-
[quote=saraylı;278925]abi sen bu avatarı bence değiştir ,
şöle bol ayılı falan bişiler koy,::::D
ov li düşüş başladı,
niye ayı koydun derlerse,:::
saraylı dedi,dersin ,....kom[/quote]
üwwwwww abi yeni tepe felan gelseydi vella gaçtı gene ühühühüüh tepkide binebilsem bari üwwww
-
[QUOTE=ILGIN;278905]Parite dostum anladığın manada gösterdiğin tepki çok haklı, yalnız şöyle bir şey var ki [COLOR="Red"]ben o yazıda biraz alaysılık kokusunun öncelikle merak ve imrenmenin açıkça sorulamaması gömleği olarak okudum.[/COLOR]
Hemen kızma yaz sen yaz :)
Sağlıcakla[/QUOTE]
İlginç bir cümle, edebiyatla ilgileniyor musunuz?
-
[quote=mur@t;278929]İlginç bir cümle, edebiyatla ilgileniyor musunuz?[/quote]
felsefe ile ilgileniyor sanırım...;)
-
[quote=selçuklu;278926]abi .. o taşlara bakıpta aldanma ... taşların içi altın dolu .. kandırıyor bizi seagate patro yevmiye falan hikaye .. ühühüüh .. çaktırmadan malı götürüyo ..vayyy seagate patron vayyyyy ....sırtlamış götürüyo altınları .. ühühühüüh . :D:D:D:D[/quote]
babana rahmet selçuklum,!!!.kom:::;)
şüphelenmiştim zaten ,
benim bildiğim seagate boşuna taş taşımaz,:::
ayrıca tebdil-i kıyafet eylemiş,
en ince ayrıntıyı düşünmüş,:D
dimi abim...:::
-
[quote=seagate;278927]üwwwwww abi yeni tepe felan gelseydi vella gaçtı gene ühühühüüh tepkide binebilsem bari üwwww[/quote]
abicim yeni tepe yapmak tekrar istemiyorum ,
sıcak zaten biliyosun...:::
sistemlere bak seagate...;)
-
[QUOTE=saraylı;278932]babana rahmet selçuklum,!!!.kom:::;)
şüphelenmiştim zaten ,
benim bildiğim seagate boşuna taş taşımaz,:::
ayrıca tebdil-i kıyafet eylemiş,
en ince ayrıntıyı düşünmüş,:D
dimi abim...:::[/QUOTE]
aynen abi .. görenler .. adama bak taş taşıyo sırtında der .. üzülür .. ühühüüh ... ne bilsin içinde altın olduğunu sıkıcada bağlamış ... takkeyide takmış kafasına kimsede bişey diyemez ... :::::::::
-
astatin nerde yaa ühühühü beni altıncı felan yaptılar astatin biliyi beni ühühühüühü yok öle bişi hühühühühühh astatn şahit üwww
:) sarayLı abi düşüş projectionu alsak yakalamışken :D üwwwwwwwwwww
-
[quote=mur@t;278929][COLOR=red]İlginç bir cümle, edebiyatla ilgileniyor musunuz?[/COLOR][/quote]
İlginç bir cümle, kinaye tekniği ile ilgileniyor musunuz:D
Muradım ince görüşlerini teprik etmişimdir her zaman.
Ayrıca günün anlam ve önemine binayen sana bir re-paint tablo hediye edeyim (tablo strobaba'dan çalıntıdır). yalnız kes yapıştır değil.. re-paint:o:o mtx için...
