Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.
Printable View
Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.
31150 uzun..veriye sistem yönünde.....
[QUOTE=teo;87498]Vob aşırı alım bölgesinde ama sağlam yerde, burdan indirebilmek için çok sert vermeleri lazım bir uzun bar ile, olabilirmi, bilemem, ama buradan inmezse de, çok sert çıkarlar..
Ben uyumsuzluk göremedim cci da, malum indikatöre mi bakıyorsunuz Mbm,[/QUOTE]
evet...15 dakikalıkda vardı.. onun realizasyonunuda yaptılar işte...
100 puan kurtarmış olduk.....
ben söyleyim hedefi 32000:D
sabah bakmıştım tobo vardı boğazı 30800 deydi,
hedefi 32 de.
-yine açıklama geldı malıye bakanlıgndan
[quote=bikmisbroker;87499]Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.[/quote]
görüşünüz nedir sn bıkmışbroker?
teşekkürler!
Dow nasıl açılır. Yükselişle mi düşüşle mi _?
Haberlere göre yükselişle açılması lazım...
31125 kısa........stopum 31500
yapılan bütün hamleler deflasyona girilmemesi içindir. girilmeyecektir. senaryo resesyondur ancak yerini depresyona bıarakacaktır, kaçınılmazdır. aman kısa vade algılanmasın. ayrıca hamlelerde yanlış yapılmaktadır.
[B][COLOR="Red"][I]Dow'un kurtuluş için fazla zamanı kalmadı[/COLOR][/B]
Theodoor Gilissen Bankiers'ten teknik analist Edward Loef, tehlikeli şekilde Kasım ayı kapanış düşük seviyelerinin etrafında dolaşan Dow Jones Industrial Average'ın başka bir dibe vuruşla karşı karşıya olduğunu ve gelecek birkaç seansın diğer endekslerle birlikte kaderini belirleyeceğini söyledi. Loef, satış baskısının tırmandığını gördüğünü ve fazla zamanın kalmadığını belirtti. Loef'e göre 8,000 eşiğinin kırılmış olması nedeniyle zamanla Kasım ayı düşük seviyelerinin altına inilecek. Dow, Çarşamba günü 7,555 puandan kapandı 7,552 olan Kasım düşüğünün çok az yukarısında. [/I]
[QUOTE=deks;87508][B][COLOR="Red"][I]Dow'un kurtuluş için fazla zamanı kalmadı[/COLOR][/B]
Theodoor Gilissen Bankiers'ten teknik analist Edward Loef, tehlikeli şekilde Kasım ayı kapanış düşük seviyelerinin etrafında dolaşan Dow Jones Industrial Average'ın başka bir dibe vuruşla karşı karşıya olduğunu ve gelecek birkaç seansın diğer endekslerle birlikte kaderini belirleyeceğini söyledi. Loef, satış baskısının tırmandığını gördüğünü ve fazla zamanın kalmadığını belirtti. Loef'e göre 8,000 eşiğinin kırılmış olması nedeniyle zamanla Kasım ayı düşük seviyelerinin altına inilecek. Dow, Çarşamba günü 7,555 puandan kapandı 7,552 olan Kasım düşüğünün çok az yukarısında. [/I][/QUOTE]
tuttum bu Edwardı. aynı görüşteyiz. zamanını bilmem.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;87505]Dow nasıl açılır. Yükselişle mi düşüşle mi _?
Haberlere göre yükselişle açılması lazım...[/QUOTE]
Haberlerde FDOW a bakarak konuşuyorlar zaten.