[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87870]Dolaba ihtiyaç mı var?Size göndermediler mi?Siyaset yapma burada.[/QUOTE]
İyi yakaladın FıNDIK Bu Teo nun soyadı Kılıçdaroğlu olabilir .Bende şüpheleniyordum zaten..
Printable View
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87870]Dolaba ihtiyaç mı var?Size göndermediler mi?Siyaset yapma burada.[/QUOTE]
İyi yakaladın FıNDIK Bu Teo nun soyadı Kılıçdaroğlu olabilir .Bende şüpheleniyordum zaten..
[quote=Vob Trader;87769]3 külçe vardı bi tanıdıkda. bozdurdu ev aldı. şimdi acil nakde sıkıştı. 1oo e aldığı evi 80 e veremior. 3 külçe şimdi 150 kaıt en az[/quote]
Desene ozaman ben kriz devam ederse ev koleksiyonu yapacam.O 150 lik evleri tıpış tıpış 50 ye verecekler.
[quote=GÖKHANFINDIK;87875]Desene ozaman ben kriz devam ederse ev koleksiyonu yapacam.O 150 lik evleri tıpış tıpış 50 ye verecekler.[/quote]
dow tahmınınde ıddıalıydın hocam
yarın ıcın beklentın nedır??aynı mıdır?
yanlıs anlama merak edıom sadece
[quote=teo;87790]yukarı ile aram iyi değil, cennetlik başka bir forumdaş yaparsa daha iyi olur...[/quote]
Allah çok büyüktür.Allahın yukarıda olduğunu kim söyledi.Hep senden alıntı yapacak yazılar yazmışsın.Dini değerler ile dalga geçiliyor burada.O aranın iyi olmadığı Mevlamız seninde anahtarı alır.Bir insan ancak aklı başına çok büyük kötü birşey gelince anlar.Umarım size başınıza birşey gelmeden anlarsınız.Ecel gelmeden düzeltin aranızı iyi değilse madem.Bana paranın kazandırdığı en büyük şey iman oldu.Önceden koyun gibi yaşadığımı şimdi insan gibi yaşadığımı anladım.
[quote=suprad;87876]dow tahmınınde ıddıalıydın hocam
yarın ıcın beklentın nedır??aynı mıdır?
yanlıs anlama merak edıom sadece[/quote]
Yoo yanlış ne anlayacam.:D:DTutmadı longlara geçmiş olsun.Kalan sağlar bizimdir.Bıktık bu Nununun boğa kanı içmesinden napalım.:D:D
suprad sen ne diyorsun piyasa beklentisi var mı.............
[quote=eagle2002;87807]dostum merkez bankasının faiz indirimini ve fdj yi hesaba katmıyorsun bence
o kadar kötü bir düşüş olacağını sanmıyorum bence
olsada az olur ve fdj ye göre yukarı yönlü bile olabilir[/quote]
500 eksi banko şu fiyatlar ile.
[quote=mordak;87879]suprad sen ne diyorsun piyasa beklentisi var mı.............[/quote]
ne diim once asaiii
sonra 31400 lerde basladııı yerde bıter mı acaba??.dng
XU-30-son-durum
[IMG]http://i40.tinypic.com/2ur5yd3.jpg[/IMG]
[QUOTE=suprad;87881]ne diim once asaiii
sonra 31400 lerde basladııı yerde bıter mı acaba??.dng[/QUOTE]
ee bilmiyoruz da ondan sorduk ne kızıyon hemen........
[quote=kayahan;87824]turkiye'de sanayi uretimi cokmus durumda.
issizlik rekor ustune rekor kiriyor.!!
insanlarin alim gucu iyice dusmus durumda her gecen gun dahada dusuyor.!!
ekonomi iyice daraliyor!!!
butce aciklari hizla artiyor.!!
butce gelirleri daralan ekonomi ile hizla geriliyor.!!!
imkb'ye kota olan sirketlerin (bankalarda dahil) 2009'da kisa vadeli odemekle yukumlu olduklari dis doviz borclari 59 milyar $!!! (dusun!!! 2007-2008'de euro/$ paritesindende zarardalar+ 2007-2008'de ytl doviz kur farki en az %40 fark en az real zararlarini hesapla!!
yabancilar icin imkb'deki tum sirket degerleri su an cok pahali!!!
yabancilar enayi alici bulsalar tum ellerindeki mallari bosaltip kacacaklar!!
tum dunyada ekonomik ve finansal kriz varken hizla ihracat azalacak!!
bankalarin onceden verdikleri tum kredilerde batik krediler hizla artacak!! tum turkiye'deki bankalarin gelirleri hizla azalarak zarar yazacaklar!! 2010 yilinda bir cogu batacak!!
ytl' hizla deger kaybetme sureci hizlanacak!!
imkb tarihindeki en buyuk cokusu yasayacak!!!
YABANCILAR ILK FIRSATTA TURKIYE'DEN KACACAKLAR!!!
IMF BAHANESI ELLERINDEKI MEDYA GUCU ILE ELLERINDEKI MALLARI KUCUK YATIRIMCILARA KAKALAYACAKLAR!!!
TEFECI DEGNEKCILERI ARACI KURUMLAR VE MEDYA BU ISI IYI YAPIYOR.!!
MERKEZ BANKASI FAIZLERI INDIRDI. IMKB YUKSELECEK DIYE DUSUNENLER COK YANILGI ICINDELER !!
SUNU UNUTMASIN!! JAPONYA'DA VE ABD'DE FAIZLER % 0'A YAKIN !!????!!
KISACASI TURKIYE'NIN TUM EKONOMIK GOSTERGELERI COK AMA COK KOTU.!!
TURKIYE EN RISKLI ULKELRIN BASINDA GELIYOR.!!
NOT: GERCEKLER HEP ACIDIR!![/quote]
Allah razı olsun.Minicik boğa ruhum vardı.Ayuyum peşindeyim.İzindeyim Mr Kayahan..kom.kom.lelele
haa yok be abii oylesıne koydum smile ii
mrk etme ben de bılmıomm:..: