-
[quote=bull market;87653]Aslında bakıyorumda, forum açılışları biliyor, uzuncu fazlaysa vob yukarı açılıyor, kısacı fazlaysa aşağıya açılış oluyor, flat fazlaysa kapanış seviyelerinden açılış oluyor, buda demek oluyorki, terse kalan açılışta hemen kapanırsa ve ilerleyen dakikalarda oluşan yöne göre poz alırsa durumu garanti kurtarır, artık bu yeni poz u tekrar kapandığı yön olur veya tersi, önemli olan açılışta gaplı terse kalmak çoğunlukla poz kapamayı gerektiriyor ve poz kapatılırsa en iyi hamle yapılmış oluyor, aynı durum gap ile açılışta doğru yöndeysen kazancı al demek olduğundan, eğer uzun vadeli poz taşımayıp al sat yapan birisi gaplı açılışta poz kaparsa bu işi doğru yapmış demek oluyor gibi bir sonuç çıkıyor, saygılar...[/quote]
Yeni indikatör mü lazım?.lelele.lelele:eek:Kim de ne kadar büyük poz var belli değil o yüzden forum esasta shortmu longmu belli değil.
-
[quote=nunu;87659]yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.[/quote]
Vob yarın 31500 açacak.
-
[quote=follow;87666]arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)[/quote]
Ekleme yapayım ayrıca artı kapatırız.
-
[quote=bikmisbroker;87669]Haydaaa..
Geceye ben de UZUN girdim yaw??[/quote]
Namaz 12 30 da ön saflarda bulunun.Cuma ile beraber eda edeceklermiş longların namazını.Ben yakamda kırmızı karanfille ön saftayım.Tanışır kaynaşırız.Ama sizin de namazı kılacaklar.:D:DBeni long yazıyorlar hergece ama ben long değilim.Ben shortum ama altın short.:D:DGörüşüm long görüşü.Kolay gelsin.
-
Foruma gıremıyoruz ne iştir anlamadım, dow tahmını de yapamadık
pozısyon long
dow 7666,16 (bırcok kısı aynı rakamı gırdı dıye, maksat hır cıkarmak: HIRRRR
nunu ya ozel olarak da dow kapanıs 7866 (bu da sahsına kapak olsun)
-
[quote=tuareg;87674]Foruma gıremıyoruz ne iştir anlamadım, dow tahmını de yapamadık
pozısyon long
dow 7666,16 (bırcok kısı aynı rakamı gırdı dıye, maksat hır cıkarmak: HIRRRR
nunu ya ozel olarak da dow kapanıs 7866 (bu da sahsına kapak olsun)[/quote]
alirim madalyani.:..:.
kizdirmayin beni kotu haber yapistirip dururum haaaaa.:..:.
-
BAC VE CITI %10 ekside...bunların gidişi gidiş değil...ALLAH sonlarını hayretsin...
-
[quote=nunu;87675]alirim madalyani.:..:.
kizdirmayin beni kotu haber yapistirip dururum haaaaa.:..:.[/quote]
Vayyy satasmaya bakınız, erkeksen kavga toğıgıne gel:..::..:
-
[QUOTE=bull market;87643][IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30UZUN.gif[/IMG] Teo, borsacıözgür, truva, bull market, furkan, parderi, gökhanfındık, yavuzhan, vobtrader, catedral, Queen, özgürefe, abka,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG] Nunu, mbm, selçuklu, thracian,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG]Oğuzt, jerfin, cnc, sentinus, doruk, türkmen[/QUOTE]
bizim ganyanlar bayagı fazla.... he heee:)
-
[QUOTE=nunu;87659]yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.[/QUOTE]
Mümkün değil kanki.. İmkanlı bişi de anlaşalım diycem ama.. Ne pariteler ne petrol nede altın hiç bişey desteklemiyo düşüşü şimdilik..
Çok gider gelir bu gece dow..Biraz da erken ötüyor gibi:..:
-
[quote=catedral;87684]Mümkün değil kanki.. İmkanlı bişi de anlaşalım diycem ama.. Ne pariteler ne petrol nede altın hiç bişey desteklemiyo düşüşü şimdilik..
Çok gider gelir bu gece dow..Biraz da erken ötüyor gibi:..:[/quote]
basimizi kesecekler diyorsun yani kanki?..kom.
iyi de neyle? paket de kalmadi ki!
-
[QUOTE=SEYYAH;87676]BAC VE CITI %10 ekside...bunların gidişi gidiş değil...ALLAH sonlarını hayretsin...[/QUOTE]
Devletleştirilip 0 olacaklar. Parasınımı verdim onlara.. Bizim borsa başka borsa..