[QUOTE=ÖZGÜR EFE;87625]tablo güzelde bull sende long olunca tırstım ben üüü
malum terse geliyorsun birkaç gündür :D[/QUOTE]
Yooo, sadece bugün açılışta terse geldim...dün açılışta yukarı açıldı zaten uzundaydım o zamanda..
Printable View
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;87625]tablo güzelde bull sende long olunca tırstım ben üüü
malum terse geliyorsun birkaç gündür :D[/QUOTE]
Yooo, sadece bugün açılışta terse geldim...dün açılışta yukarı açıldı zaten uzundaydım o zamanda..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;87617]Bunu genellikle güne [I][U][B]Yanlışlıkla[/B][/U][/I] kısa başlayan ya da kısa devam eden.
günü 300-500 ytl zararla kapatan. Yarın py nin kendisine uyacağını tahmin eden ky lerden çok duydum ve bu ky lerin malesef sermayeyi böyle böyle yediğini de gördüm..
İnşallah hislerimde yanılmışımdır..
[/I][/QUOTE]
yanılmışın :D .. dünden uzundum .. güniçi genelde sistem takip ederim.. gün sonu 15-60 graflar bakarım .. ona göre gardımı alırım .. benim için endişe duymanız güzel birşey ... teşekkür ederim .. hahhahah :) :D :D
[quote=selçuklu;87618]ahanda bu taployu çok beğendim ..[/quote]
Üç kuruş paramıza mı göz diktin.Yabancıya gitmez bari.Ben senden borc alırım ödeşiriz.Longla yine veririm sana yine borc alırım.Böyle uzar gider.
DJ lotoları ben kaydediyorum. Bullmarket de gecelik pozları kaydetmiş.
vob ile ilgili tüm sistemler al da...geceye uzunum..iyi akşamlar.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87636]Üç kuruş paramıza mı göz diktin.Yabancıya gitmez bari.Ben senden borc alırım ödeşiriz.Longla yine veririm sana yine borc alırım.Böyle uzar gider.[/QUOTE]
he kırmızı olsun 3 kuruş borcum olsun .. :D
Yav dow 7540 tı dün biz 30300 dük.Bugün yine 7540 biz 31400 üz.Demekki 1100 puancık güçlüyüz.Devamı gelecek bu alışların.Yarın eksi yatay artı sorun değil.Önemli olan güzelce artıyoruz olay o.Düşmez borsalar.
[QUOTE=nunu;87631]su cumleyi bir kere de olsa yazmazsam catlarim.
Allah yarin uzuncularin yardimcisi olsun.:..:.[/QUOTE]
sizin de margin call yediğinizi unutmamak lazım
[quote=GÖKHANFINDIK;87640]Yav dow 7540 tı dün biz 30300 dük.Bugün yine 7540 biz 31400 üz.Demekki 1100 puancık güçlüyüz.Devamı gelecek bu alışların.Yarın eksi yatay artı sorun değil.Önemli olan güzelce artıyoruz olay o.Düşmez borsalar.[/quote
yaw ben kacirmisim hocam
sen efsane gokhanfindik misin?:eek:
gondersene abi bi 5 - 10 kontrat sende cok warmis:D
ciddiiim sen misin
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30UZUN.gif[/IMG] Teo, borsacıözgür, truva, bull market, furkan, parderi, gökhanfındık, yavuzhan, vobtrader, catedral, Queen, özgürefe, abka,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG] Nunu, mbm, selçuklu, thracian,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG]Oğuzt, jerfin, cnc, sentinus, doruk, türkmen
[QUOTE=clark;87511]Bu gece dow u çok pis alacaklar şimdiden kapanış tahmini yapıyım 7840.47[/QUOTE]
Dow totoyu erken yazmıştık geceye uzun dow 7500 de saatliklerde çit dip yapıp tepecek anlaşılan 7536 ya yanaştı
[quote=Vob Trader;87641]sizin de margin call yediğinizi unutmamak lazım[/quote]
evet, aksama geri gelmis, ertesi gun de kara gecmistim.:..:. Allah yardimcim olmustu yani.:..:.