[QUOTE=traderx;87480]ne oldu arkadaşlar başka bir yerdeyim şu anda
fiyatlar nedir yazarmısınız., allahım böyle bir günü boş gerçiriyoruz:([/QUOTE]
31175-31200 en yüksek 31325 görüldü
Printable View
[QUOTE=traderx;87480]ne oldu arkadaşlar başka bir yerdeyim şu anda
fiyatlar nedir yazarmısınız., allahım böyle bir günü boş gerçiriyoruz:([/QUOTE]
31175-31200 en yüksek 31325 görüldü
Arkadaşlar il dışında olduğum için iki gündür dışarıdan takip ediyorum bugünü özetleyecek birisi varmı ne oldu yemyeşil olmuşuz dolar düşmüş ımf olayımıdır nedir?
31250 kısa......
ama her yer alda.....
uyumsuzluk haltına... 275 den geri alırım.....
2oo den kısaldım. sebepe pgç - oldu ve garandaki fortis satışlarını sevmedim
15:15:46 saniyesinde 31125 kademesi çöktü kalktı,
15:16:40 ....31150-31175
[QUOTE=Vob Trader;87490]2oo den kısaldım. sebepe pgç - oldu ve garandaki fortis satışlarını sevmedim[/QUOTE]
maceraya gerek yok 150 den özüme döndüm. malietim baya bi aşşada düne göre
[QUOTE=Vob Trader;87490]2oo den kısaldım. sebepe pgç - oldu ve garandaki fortis satışlarını sevmedim[/QUOTE]
Kısalar don gömlek pantolon dimi:)))
şişman kadın vob 9500 longu aşırı alım bölgesinde yaptı..ardından spotta 3 milyon - ile en ciddi satıcıyken...8 milyon + ya geçti..alınan mal garan........yorum sizin....ordinodan önce vob da pozisyon mu aldı acaba sorusu akla geliyor...??*
[QUOTE=Vob Trader;87492]maceraya gerek yok 150 den özüme döndüm. malietim baya bi aşşada düne göre[/QUOTE]
Anadolunun en hızlı silahşörü sensin... gölgesine long giydiren adam:D
bugun işlem yok sistemler uzunda artık kafayı çalıştırmaya calışmıcam akıllılık yapmıyacağım sistem sata dönerse satarım kafayı yormaya gerek yok onceden uysak 4000puan kar vardı bu düşüşte ama biz bişey alamadık
düşüşte herkes dip avcılığı yaparken, şimdi çıkıyoruz herkes tepe avcısı.
Vob aşırı alım bölgesinde ama sağlam yerde, burdan indirebilmek için çok sert vermeleri lazım bir uzun bar ile, olabilirmi, bilemem, ama buradan inmezse de, çok sert çıkarlar..
Ben uyumsuzluk göremedim cci da, malum indikatöre mi bakıyorsunuz Mbm,