-
[quote=QUEEN;278969]lasvegasa gidiyorum ..ciddiyim gı valla..istediğin bişe varmı kıı:D..valla bak çekinme..timberlandlar falan çekirdek parasımış..gel beraber gidelim..adiyos...bedava geziyos...:D[/quote]
KUIN..
apla orda jaguar XF ucuzmuş..bi adet kapsan bana..üüüüüü:D
-
[QUOTE=mur@t;278961]İyi de ben cümleyi anlamadım demedim ki, ilginç bulduğumu söyledim, biraz Orhan Pamuk etkisi hissettim de o yüzden sordum, özellikle Kara Kitap ve Yeni Hayat romanlarının üslubunu hatırlattı bana, ama yanılmışım, ilgilenmiyormuşsunuz.[/QUOTE]
Nereden nereye pamuk kim ki cümle ondan alıntı olsun, kastın manasına libas giydirmek tabirinin sahibi bunları yazarken başka bir alem vardı...
Burası nasıl bir forum ki yeni bir üyeye hoş geldin kaktüsü ikram etmekte yarışıyor.
Anlamadığı belli olmak için demek gerekmiyor ki, iki kişinin arasını bulmak için edilmiş bir lafa konu nereye geldi bakar mısınız.
Ben karnından konuşan insanları pek sevmem efendim, ama demek istediklerini genelde olumlu yöne kanalize etmeye çalışırım.Konu bundan ibarettir.
-
[quote=QUEEN;278969][B]lasvegasa gidiyorum [/B]..ciddiyim gı valla..istediğin bişe varmı kıı:D..valla bak çekinme..timberlandlar falan çekirdek parasımış..gel beraber gidelim..adiyos...bedava geziyos...:D[/quote]
seda sayana mı özendin gıs? orada evlenmiş yeniden diyordu gazeteler :D
enişteylen nikah mı refresh ediceniz? :D:D
gıs bu kadar görgüsüz olma gıs :D:D:D
-
halojen patronu görüyorum altta .. bi yorum reca etsem abi . . tepe onaylandımı halojen abi .. olmuyor abi böyle ayrı kaldık valla .. üzülüyorum ....
-
[QUOTE=selçuklu;278972]apla kontratonlar arttığında ben kısadaydım ve poz tersteydi canım sıkıldı nerdeyse mc yiyecektim ... ...neyseki düşüş oldu atlattım ... .. ilk bugün işlem yaptım .... takılmamak gerekir bence kontratoların artmasına .. .... teknik sistem falan önemli ... bence şahsen ... iyi olmadı ama kaldırac düştü yani benim fikrim ... :o:o:o[/QUOTE]
kontratolar 800 olması bize tabiki yaramaz.. ama ben şüpheleniyorm..800 ise 80000 olur gibi geliyo..tabi zamanlama önemli..:o..teknik hala düşüş başladı demiyor..72500 spotta önemlidi..destek oldu gibi..ama daha çıkış için kuvvet sağlanamadı..gibi ..treend ler 3 gün sürüyo..sıcakta bi yataya bağlıyo pala offf..sıkıyo vob ozaman..:o
-
[QUOTE=QUEEN;278969]lasvegasa gidiyorum ..ciddiyim gı valla..istediğin bişe varmı kıı:D..valla bak çekinme..timberlandlar falan çekirdek parasımış..gel beraber gidelim..adiyos...bedava geziyos...:D[/QUOTE]
yok ben timberland giymem..:D
ama çekirdek alabilirsin:D, 24 ay boyunca zero işlem ekran başında çok canım sıkılacak, çitlerim..::::::
-
[QUOTE=QUEEN;278977]kontratolar 800 olması bize tabiki yaramaz.. ama ben şüpheleniyorm..800 ise 80000 olur gibi geliyo..tabi zamanlama önemli..:o..teknik hala düşüş başladı demiyor..72500 spotta önemlidi..destek oldu gibi..ama daha çıkış için kuvvet sağlanamadı..gibi ..treend ler 3 gün sürüyo..sıcakta bi yataya bağlıyo pala offf..sıkıyo vob ozaman..:o[/QUOTE]
bugün iyiydi yatay ... .. en sevmediğim yataylık sabah büyük gap oluyor sonra yatay gidiyor ya .... o çok bunaltıyo beni .... üvvvvv .. diksiniyorum ...ekrana bakmaktan ... :o:o:o
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;278976]seda sayana mı özendin gıs? orada evlenmiş yeniden diyordu gazeteler :D
enişteylen nikah mı refresh ediceniz? :D:D
gıs bu kadar görgüsüz olma gıs :D:D:D[/QUOTE]
pamık tam özenecek kişiyi bulmuşun lem.dng
vegasda kazanırsam enişteni refresh edermiyim bi düşüniyim:D:D..
