[QUOTE=clark;87644]Dow totoyu erken yazmıştık geceye uzun dow 7500 de saatliklerde çit dip yapıp tepecek anlaşılan 7536 ya yanaştı[/QUOTE]
.brv.brv.brv
Printable View
[QUOTE=clark;87644]Dow totoyu erken yazmıştık geceye uzun dow 7500 de saatliklerde çit dip yapıp tepecek anlaşılan 7536 ya yanaştı[/QUOTE]
.brv.brv.brv
[quote=suprad;87642][quote=GÖKHANFINDIK;87640]Yav dow 7540 tı dün biz 30300 dük.Bugün yine 7540 biz 31400 üz.Demekki 1100 puancık güçlüyüz.Devamı gelecek bu alışların.Yarın eksi yatay artı sorun değil.Önemli olan güzelce artıyoruz olay o.Düşmez borsalar.[/quote
yaw ben kacirmisim hocam
sen efsane gokhanfindik misin?:eek:
gondersene abi bi 5 - 10 kontrat sende cok warmis:D
ciddiiim sen misin[/quote]
Gençken oynardım vob.:D:DBen bu ismi tescil ettiriyim bari.Recep İvedikin ismini almış adamın birisi.20milyar verdi zor aldı.İlerde meşhur oluruz belki.20 milyar gitmesin.Taburu da mı vobçu yapsak.Hakkariden voba selam pehh.Kentuf yazsana nerdesin yavf.Peh dedim bak telif ödemem..kom.kom
dow loto 7424..
[QUOTE=bull market;87643][IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30UZUN.gif[/IMG] Teo, borsacıözgür, truva, bull market, furkan, parderi, gökhanfındık, yavuzhan, vobtrader, catedral, Queen, özgürefe, abka,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG] Nunu, mbm, selçuklu, thracian,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG]Oğuzt, jerfin, cnc, sentinus, doruk, türkmen[/QUOTE]
Mazallah olurda kısacılar bi tutturursa varya . Valla bizden Eşek yükünnen para götürürler. Allah korusun.:)
bende maliet 28500:) büyük düşünüyorum. ondan hergece longum
dow'da görüp göreceğiniz tepki bu kadardı.:..:
erken seviniyosunuz:)
Aslında bakıyorumda, forum açılışları biliyor, uzuncu fazlaysa vob yukarı açılıyor, kısacı fazlaysa aşağıya açılış oluyor, flat fazlaysa kapanış seviyelerinden açılış oluyor, buda demek oluyorki, terse kalan açılışta hemen kapanırsa ve ilerleyen dakikalarda oluşan yöne göre poz alırsa durumu garanti kurtarır, artık bu yeni poz u tekrar kapandığı yön olur veya tersi, önemli olan açılışta gaplı terse kalmak çoğunlukla poz kapamayı gerektiriyor ve poz kapatılırsa en iyi hamle yapılmış oluyor, aynı durum gap ile açılışta doğru yöndeysen kazancı al demek olduğundan, eğer uzun vadeli poz taşımayıp al sat yapan birisi gaplı açılışta poz kaparsa bu işi doğru yapmış demek oluyor gibi bir sonuç çıkıyor, saygılar...
[QUOTE=jerfin;87651]dow'da görüp göreceğiniz tepki bu kadardı.:..:[/QUOTE]
Al işte. Parayı bırak bütün gün çenelerindende kurtulunmaz bunların.
Ben söyleyeyim. Yarın çok ceza alan olur burda.
[QUOTE=parderi;87654]Al işte. Parayı bırak bütün gün çenelerindende kurtulunmaz bunların.
Ben söyleyeyim. Yarın çok ceza alan olur burda.[/QUOTE]
ceza derken..?..:..:
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87647]
Gençken oynardım vob.:D:DBen bu ismi tescil ettiriyim bari.Recep İvedikin ismini almış adamın birisi.20milyar verdi zor aldı.İlerde meşhur oluruz belki.20 milyar gitmesin.Taburu da mı vobçu yapsak.Hakkariden voba selam pehh.Kentuf yazsana nerdesin yavf.Peh dedim bak telif ödemem..kom.kom[/QUOTE]
Astsubaylardan uzak dur onların parası kıymetli.
hehehe taburdakiler parayı batırısa darbe yapmaya kalkmasın. Ergenekonun VOB bacağı sorumlusu diye seni de alırlar sonra içeri.
bende long gırdım geceye hemde son 5 sanıyedekı ıslemlerden bırısı benım 31.250 malıyetlı long
yarın vobda yukarı acılıs ongoruyorum 31.600 denerız dıye dusunuyorum
ızleyelım gorelım
dow ne olur dersenız eksı kapamaz dıyorum