
31950..tobo hedefi...30 dk.lık
soru şu....teknikler aşırı alımdayken şişman kadın neden alıma geçti.....özelliklemi....
-
-
[quote=SEREN I;87465]31750..fibo...38.2
31950..tobo hedefi...30 dk.lık
soru şu....teknikler aşırı alımdayken şişman kadın neden alıma geçti.....özelliklemi....[/quote]
doların düşüş trendine girdiğini görmüştür...Şişman kadın 10 dakika önce alsaydı, dolara girmeyecektim,
Az kazanırız, aynı hatayı yapmıyacağım, dolarda kaldım bekliyorum, voba geçemem artık bu saatten sonra,
Bu hatayı yapmıştım önceden , bahsetmiştim sana...
-
Yani. Dax aynı FDOW aynı CAC daha düşük biz hala uçuyoruz.
Du bakalım uyuyamadım :))
-
[QUOTE=clark;86929]Geceye 2 kaldıraç long benim için don gömlek[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;87463]ben de sabırla don gömlek long bekliyorum :)[/QUOTE]
Bende senin tabirini çaldım
-
[QUOTE=teo;87468]doların düşüş trendine girdiğini görmüştür...Şişman kadın 10 dakika önce alsaydı, dolara girmeyecektim,
Az kazanırız, aynı hatayı yapmıyacağım, dolarda kaldım bekliyorum, voba geçemem artık bu saatten sonra,
Bu hatayı yapmıştım önceden , bahsetmiştim sana...[/QUOTE]
Noldu viraj. Noldu 31900
Kimseye güvenmeyeceksin arkadaş Teo bile olsa.:o
-
[quote=clark;87462]Teknigi temeli bir tarafa atıp şu efg nin sabırla bekledigini bir önceki forumda yazmıştım beni yanıltmadı bu yaptıgı spekülasyondan başka bir şey degil spot, vob beraber çalışıyor amacı 60.000 kontratından en asgari zararla kurtulup hatta başarabilirse kara gecmek spk nerde?[/quote]
Spekülasyon ne zaman yasaklandı?Yoksa manipülasyon olmasın o?60 000 falan da efsane gider adam daxtan falan filan longlar.Zarar ettiğini öğrenemeyiz hiç.
-
gidişat güzel..
momentum tepkinin dahada şiddetleneceğini söylüyor..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ni18py.gif[/IMG]
-
[QUOTE=clark;87470]Bende senin tabirini çaldım[/QUOTE]
siz zaten bi ekolsünüz.