pamık yimekde ucuzmuş lem orda...dng
-
futureler yeşillnedimi aplalar ... rahat uyuyayımmı ... üvvvv .. quenn apla avatar nası olmuş .. ühüühüüh
-
[QUOTE=jerfin;278979]yok ben timberland giymem..:D
ama çekirdek alabilirsin:D, 24 ay boyunca zero işlem ekran başında çok canım sıkılacak, çitlerim..::::::[/QUOTE]
gı pala yemliyo. bence ..gene düşmezse vob..bak mobiyus senet alın demiş vıyy:o
bugün düşseydiya..niye düşmedi..ne güzel heryer geberiyodu..yok gene şortladı herkes..üüww
-
[quote=MASTER;278960]Sayın EURO/USD,
Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...? (Vob da sistem performans karşılaştırmaları topiğindeki yayınladığınız sinyal tablosunda hiç zararlı işleme rastlamadım...Yanlışmıyım?) Ben şahsi tecrübelerime dayanarak sadece şunu söyleyebilirim ki kodunun içeriğinde [B]REF+,ZİGZAG,PEAK,THROUGH[/B] vs. gibi kandırıkçı indikatörler yer almayan hiç bir sistem sürekli olarak tepeden alıp dipten sattıramaz ve hiç zarar ettirmeden sürekli olarak karlı sinyaller üretemez.Çok iyi sistemler bile gün gelir belli bir periyodda zarar yazarlar.Bu kaçınılmaz bir gerçektir.Sizin kendinizi ifade edebilmekle ilgili bazı sorunlarınız olduğunu düşünmekle birlikte belki de sistem tasarımı konusunda bir dahisinizdir.Öyleyse biz fanileri biraz eğitmenize kimsenin itirazı olmayacaktır.Yalnız Formüller topiğinde sistem tasarımıyla ilgili yazdığınız bazı incileri derleyip aşağıya yapıştırıyorum.Bana bayağa ilginç geldiler de...
''aklına gelebilecek bütün indikatörleri denedim otomatik elliot sayımlarını bile denedim tst ettim ama sonuç fıs.
çok basit bir indikatör aynı işlevi yapabilir.. hangi zaman diliminde baktığınız zaten ayrı bir uzmanlık gerektirir.
ancak şunu unutma derim.. günde 1-2-3 adet sinyalveren bir sistem asla işe yaramaz. hele geceye poz asla ve kata taşınmaz.
gap falan hikaye gideceği yere gider...zamanında günlük al satta denedim en azından gaplardan koruyordum kendimi... açılışlarda ancak belli bir yere geldikten sonra komisyon çok veriroldum ve ona göre bir sistem geliştirdim... günlük al sat ile para kazanılmaz... ancak aracıya çalışırsın .. hele birde geceye kalıp günlük aldığın poz ile iyi bir gap yersen kafana onu çıkarmak için en az bir hafta uğraşırsın.. onuda başabilrisen tabi.
sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın... basit de olsa bir sisteminiz olsun ve onu iyi kavrayın.. yoksa hayatınız formüllerle uğraşmak ile gecer ve birgün gelir bakarsın elde var sıfır... hep daha iyi bir formül yazmak hep daya iyi bir sinyal için kendinizi harap etmeyin...
basit bir indikatör işinizi çok iyi görür ve onla sabit kontrat devam edip karınızı çekin... ömünüzü formüllerle geçirmeyin...
