[I]Ayılana gazoz[/I], bayılana limon.
gazozlar imf'den!!!!.dng.uyk
limonlar sirketten!!!.dng
Printable View
[I]Ayılana gazoz[/I], bayılana limon.
limonlar sirketten!!!.dng
ayular 1-0 önde ama, daha öncede yazdığım 745o seviyesinde çok pis cenk oluyor,
sabaha çok var, dji nin birde "f" si var:), benim açımdan yarın eksi açılış daha hoş olur daha fazla trade daha yüksek marj olur.
her zamn söylediğim gibi devrimler ve trend dönüşleri çok kanlı olur.boks.,
işi bilen çok karlı çıkar.boks.
[QUOTE=kayahan;87777][I]Ayılana gazoz[/I], bayılana limon.
limonlar sirketten!!!.dng[/QUOTE]
sen hala buradamısın?? yukselıcez ozaman rahatladım
[QUOTE=teo;87776]BU Amerikalılarda kuş kadar beyin yok, çift dip ihtimali varken daha hala satıyorlar...[/QUOTE]
he oldu..bütün dünyadaki ky yukarı gidecek deyip uzunlarken (bakınız bizim forum :))
onlarda yukarı yapacaklardı....alın yiyin diye... göstere göstere...
oldu.....
bu uzuncuların ümidini kesmeden hiç bi halt olmaz dowdan....
he heee.:D
Bir tane de haber patlat gözüm, çift dip muhabeti ile döndür piyasayı yukarı...
Trend bak nasıl döndürülürmüş , dünya görsün...
[quote=mbm;87780]he oldu..bütün dünyadaki ky yukarı gidecek deyip uzunlarken (bakınız bizim forum :))
onlarda yukarı yapacaklardı....alın yiyin diye... göstere göstere...
oldu.....
bu uzuncuların ümidini kesmeden hiç bi halt olmaz dowdan....
he heee.:D[/quote]
dünya gider mersin'e, mbm gider tersine, bir gün başına iş alacaksın bu uyumsuzluklar yüzünden...
Bir boncuk tak, nazar değmesin...:)
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=217531&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=traderx;87778]ayular 1-0 önde ama, daha öncede yazdığım 745o seviyesinde çok pis cenk oluyor,
sabaha çok var, dji nin birde "f" si var:), benim açımdan yarın eksi açılış daha hoş olur daha fazla trade daha yüksek marj olur.
[COLOR="Red"]her zamn söylediğim gibi devrimler ve trend dönüşleri çok kanlı olur[/COLOR].boks.,
işi bilen çok karlı çıkar.boks.[/QUOTE]
ben ortada kan falan göremiyorum, sen görüyor musun..:..: yukarı ümitleri bitmeden dönmez bu piyasa..:)
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=217535&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=jerfin;87784]ben ortada kan falan göremiyorum, sen görüyor musun..:..: yukarı ümitleri bitmeden dönmez bu piyasa..:)[/QUOTE]
dow bu haldeyken, çoğunlukda longken, yarın açılışta göl olmasada gölet garantii:..:
[QUOTE=teo;87781]Bir tane de haber patlat gözüm, çift dip muhabeti ile döndür piyasayı yukarı...
Trend bak nasıl döndürülürmüş , dünya görsün...[/QUOTE]
abi dua ette tutsun 7450 kapatıp futurelarda -150puan olursa yine vericez bugunun karını..
Dow -%1 razıyım :D