[QUOTE=selçuklu;87543]31375 kısa geceyde kısa stoploss yok vade sonu uzlaşırız .. dow tahminimde 6566,55 kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
aynen vede aynı yerden dostum.....
kısa devam......
Printable View
[QUOTE=selçuklu;87543]31375 kısa geceyde kısa stoploss yok vade sonu uzlaşırız .. dow tahminimde 6566,55 kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
aynen vede aynı yerden dostum.....
kısa devam......
[QUOTE=teo;87580]mbm kısa mı, uyumsuzluk var gibi,
Geceye long...[/QUOTE]
uyumsuzluk yokda.... gönlümden kısa geçiyor......
her yer alda..ama uzunculara feyk atar dow diye düşünüyorum..
o yüzden kısa girecegim.. 375 kısaldım......
[QUOTE=türkmen;87578]kardeş boş vaktinde şu konuyu bi açarmısın ne yaptında uyarı aldın ,emir yazıp iptali mi sıkıntı yaratacak bilgilenelim[/QUOTE]
50,000TL teminatın varsa ve pozsiyonun yoksa en fazla 100 kontrat yazabilrisiniz. 101 yazmamalısınız. Bazı aracı kurumalrın sistemelrinde temiant kontrolü otomatik oalrak yapılıyor ve fazla yazmanıza izin vermiyor. Eeğr emr yazarsanız ve teminat yetersizliğinden gerçekleşmezse çok cuzi bir miktar ceza ödetiyorlardı. Yüzbinde beş gibi bir rakam. Bazı sistemler temiant kontrolü yapmadan sitediğiniz kadar emri girilmesine izin veriyor. Bunları da engelleeycekler çünkü tahtada diyelim ki 1000 kontrat long bekliyor. Adam elindeki 1000 kontratı aktif verince 100ü gerçekleşiyor 900ü pasifte kalıyor ve ne yaptığı ortaya çıkıyopr. Bunları engelleyecekler. Sanırım bahsettiği olay bu.
uzunlar geceye devam
[QUOTE=abilag;87582]SAAT 17den sonra, sonraki günün tersine bir hareket oluyor genelde
bakalım...[/QUOTE]
Bu yazının altına imzamı atarım..brv
sallıyolar dut ağacını :)
Geceye uzun dow 7650
geceye kısa ..
dow [B]7252.19[/B] kayıtlara geçsin lütfen..... he heee:)
Full uzunlarla geceye devam...
DJI kapanış 7919 :)
[quote=teo;87576]Dow ne yapar bilemem çünkü müneccim değilim.
Ama trend modunda olduğu için sıkı bir artı yapar...
Kayda geçsin lütfen...[/quote]
trend ne zaman degisti kardes? trend degisince top atiyorlar da biz mi duymadik?.:..:.
7443 son kayıtlara geçsin...
[QUOTE=bull market;87593]Full uzunlarla geceye devam...
DJI kapanış 7919 :)[/QUOTE]
Ahha !