hamdolsun ben de longum ama
bu tımmyytommy kamulastırma davasını acıklıana kadar
7500lere park etcek bu dow galıba üüü
Printable View
hamdolsun ben de longum ama
bu tımmyytommy kamulastırma davasını acıklıana kadar
7500lere park etcek bu dow galıba üüü
[QUOTE=teo;87748]Süper Loto yine devretti 16 trilyon, kasıtlımı yapıyorlar nedir? Hile var galiba,
İlgiyi artırmak için...
Neyse ben buradan kazanayım olmazsa bu parayı :) hehehe[/QUOTE]
Ben oynayamamıştım ondan devretmiştir. :..:
[QUOTE=tuareg;87763]Sevgılı Nunu,
New York çayırlarında bekleşen bufalo sürüsü var mı ?[/QUOTE]
koala sürüsü varmış reco..:..:
[QUOTE=furkan;87753]kim yalancı paritelermi dowmu ? son saatlerde görücez umarım kopar gider dow faiz indirimiyle beraber yarın guzel bir açılış olsun artık 1gun kar 1zarar yazmayalım ya cok kastılar eskiden nekadar güzel ve kolaydı bu iş[/QUOTE]
dow artıya geçer vix teyit etmiyor düşüşünü
[QUOTE=abka;87764]umarım altının sonuda petrol gibi olur..bu yaz eş-dostun çok düğünü var..çok altın götüreceğim..[/QUOTE]
3 külçe vardı bi tanıdıkda. bozdurdu ev aldı. şimdi acil nakde sıkıştı. 1oo e aldığı evi 80 e veremior. 3 külçe şimdi 150 kaıt en az
Bu arada petrolde 14% artışla 39 usd yi gördü bugün, yarın gene ayu günü bu gidişle
[QUOTE=VOBiX;87768]dow artıya geçer vix teyit etmiyor düşüşünü[/QUOTE]
hiçbrşey desteklemiyor ama bir gercek var cok gucsuz duruyor
[quote=Sunrise;87770]Bu arada petrolde 14% artışla 39 usd yi gördü bugün, yarın gene ayu günü bu gidişle[/quote]
ayulara gazoz, bogalara limon var yarin.:..:.
[quote=Vob Trader;87769]3 külçe vardı bi tanıdıkda. bozdurdu ev aldı. şimdi acil nakde sıkıştı. 1oo e aldığı evi 80 e veremior. 3 külçe şimdi 150 kaıt en az[/quote]mesala yani "enayiler olmassa!! acikgozler nereden yolunu bulacak"!!!.dng
[quote=kayahan;87773]mesala yani "enayiler olmassa!! acikgozler nereden yolunu bulacak"!!!.dng[/quote]
enayilikle ne ilgisi var, sacmalama sen de.
7450 tutarsa tutsun yoksa kıyıcakklar yarın bizi..
BU Amerikalılarda kuş kadar beyin yok, çift dip ihtimali varken daha hala satıyorlar...