çünkü kimse yeni bir formül yazamaz.. yazdığınız formüller sistemler zaten ana indikatörlere ekleme yapmak olur.''
Eğer bizleri bilgilendirirken yukardaki gibi fazlasıyla derin bilgiler vermeyi düşünüyorsanız bence pek zahmet etmeyin...Kusura bakmayın ama ben yukardaki tarzda yazılar yazan bir kişinin çok bilgili olduğuna inanmakta biraz zorlanırım...Zaten esasında sizin sorununuz da bu...Yani inandırıcılık...''Mesela ben bu forumda kimseyi tanımam etmem'' vs. tarzı bir yazı yazıyorsunuz ama bir yerde de şöyle bir yazınız dikkatimi çekiyor
''sistemi ısrarla isteyen bazı dostlarım oldu karşılığını verdiler fazlası ile sağolsunlar.onların hatırına sistemin yeni halini yayınlamıyorum.. ''
[B]
Demek ki çok kısa sürede birilerini tanıma başarısını göstermişsiniz.[/B]..Bence eğer inandırıcılık sorununuzu aşmak istiyorsanız sinyalleri bazı dostlarınıza göndermek yerine foruma açık bir şekilde bir süre yayınlarsınız ve böylelikle herkes de gerçeği görmüş olur.Ainesi iştir kişinin(sistemin...)Ama yok çeşitli mazeretler öne sürerek bunu yapmayacaksanız bence kendinizi boşuna yormayın.Böylelikle boşu boşuna birilerine sinirlenip kendinizi de üzmemiş olursunuz.Hem sistemin sinyallerini bir süreliğine yayınlarsanız bunun şöyle bir faydası da olabilir...Sisteminizin sinyallerini paylaşmanızı ısrarla isteyen ve karşılığını da fazlasıyla ödeyen dostlarınızın sayısında artış olabilir...;)
NOT: Mur@t patron,sessiz ve derinden yorumlarının hastasıyım...:D Gece gece koparttın beni....lelele Saygılar...[/quote]
sn MASTER. yukarda bahsettiğiniz indikatörlerin hiç biri benim sistemim içinde yer almıyor.
bazı dostlarım derken diğer forumdaki arkadaşlarımı kast ettim. bu foruma üye olalı 2 ay gibi bir süre oldu. o bakımdan kimseyi tanımıyorum bazı arkadaşlar hariç onların nickleride zaten aynı. burda hiç birüyeyi yakından tanıma fırsatım olmadı.
diğer alıntı yaptığınız tüm yazılarımın arkasındayım.
hep artı yazmıyor benim sistemim.. şuanki kullandığım sistemde bugün 5 dklık bakarsanız eksi yada nötr olması lazım birazdan koyarım grafik.
bu sistemdeki kullandığım 30 dklık sinyalleri zaten benim matrikste kullandığım tek bir indikatör yerine getirmiş. karşılaştırmalı olarak koycam. ancak sistemin içeriğini vermem mümkn değil. tek bir indikatör diyorum çünkü 20 dklık baktığınızda herşey ortada..
zamanla gün geçtikçe anlaşılacağımı umuyorum...sahte işlerle yalan yanlış yazan biri değilim.
syg.
-
[QUOTE=Astatin;278974]KUIN..
apla orda jaguar XF ucuzmuş..bi adet kapsan bana..üüüüüü:D[/QUOTE]
vayyy..orda ucuzda buraya gelene kadar pahalanıyo lem asti..:D..asti..chrysler voyager alıyorm he.. bebeler arabaya sığmıyo heyvan gibi oldular:D
-
futureler 0.03 artıda.. sabaha da yatay açılış olacak gibi.. iyi geceler herkese..