AL:
LINEARREG(CO(1,5),20)>0
SAT:
LINEARREG(CO(1,5),20)<0
(sakın ha gerçek işlemlerde falan kullanılmaya..dedim ya re-paint):::
-
[quote=selçuklu;278935]aynen abi .. görenler .. adama bak taş taşıyo sırtında der .. üzülür .. ühühüüh ... ne bilsin içinde altın olduğunu sıkıcada bağlamış ... takkeyide takmış kafasına kimsede bişey diyemez ... :::::::::[/quote]
evet abi,
o takke var ya ,:D:p
ben ondan şüphelendim zaten...:..:
-
abi takke demişken alkollüyken polis kontrolü varsa takke kafaya ele tespih polis durdurunca hayırlı akşamlar memur bey felan bağlantıyı kurup üflemeden vınnnn... arkadaşın babası yapiyir yani :D üwwwwwww ordan biliyorum rakıcı kendisi üühühühüh
-
[quote=seagate;278936]astatin nerde yaa ühühühü beni altıncı felan yaptılar astatin biliyi beni ühühühüühü yok öle bişi hühühühühühh astatn şahit üwww
:) sarayLı abi düşüş projectionu alsak yakalamışken :D üwwwwwwwwwww[/quote]
abi,
çok ciddi bi procekşın yapacam,
:..:
sıkı durun,:)
ilkönce şunu ifade ediym,
bugünkü kapanışı bile bilmiyorum,:D
şimdi procekşın:gözümün önüne şöööle bi grafı getiriyorum,:rolleyes:
77.775 tepe abi,:eek:
ordan ov li düşüş dalgası geliyo,.dng
durum feci,:..:
bazı menfaatperest müteşebbislerin gaddar satışları sonucu zaten tepeden 5000 puana yakın düştü,:..:
şimdi seagate der ki,çok düşmüş ben 26.000 de dibi bekleyip ordan long kolayayım,:D
neyse,ov li düşüşün ilk kv li hamlesinin de dahi ilk kv li hamlesi içindeyiz,
(duygulandım,prechter bile dalga derecesi kavramını böle anlatamazdı),
neyse,bi süre 72.000-75.000 bandında sıkışık ve cansıkıcı ve hatta bi o kadarda rezilane seanslar bekliyorum,:)
aşağı çözülme hemen olmamaLI,:)
ÇÖZÜLMEDEN BEN ZATEN GELECEM....:..:
-
[QUOTE=mur@t;278929]İlginç bir cümle, edebiyatla ilgileniyor musunuz?[/QUOTE]
[QUOTE=EURO/USD;278931]felsefe ile ilgileniyor sanırım...;)[/QUOTE]
Ne yazık ki edebiyat ve felsefe hiç ilgi alanıma girmeyen konular :)
İşimiz insan ve sağlığı, hal böyle olunca leb demeden çifte kavrulmuş acılı Çorum leblebisi denmek istendiğini anlamak icap ediyor mecburen.Biraz pratik biraz tecrübe va haliyle yaş diyelim.
-
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/169e9ec4.png[/IMG]
ahanda sistem heytt günde 3000 pivan aliyom pehhh :D
-
[quote=seagate;278940]abi takke demişken alkollüyken polis kontrolü varsa takke kafaya ele tespih polis durdurunca hayırlı akşamlar memur bey felan bağlantıyı kurup üflemeden vınnnn... arkadaşın babası yapiyir yani :D üwwwwwww ordan biliyorum rakıcı kendisi üühühühüh[/quote]
Abi bu yöntem bana yaramaz,
çünkü alkol kullanmıyorum,
ama adam zeki imiş gerçekten,
takdir ettim...;)
-
tşk saraylı abi kaçan bişiy yok o zaman üwwww :) üwwwww 26.000 güzel rakam abi üwwww
-
[quote=seagate;278943][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/169e9ec4.png[/IMG]
ahanda sistem heytt günde 3000 pivan aliyom pehhh :D[/quote]
Ayıpettin...Yannız "by strobaba" olacaktı.. eursud, spot, vob, fıçır mıçır, 1 saniyeden 1 yüzyıla kadar her vadede kullanılabilir..ancak en keyiflisi 1 dklığı izlemek..fıkır fıkır ışıldak gibi oynuyor sinyaller:o
Not: ST de tüm işlemleri yap diye seçersen getiri daha çok olur..sen hiç şort olmuyon sadece alıyon satıyon grafiğe can verionnn..ehue
-
[quote=seagate;278945]tşk saraylı abi kaçan bişiy yok o zaman üwwww :) üwwwww 26.000 güzel rakam abi üwwww[/quote]
arkadaşım,:cool:
gerçekten çok zeki bi arkadaşsın ya,:eek::::
uv li dalga hedefini o kadar gizlememe rağmen cımbızla çekip bulmuşsun abi ya,:D
yok abi ,kaçan bişi yok binalar VOB falan hepsi duruyo,
uygun şortlaycak adam arıyolar...:D
-
futureler ne alemde patronlar ... alıyolarmı .. longumda .. ühühüüh .. alsınlar biraz .. sabah terse gelmeyeyim ... ben tekrar kısalmadan saraylı abi gelmeden sert düşüş olmasın ... üvvvvvv ....
-
3 günde yaklaşık 74.000 ortalamayla bu kadar mal satılmış , kapanış 73725 iade garantisi haberimiz yokken başlamadıysa daha ne kadar yolu var ben de merak ediyorum.
