[QUOTE=parderi;87596]Ahha ![/QUOTE]
Yaaaa, işte öyleee.
Neden? iki gündür terse geliyorumda ondan, artık doğru yolda inatlaşacağım:) saygılar...
Printable View
[QUOTE=parderi;87596]Ahha ![/QUOTE]
Yaaaa, işte öyleee.
Neden? iki gündür terse geliyorumda ondan, artık doğru yolda inatlaşacağım:) saygılar...
[quote=VOBiX;87586]50,000TL teminatın varsa ve pozsiyonun yoksa en fazla 100 kontrat yazabilrisiniz. 101 yazmamalısınız. Bazı aracı kurumalrın sistemelrinde temiant kontrolü otomatik oalrak yapılıyor ve fazla yazmanıza izin vermiyor. Eeğr emr yazarsanız ve teminat yetersizliğinden gerçekleşmezse çok cuzi bir miktar ceza ödetiyorlardı. Yüzbinde beş gibi bir rakam. Bazı sistemler temiant kontrolü yapmadan sitediğiniz kadar emri girilmesine izin veriyor. Bunları da engelleeycekler çünkü tahtada diyelim ki 1000 kontrat long bekliyor. Adam elindeki 1000 kontratı aktif verince 100ü gerçekleşiyor 900ü pasifte kalıyor ve ne yaptığı ortaya çıkıyopr. Bunları engelleyecekler. Sanırım bahsettiği olay bu.[/quote]
emir silmeyi yasaklasınlar olsun bitsin. façası yiyen yazsın o zaman 1000 kontrat bi kademeye bakalım milleti korkutmak veya aldatmak için...
poz yazmaya gerek yok:) beni bilionuz don gömlek longum geceye :)
Geceye kisa:)
[QUOTE=mbm;87592]geceye kısa ..
dow [B]7252.19[/B] kayıtlara geçsin lütfen..... he heee:)[/QUOTE]
çok iyimser tahmin .. bu .. olmaz revize et . :D
[QUOTE=Vob Trader;87599]poz yazmaya gerek yok:) beni bilionuz don gömlek longum geceye :)[/QUOTE]
bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)
altına bakarsanız ddow düşer diyor bu gece...[B]bence...[/B]
Dow [B]7652 [/B]ama geceye [B]flat...[/B] TCMB faiz 0.50 indirirse verirler buraya... ben almıyım o riski...
[QUOTE=mbm;87602]bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)[/QUOTE]
aman abi don kalsın ... :o
[QUOTE=selçuklu;87601]çok iyimser tahmin .. bu .. olmaz revize et . :D[/QUOTE]
taban kaç onu bilmiyorum dowda... 6238 yazacaktımda...
hee heee hhee:):):):):)
uzuuuun dow kopacak(şaka)
[quote=mbm;87602]bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)[/quote]
ben gömleği yazacaktım sen don demişsin! :..::..:
yine de cesaretinden dolayı bi tebriği hakediyor.
%90 ihtimal deseler kalmam geceye don gömlek bi pozisyonda.
ben ağzımın payını almış adamım...