[QUOTE=Vob Trader;87650]bende maliet 28500:) büyük düşünüyorum. ondan hergece longum[/QUOTE]
Hee.. bende dünden 29.800 den longum.. Nolcakki.. Nası olsa hedefim belli.. Önce 33.400 düzeltmeden sonra 37.000.. :..:
RALLİİ RALLİ :..: :..: :..:
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;87650]bende maliet 28500:) büyük düşünüyorum. ondan hergece longum[/QUOTE]
Hee.. bende dünden 29.800 den longum.. Nolcakki.. Nası olsa hedefim belli.. Önce 33.400 düzeltmeden sonra 37.000.. :..:
RALLİİ RALLİ :..: :..: :..:
[quote=catedral;87658]Hee.. bende dünden 29.800 den longum.. Nolcakki.. Nası olsa hedefim belli.. Önce 33.400 düzeltmeden sonra 37.000.. :..:
RALLİİ RALLİ :..: :..: :..:[/quote]
yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.
[QUOTE=jerfin;87655]ceza derken..?..:..:[/QUOTE]
Ceza derken şu . Mesela çoğunluk kaybetmiş, Üç tane kısacı geçip karşımıza dalga geçmiyceklermi bizle. İşte katliam o zaman başlıycak. Hellimde üyelik katliamına başlıycak. Seyreyle sen cümbüşü..lelele.lelele
[quote=parderi;87660]Ceza derken şu . Mesela çoğunluk kaybetmiş, Üç tane kısacı geçip karşımıza dalga geçmiyceklermi bizle. İşte katliam o zaman başlıycak. Hellimde üyelik katliamına başlıycak. Seyreyle sen cümbüşü..lelele.lelele[/quote]
iste ben de o yuzden simdiden dalga geciyorum ya.:..:.
Ralliciler çıktı yine ortaya:), 35000 de ralli 30000 de ralli, lastik kalmadı jantla ralli:..:....yarın açılışımız iyi kapanışımız hüsran olabilirde...dikkatli olmak lazımdır, iyi akşamlar, saygılar...
hee yaaa, bide yarın açılış tahminleri yapalım şimdiden, dow ilk seans bitmeden yapılmalı bu tahminler:) yada avrupa kapanmadan....32000 diyorum ben..
Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım
[QUOTE=QUEEN;87663]Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım[/QUOTE]
Metro kabusu sardı topiği, yeni bir hastalık bu, metrofobi çıktı :confused:
[QUOTE=nunu;87661]iste ben de o yuzden simdiden dalga geciyorum ya.:..:.[/QUOTE]
Dow kapanıncaya kadar dalga serbest. Hani sevdiklrimdensin ama Sonrasında lütfen tikat:..::..:
arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)
[QUOTE=QUEEN;87663]Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım[/QUOTE]
Sorma queen, benide ketenpereye getirdiler bu gün rezil herifler.üüü
[QUOTE=follow;87666]arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)[/QUOTE]
Ağzın bal yesin emiii.:D
[QUOTE=nunu;87631]su cumleyi bir kere de olsa yazmazsam catlarim.
[B]Allah yarin uzuncularin yardimcisi olsun[/B].:..:.[/QUOTE]
Haydaaa..
Geceye ben de UZUN girdim yaw??