[img]http://666kb.com/i/blqs14pkdgu1ebgw4.png[/img]
-
malesef ekside fıçırlar :(
japonlar müdahele etmeleri lazım artık yani ühühühü
-
[QUOTE=seagate;278951][COLOR="Red"]malesef ekside fıçırlar [/COLOR]:(
japonlar müdahele etmeleri lazım artık yani ühühühü[/QUOTE]
0.001 lik eksiye eksi mi diyorsun sen..:p.dng
-
[quote=selçuklu;278949]futureler ne alemde patronlar ... alıyolarmı .. longumda .. ühühüüh .. alsınlar biraz .. sabah terse gelmeyeyim ... ben tekrar kısalmadan saraylı abi gelmeden sert düşüş olmasın ... üvvvvvv ....[/quote]
kapanışa göre -5 puan fdj
-
saraylı hocam, kaç ayda 26.000 e ineceğiz bir de onu söyleseniz..:::
-
aha rakamm dillendi işte :D 28 den döner kesin olmadı 22 yapar üwwww beklenmedik üühühüh üwwww :D:D ahahha
-
abi size sıcak çorba getirdim,
pala çorbası,
[IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG][IMG]http://www.mazeguy.net/angry/stirthepot.gif[/IMG]
bu sıcak günde içiniz ısınsın diye,...;):D
ben müsaade alayım ,
size hayırlı seanslar,
bol paralar,
:D:cool::rolleyes:;)
-
iyi akşamlar abi tşkr ederiz :D:D üwwwwwwww
-
[quote=jerfin;278954]saraylı hocam, kaç ayda 26.000 e ineceğiz bir de onu söyleseniz..:::[/quote]
söylemek isterdim,
yine de isterim ,:p
dillenmesi hoşuma gitmiyo,..::::p
neyse,dillensin,:D
jerfin zannedersem yaklaşık 24 ay civarı bişi olabilir,
ilerledikçe bakacaz tabi...;)
-
[quote=seagate;278955]aha rakamm dillendi işte :D 28 den döner kesin üwwww :D:D ahahha[/quote]
yaa seagate ben mühendisim,
dillenme payı koydum zaten,
makro ,dalga,teknik ,dil dahil bu abi...kemiksiz...
rica edecem yaa...:D
-
[quote=EURO/USD;278915]bi önceki yazımı okursan .. re paint ile ne demek istediğimi anlardın ama yok ..
benim sistemlerimi en azından işi bilen eleştirsin. tek ricam bu.[/quote]
Sayın EURO/USD,
Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...? (Vob da sistem performans karşılaştırmaları topiğindeki yayınladığınız sinyal tablosunda hiç zararlı işleme rastlamadım...Yanlışmıyım?) Ben şahsi tecrübelerime dayanarak sadece şunu söyleyebilirim ki kodunun içeriğinde REF+,ZİGZAG,PEAK,THROUGH vs. gibi kandırıkçı indikatörler yer almayan hiç bir sistem sürekli olarak tepeden alıp dipten sattıramaz ve hiç zarar ettirmeden sürekli olarak karlı sinyaller üretemez.Çok iyi sistemler bile gün gelir belli bir periyodda zarar yazarlar.Bu kaçınılmaz bir gerçektir.Sizin kendinizi ifade edebilmekle ilgili bazı sorunlarınız olduğunu düşünmekle birlikte belki de sistem tasarımı konusunda bir dahisinizdir.Öyleyse biz fanileri biraz eğitmenize kimsenin itirazı olmayacaktır.Yalnız Formüller topiğinde sistem tasarımıyla ilgili yazdığınız bazı incileri derleyip aşağıya yapıştırıyorum.Bana bayağa ilginç geldiler de...
''aklına gelebilecek bütün indikatörleri denedim otomatik elliot sayımlarını bile denedim tst ettim ama sonuç fıs.
