hadi yaptınız dibiniz artık vurun yukarı 7500 civarı anca kapatıcaklar gibi kırmazsa aşagı
Printable View
hadi yaptınız dibiniz artık vurun yukarı 7500 civarı anca kapatıcaklar gibi kırmazsa aşagı
[quote=furkan;87787]abi dua ette tutsun 7450 kapatıp futurelarda -150puan olursa yine vericez bugunun karını..[/quote]
yukarı ile aram iyi değil, cennetlik başka bir forumdaş yaparsa daha iyi olur...
:mad::mad:vobtecavuz terapisine hosgeldık yine:mad::mad:
[color=#FF0000][i][b]Cuma:[/color]
15:30 – ABD Ocak Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Beklenti: %0,3)
15:30: ABD Ocak Ayı İtibariyle Yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (Beklenti: -%0,1)[/b][/i]
[QUOTE=teo;87790]yukarı ile aram iyi değil, cennetlik başka bir forumdaş yaparsa daha iyi olur...[/QUOTE]
şakası olmaz böyle şeylerin Allah muhafaza:D:D:D
[QUOTE=teo;87790]yukarı ile aram iyi değil, cennetlik başka bir forumdaş yaparsa daha iyi olur...[/QUOTE]
tamam sende nasıl yapıyorsan öyle yap :)
[QUOTE=kayahan;87777][I]Ayılana gazoz[/I], bayılana limon.
gazozlar imf'den!!!!.dng.uyk
limonlar sirketten!!!.dng[/QUOTE]
İki indikatörüm var.. Babalar gibi rahatım longlarımla.. Biri sen.. Diğerini sölemem..
[QUOTE=catedral;87795]İki indikatörüm var.. Babalar gibi rahatım longlarımla.. Biri sen.. Diğerini sölemem..[/QUOTE]
bende sistemden sonra teyidi kayahandan aldım
A.Q kırmadı kırmadı kırmadıııı
. Gitti bizim LONG olduğumuz zamanda kıracağı tuttu Dow desteğini.. 7400 aşağısı destek de yok ...
Eee uzun bi zamandan sonra herşeyin bi sonu vardır. Yarın ben zarar yazar..
[QUOTE=furkan;87796]bende sistemden sonra teyidi kayahandan aldım[/QUOTE]
Sistem + Kayahan + XXXX Daha ne olsun .brv
Dangalakça düşüyo işte dow başka bişey diil.
Vix - Pariteler - Petrol - altın hangisi onaylıyo bu düşüşü? .uyk
[QUOTE=furkan;87787]abi dua ette tutsun 7450 kapatıp futurelarda -150puan olursa yine vericez bugunun karını..[/QUOTE]
Olsun en azından baddua edecek Asti yok. Nötr sayılır.
Asti kaç gün ceza aldı yawf?
Kovboy olsaydı kesin "O kadar merak ediyorsan git yanına" derdi.
[QUOTE=catedral;87798]Sistem + Kayahan + XXXX Daha ne olsun .brv
Dangalakça düşüyo işte dow başka bişey diil.
Vix - Pariteler - Petrol - altın hangisi onaylıyo bu düşüşü? .uyk[/QUOTE]
çözemedimg olayda o herşeye bakıyorum 1tek gösterge bile onaylamıyor al çift dibide yaptı 7450diye kabul edyorum bu duurmda futurelar saglam + olmalı ve bizde faiz indirimiyle beraber +1000yukarı açmalıyız bende 32500den flatlamalıyım :) uygunmudur ?