-
[quote=furkan;87832]kayahan o saydıgın nedenlerden dolayı "yarın shortların gunudur sebepleri bunlardır"
demek olmaz vob günlük degerlendirme gerekir hergün "ralliye giriyoruz" "yeni dibe
gidiyoruz" yazılarıyla dolu bu forumlar uzatmıcam bu yazdıklarının hiçbirisi yarın için short
olma nedeni değildir...nedenmi ?? hepsi makro değerlendirmeler ve bana göre vob için boş
değerlendirmeler onları aklının köşesinde bulundur ama vobta oynarken o dediklerinin sana
bir faydası yok hergün, herhafta piyasada dalgalanmalar olur vobta bizler bunları
yakalamaya çalışıyoruz gelip burada felaketlerden bahsediyorsun tamam konuş ama
bunların hiçbirisi vobtaki günlük olaylara açıklama olamaz buyüzden BOŞ KONUŞUYORSUN...[/quote]
Elleşme ayuya..lelele.lelele
-
[quote=kayahan;87848]bak kardesim birak bos demogojiyi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!!!
tekrar soruyorum!!! dow'un bugunku kapanis degerini = 6-ekim-2002 yilinda gormus!!!
bak!!! imkb'nin 6-ekim-2002 tarihli kapanisina !!!
o zaman uyanirsin uykudan!!! ama cabuk uyan senin icin daha iyi olur.!!
malesef tefeci degnekcileri ve holding medyasinda cikan tefeci degnekcileri, senin beynini iyice yikamis!!
uzgunun dostum senin adina!![/quote]
Kayahan, 2002de bizim bankalarımız batıyordu, yabancılarınki dimdik ayaktaydı. Şimdi onların bankaları batıyor bizimkiler ayakta. Makrodan bahsediyorsan bunu gözönünde tutman lazım. Şu konuda hak veriyorum sana, bu kriz uzun sürecek. Ama Türkiyeden önce amerika, almanya batacak o kesin.
-
[quote=lafola;87846]yakinda yasayarak gorecegiz!! ilk hedef cuuup imkb 100'de 18.000 yani 0.90 cent sonra 12.000'e gelecek.!!! 0.50 cent.
12000 den alanlarda 5 yılda faizler %100 getirirken %500-700 arası kazanırlar ...Güzel geliyor kulağa..[/quote]
Kegenle aynısını yazmıştım.:D:Dİki nicki hedge ediyorum da.Birisini ayı yaptım.Birisini boğa.
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87875]Desene ozaman ben kriz devam ederse ev koleksiyonu yapacam.O 150 lik evleri tıpış tıpış 50 ye verecekler.[/QUOTE]
Boşver evi şu MPyi alsana kâr garantili şirket işte mis gibi.
-
[quote=BORSACIOZGUR;87851][B]O zaman burda niye yazıyon kardeşim. Burası günlük forum.. Aylık 1 kere yaz git sen...[/B][/quote]
O da zaten aylık değil yıllık 5 kere yazıyor gidiyor.Kotası doldu bu yıl.Gider yakında.
-
gökhan kısasın herhalde keyifler yerinde......
-
[quote=Sunrise;87887]Kayahan, 2002de bizim bankalarımız batıyordu, yabancılarınki dimdik ayaktaydı. Şimdi onların bankaları batıyor bizimkiler ayakta. Makrodan bahsediyorsan bunu gözönünde tutman lazım. Şu konuda hak veriyorum sana, bu kriz uzun sürecek. Ama Türkiyeden önce amerika, almanya batacak o kesin.[/quote]
Hiç sanmıyorum ben dimdik ayakta olduğunu.O da bir gazlama.Türkiyede durumlar iyi değil.Bankalarda da böyle.Geri dönmeyen krediler artıyor.O sağlam dediğimiz yada öyle inandırıldığımız bankalar maalesef aralarında batanlar olacak.Gerçi yıllık ücretlerden bile 1 milyar dolar banko karları var.Dua edelimde insanımızın bedduası tutmasın şu bankalara.Hak yeniyor çok.
-
[quote=mordak;87891]gökhan kısasın herhalde keyifler yerinde......[/quote]
Ben vobta ne kaybetsem üzülürüm.Ne kazansam sevinirim.Para net cebe geçmedikten sonra sadece sanalportföy yarışması gibi.Ben geceye vob30 sözleşmesi pozisyonum yok.Borsa ise düşerek açılır yarın eminimmmmmmm..dng.dng:(:(.lelele
-
uzuncu arkadaşlar için....
vadeli-son-durum-kısa-vade
[IMG]http://i40.tinypic.com/t5omjl.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87893]Ben vobta ne kaybetsem üzülürüm.Ne kazansam sevinirim.Para net cebe geçmedikten sonra sadece sanalportföy yarışması gibi.Ben geceye vob30 sözleşmesi pozisyonum yok.Borsa ise düşerek açılır yarın eminimmmmmmm..dng.dng:(:(.lelele[/QUOTE]
hay yaşa be gökhan işte olay bu yaw.....brv.brv
-
aha gördüm [B]murbi [/B]seni.....
diğer eti bıraktın (kuzu) dana eti için mi burdasın sen de yaşa beaa....
-
suprad sen murbi gibisin yani.....
az değilsiniz yaww....