çok basit bir indikatör aynı işlevi yapabilir.. hangi zaman diliminde baktığınız zaten ayrı bir uzmanlık gerektirir.
ancak şunu unutma derim.. günde 1-2-3 adet sinyalveren bir sistem asla işe yaramaz. hele geceye poz asla ve kata taşınmaz.
gap falan hikaye gideceği yere gider...zamanında günlük al satta denedim en azından gaplardan koruyordum kendimi... açılışlarda ancak belli bir yere geldikten sonra komisyon çok veriroldum ve ona göre bir sistem geliştirdim... günlük al sat ile para kazanılmaz... ancak aracıya çalışırsın .. hele birde geceye kalıp günlük aldığın poz ile iyi bir gap yersen kafana onu çıkarmak için en az bir hafta uğraşırsın.. onuda başabilrisen tabi.
sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın... basit de olsa bir sisteminiz olsun ve onu iyi kavrayın.. yoksa hayatınız formüllerle uğraşmak ile gecer ve birgün gelir bakarsın elde var sıfır... hep daha iyi bir formül yazmak hep daya iyi bir sinyal için kendinizi harap etmeyin...
basit bir indikatör işinizi çok iyi görür ve onla sabit kontrat devam edip karınızı çekin... ömünüzü formüllerle geçirmeyin...
çünkü kimse yeni bir formül yazamaz.. yazdığınız formüller sistemler zaten ana indikatörlere ekleme yapmak olur.''
Eğer bizleri bilgilendirirken yukardaki gibi fazlasıyla derin bilgiler vermeyi düşünüyorsanız bence pek zahmet etmeyin...Kusura bakmayın ama ben yukardaki tarzda yazılar yazan bir kişinin çok bilgili olduğuna inanmakta biraz zorlanırım...Zaten esasında sizin sorununuz da bu...Yani inandırıcılık...''Mesela ben bu forumda kimseyi tanımam etmem'' vs. tarzı bir yazı yazıyorsunuz ama bir yerde de şöyle bir yazınız dikkatimi çekiyor...
''sistemi ısrarla isteyen bazı dostlarım oldu karşılığını verdiler fazlası ile sağolsunlar.onların hatırına sistemin yeni halini yayınlamıyorum.. ''
Demek ki çok kısa sürede birilerini tanıma başarısını göstermişsiniz...Bence eğer inandırıcılık sorununuzu aşmak istiyorsanız sinyalleri bazı dostlarınıza göndermek yerine foruma açık bir şekilde bir süre yayınlarsınız ve böylelikle herkes de gerçeği görmüş olur.Ainesi iştir kişinin(sistemin...)Ama yok çeşitli mazeretler öne sürerek bunu yapmayacaksanız bence kendinizi boşuna yormayın.Böylelikle boşu boşuna birilerine sinirlenip kendinizi de üzmemiş olursunuz.Hem sistemin sinyallerini bir süreliğine yayınlarsanız bunun şöyle bir faydası da olabilir...Sisteminizin sinyallerini paylaşmanızı ısrarla isteyen ve karşılığını da fazlasıyla ödeyen dostlarınızın sayısında artış olabilir...;)
NOT: Mur@t patron,sessiz ve derinden yorumlarının hastasıyım...:D Gece gece koparttın beni....lelele Saygılar...
-
[QUOTE=ILGIN;278942]Ne yazık ki edebiyat ve felsefe hiç ilgi alanıma girmeyen konular :)
İşimiz insan ve sağlığı, hal böyle olunca leb demeden çifte kavrulmuş acılı Çorum leblebisi denmek istendiğini anlamak icap ediyor mecburen.Biraz pratik biraz tecrübe va haliyle yaş diyelim.[/QUOTE]
İyi de ben cümleyi anlamadım demedim ki, ilginç bulduğumu söyledim, biraz Orhan Pamuk etkisi hissettim de o yüzden sordum, özellikle Kara Kitap ve Yeni Hayat romanlarının üslubunu hatırlattı bana, ama yanılmışım, ilgilenmiyormuşsunuz.
-
şimdiden hayal kurmaya başlayayım.. 76.000-26.000=50.000 puvan...lelele
30 kontratla başlayıp piramitleyerek gitsem 24 ay sonra ne kadar param olur acaba..:confused: pişşttt forumun matematih dehaları bi döküman çıkarıverin..:D:D
saraylı hocam, fan club'e gerek kalmadan köşeyi döneceğiz galiba..zıp zıp zıp::::::
-
patronlar..ne haber..ben paso geziyorm.. biraz daha gezmelerim var..çok sıcak lem..yandık kavrulduk..hava serinleyince başlıcam..sistemli başlıcam hehe...sistem uygulayanları teprik ederim..halojen patron zirve benzerliği çok güzel yakalamış..teprik ederim...kapanıştan long girdim ama çok tırsıyorum..heehe..mobiyus tr ye saldırın demiş lem..kontratolar 800 olmuş..düşüş olcakmı..yoksa yine yemliyomu pala..hadi iyi geceler..hayırlı ramazanlar..herkes kazansın pala kaybetsin inşalllah..byyyy..
-
[QUOTE=QUEEN;278963]patronlar..ne haber..ben paso geziyorm.. biraz daha gezmelerim var..çok sıcak lem..yandık kavrulduk..hava serinleyince başlıcam..sistemli başlıcam hehe...sistem uygulayanları teprik ederim..halojen patron zirve benzerliği çok güzel yakalamış..teprik ederim...kapanıştan long girdim ama çok tırsıyorum..heehe..mobiyus tr ye saldırın demiş lem..kontratolar 800 olmuş..düşüş olcakmı..yoksa yine yemliyomu pala..hadi iyi geceler..hayırlı ramazanlar..herkes kazansın pala kaybetsin inşalllah..byyyy..[/QUOTE]
apla hoşgeldin .... çok acil bi manşet sonrasında .. çok güçlü bi smaç reca edecem ... smaç o kadar güçlü olsunk ii cart diye 26000 olsun .. üvvvvv .....
-
Birbirinizin sistemini neden eleştiriyosunuz yaw işiniz gücünüz yok mu? ::::::::::::
-
[QUOTE=QUEEN;278963]patronlar..ne haber..ben paso geziyorm.. biraz daha gezmelerim var..çok sıcak lem..yandık kavrulduk..hava serinleyince başlıcam..sistemli başlıcam hehe...sistem uygulayanları teprik ederim..halojen patron zirve benzerliği çok güzel yakalamış..teprik ederim...kapanıştan long girdim ama çok tırsıyorum..heehe..mobiyus tr ye saldırın demiş lem..kontratolar 800 olmuş..düşüş olcakmı..yoksa yine yemliyomu pala..hadi iyi geceler..hayırlı ramazanlar..herkes kazansın pala kaybetsin inşalllah..byyyy..[/QUOTE]
hoşgeldin queen.. bırak gezmeleri falan.. 26.000 e ineceğiz gız.. ben 24 ay sonrası için şimdiden alışveriş listesi çıkardım kendime..::::::
-
[QUOTE=selçuklu;278965]apla çok acil bi manşet sonrasında .. çok güçlü bi smaç reca edecem ... smaç o kadar güçlü olsunk ii cart diye 26000 olsun .. üvvvvv .....[/QUOTE]
tamam düşüş başladı gibide kontratolar niye 800 oldu:o
-
[QUOTE=jerfin;278967]hoşgeldin queen.. bırak gezmeleri falan.. 26.000 e ineceğiz gız.. ben 24 ay sonrası için şimdiden alışveriş listesi çıkardım kendime..::::::[/QUOTE]
lasvegasa gidiyorum ..ciddiyim gı valla..istediğin bişe varmı kıı:D..valla bak çekinme..timberlandlar falan çekirdek parasımış..gel beraber gidelim..adiyos...bedava geziyos...:D
-
[quote=cırcır;278966]Birbirinizin sistemini neden eleştiriyosunuz yaw işiniz gücünüz yok mu? ::::::::::::[/quote]
tek kelime yazmadım.. sadece resim koydum. sizde sistem performansınızı koyuyorsunuz ben tek kelime söyledimmi size bu zamana kadar.
beni yeni sanıyor bazı arkadaşlar vobda yada sistemler konusunda.:D:D
-
[QUOTE=QUEEN;278968]tamam düşüş başladı gibide kontratolar niye 800 oldu:o[/QUOTE]
apla kontratonlar arttığında ben kısadaydım ve poz tersteydi canım sıkıldı nerdeyse mc yiyecektim ... ...neyseki düşüş oldu atlattım ... .. ilk bugün işlem yaptım .... takılmamak gerekir bence kontratoların artmasına .. .... teknik sistem falan önemli ... bence şahsen ... iyi olmadı ama kaldırac düştü yani benim fikrim ... :o:o:o
-
[quote=MASTER;278960]Sayın EURO/USD,
Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...? (Vob da sistem performans karşılaştırmaları topiğindeki yayınladığınız sinyal tablosunda hiç zararlı işleme rastlamadım...Yanlışmıyım?) Ben şahsi tecrübelerime dayanarak sadece şunu söyleyebilirim ki kodunun içeriğinde REF+,ZİGZAG,PEAK,THROUGH vs. gibi kandırıkçı indikatörler yer almayan hiç bir sistem sürekli olarak tepeden alıp dipten sattıramaz ve hiç zarar ettirmeden sürekli olarak karlı sinyaller üretemez.Çok iyi sistemler bile gün gelir belli bir periyodda zarar yazarlar.Bu kaçınılmaz bir gerçektir.Sizin kendinizi ifade edebilmekle ilgili bazı sorunlarınız olduğunu düşünmekle birlikte belki de sistem tasarımı konusunda bir dahisinizdir.Öyleyse biz fanileri biraz eğitmenize kimsenin itirazı olmayacaktır.Yalnız Formüller topiğinde sistem tasarımıyla ilgili yazdığınız bazı incileri derleyip aşağıya yapıştırıyorum.Bana bayağa ilginç geldiler de...
