-
[quote=jerfin;87722]merkez 150 baz puan indirmiş haa.. 1.6750 kapattı spot, şimdiden 1.69 olmuş..eee yarın 1.70 kırar mı ki..:..: çok mu şey istiyorum..:)[/quote]
artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
daha da kötüsü bollingerin tüm bacakları yatay, hafif açmış olsaydı, belkim derdim ama hiç şansı kalmamış geri çekilmekten başka..
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de vatandaşa buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...
kazanacak başka yere gider...
-
[quote=teo;87729]artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
daha da kötüsü bollingerin tüm bacakları yatay, hafif açmış olsaydı, belkim derdim ama hiç şansı kalmamış geri çekilmekten başka..
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...[/quote]
takilmayin siz o kadar bollingerin bacaklarina. yine erkek milleti iste!.:..:.
-
[quote=nunu;87730]takilmayin siz o kadar bollingerin bacaklarina. yine erkek milleti iste!.:..:.[/quote]
neden?? sizin bollıngerın bacaklarına antipatiniz mi var:D
ayrıca erkeklerın sanata olan düşkünlükleri bilinen bir gerçektir, sütun gibi maaşallah deyimi antik yunan'a olan ilgiden kaynaklanır:)
-
[QUOTE=teo;87729]artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de vatandaşa buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...
kazanacak başka yere gider...[/QUOTE]
1.71'in üstüne attığında gör sen o bollinger'in bacaklarını..:..:
-
cemiyette bir grup var paso ayu bir grup var paso boğa.
önemli olan her devrin adamı olmak:)))
-
[QUOTE=traderx;87733]cemiyette bir grup var paso ayu bir grup var paso boğa.
önemli olan her devrin adamı olmak:)))[/QUOTE]
düşerken boga ,çıkarken ayu olmak gibimi her devrin adamı olmak.....:D
-
-
yinemi, şaşırmadım:..:, Allahtan 70 lerde değiliz:)
-
-
yalnız en çok şu dünyaya toz pembe gözlüklerle bakan çakma haydinin(çizgi film olanı)
ayu versiyonu varya,(hani şu pembeli:..:) işte ona çok üzülecem, ormanda kaybedecekler onu:)
-
[quote=Vob Trader;87737]ralli[/quote]
bazi boga arkadaslar sayiklamaya basladi.:..:.
[quote=traderx;87738]yalnız en çok şu dünyaya toz pembe gözlüklerle bakan çakma haydinin(çizgi film olanı)
ayu versiyonu varya,(hani şu pembeli:..:) işte ona çok üzülecem, ormanda kaybedecekler onu:)[/quote]
o heidi'nin bir de st. bernard kopegi vardi, biliyorsun degil mi?..kom.
-
[quote=Vob Trader;87735]don gömlek longum:)[/quote]
Baba, gene don gomleksın, ınsallah kendınle beraber bızı de yakmayasın, gercı sımdılık 2-0 ondeyız:)