''aklına gelebilecek bütün indikatörleri denedim otomatik elliot sayımlarını bile denedim tst ettim ama sonuç fıs.
çok basit bir indikatör aynı işlevi yapabilir.. hangi zaman diliminde baktığınız zaten ayrı bir uzmanlık gerektirir.
ancak şunu unutma derim.. günde 1-2-3 adet sinyalveren bir sistem asla işe yaramaz. hele geceye poz asla ve kata taşınmaz.
gap falan hikaye gideceği yere gider...zamanında günlük al satta denedim en azından gaplardan koruyordum kendimi... açılışlarda ancak belli bir yere geldikten sonra komisyon çok veriroldum ve ona göre bir sistem geliştirdim... günlük al sat ile para kazanılmaz... ancak aracıya çalışırsın .. hele birde geceye kalıp günlük aldığın poz ile iyi bir gap yersen kafana onu çıkarmak için en az bir hafta uğraşırsın.. onuda başabilrisen tabi.
sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın... basit de olsa bir sisteminiz olsun ve onu iyi kavrayın.. yoksa hayatınız formüllerle uğraşmak ile gecer ve birgün gelir bakarsın elde var sıfır... hep daha iyi bir formül yazmak hep daya iyi bir sinyal için kendinizi harap etmeyin...
basit bir indikatör işinizi çok iyi görür ve onla sabit kontrat devam edip karınızı çekin... ömünüzü formüllerle geçirmeyin...
çünkü kimse yeni bir formül yazamaz.. yazdığınız formüller sistemler zaten ana indikatörlere ekleme yapmak olur. sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın...''
Eğer bizleri bilgilendirirken yukardaki gibi fazlasıyla derin bilgiler vermeyi düşünüyorsanız bence pek zahmet etmeyin...Kusura bakmayın ama ben yukardaki tarzda yazılar yazan bir kişinin çok bilgili olduğuna inanmakta biraz zorlanırım...Zaten esasında sizin sorununuz da bu...Yani inandırıcılık...''Mesela ben bu forumda kimseyi tanımam etmem'' vs. tarzı bir yazı yazıyorsunuz ama bir yerde de şöyle bir yazınız dikkatimi çekiyor
''sistemi ısrarla isteyen bazı dostlarım oldu karşılığını verdiler fazlası ile sağolsunlar.onların hatırına sistemin yeni halini yayınlamıyorum.. ''
Demek ki çok kısa sürede birilerini tanıma başarısını göstermişsiniz...Bence eğer inandırıcılık sorununuzu aşmak istiyorsanız sinyalleri bazı dostlarınıza göndermek yerine foruma açık bir şekilde bir süre yayınlarsınız ve böylelikle herkes de gerçeği görmüş olur.Ainesi iştir kişinin(sistemin...)Ama yok çeşitli mazeretler öne sürerek bunu yapmayacaksanız bence kendinizi boşuna yormayın.Böylelikle boşu boşuna birilerine sinirlenip kendinizi de üzmemiş olursunuz.Hem sistemin sinyallerini bir süreliğine yayınlarsanız bunun şöyle bir faydası da olabilir...Sisteminizin sinyallerini paylaşmanızı ısrarla isteyen ve karşılığını da fazlasıyla ödeyen dostlarınızın sayısında artış olabilir...;)
NOT: Mur@t patron,sessiz ve derinden yorumlarının hastasıyım...:D Gece gece koparttın beni....lelele Saygılar...[/quote]
imza PAMIK o gader :D:D:D:D:D
sevgili MASTER seni buralarda yeniden görmek güzel...sanırım sende VOB kaşıntısına çare bulamıyorsun.sende bizim gibi PALA yı çok seviyorsun :D:D:D