-
[QUOTE=selçuklu;278983]futureler yeşillnedimi aplalar ... rahat uyuyayımmı ... üvvvv .. quenn apla avatar nası olmuş .. ühüühüüh[/QUOTE]
savaşçı avatar severim patron.. güzel olmuşş..kılıç kalkan var..+.bende avatarı değişeyim artık asti bu kıza aşık ...bakayımm daha güzel kız resmi varmı..:D..he kendimin resmi koyayım.dng
-
[QUOTE=selçuklu;278978]halojen patronu görüyorum altta .. bi yorum reca etsem abi . . tepe onaylandımı halojen abi .. olmuyor abi böyle ayrı kaldık valla .. üzülüyorum ....[/QUOTE]
yeni bilgi yok patron, 30 temmuzda topiğimde ilan etmiştim tepeyi 77binde...
aynen devam... saygılar sevgiler
-
[QUOTE=halojen;278990]yeni bilgi yok patron, 30 temmuzda topiğimde ilan etmiştim tepeyi 77binde...
aynen devam... saygılar sevgiler[/QUOTE]
tşk patron .... saygılar hörmetler .... .brv.brv+.+.
-
[QUOTE=selçuklu;278991]tşk patron .... saygılar hörmetler .... .brv.brv+.+.[/QUOTE]
manşetliyorum patron rahat uyu..:D..nasdak tutmayım beni yükselecem der gibi..:p
eur da tepki verir belkim..çok ani hızlı düştü..:o
-
Eyvallah sevgili Türkoğlu,
Vallahi gerçeği söylemek gerekirse Haziran başından beri öyle berbat bir piyasadayız ki sistem,histem,klasik teknik analiz,kısacası ne ararsan kullanmama rağman gene de zarar yazmaktan kurtulamadım.Zaten bu piyasa koşullarında marifet kar etmekte değil zararı sınırlı tutabilmekte...Ha tabi palayı ben de seviyorum... :) Özellikle de yeni bir trendin eli kulağında diye düşündüğümden ve tahsilat zamanı da yaklaştığından önümüzdeki süreçte daha da seveceğim İnşallah... :)
Sayın EURO/USD,
Ben sisteminizde illa ki bu indikatörler vardır demedim...Ayrıca sisteminizin içeriğini vermenizi de istemedim.Böyle bir şeye ne gibi bir hakkım olabilir ki...? Sadece sisteminizin sinyallerine bakan ve sizi tanımayan arkadaşlar haliyle acaba sistemde bu tür indikatörler mi var diye kuşkuya kapılabilirler...Bu da gayet doğaldır diye düşünüyorum.Öfkeye kapılmak yerine eğer bir süreliğine de olsa sisteminizin sinyallerini forumda yayınlarsanız bu kuşkuları doğal yoldan engellemiş olursunuz.Böylesi yersiz tartışmalara girmekten daha iyi olmaz mı? Buna benzer bir durum daha önce de yaşanmıştı ve bir arkadaşımız anormal derecede karlı gözüken sisteminin performansını yayınladığında buna benzer tepkiler oluşmuştu...Daha sonra kendisinden rica edilmesi üzerine 1 aylığına sisteminin sinyallerini yayınlamayı kabul etmişti.Sonuçta da bu 1 aylık sürenin sonunda herkes kendine göre o sistemin gerçek performansıyla ilgili bir fikir sahibi olmuştu.Olay bundan ibarettir.Umarım anlaşılabilmişimdir.Herkese iyi geceler dilerim.
-
kaba taslak bakarsak tek bir indikatör optimize edilmiş.
yeşil çizgiyi yukarı kırarsa AL - ve kırmızı üstünde durduğu sürece TUT ve aşşağı kestiğinde kırmızıyı SAT.
kaba taslak çizdim çünkü bazı eklemeler var .. o bakımdan sistem testi olmuyor.
siz şimdi bunada re-paint derseniz ben daha bişey diyemem size.
sinyali otomatikte üretmiyor gözünüzün önünde yani herşey. puanı siz kendiniz hesaplayabilirsiniz.
fiyat takip ettiği için - puanları ben abarttım aslında onlar en fazla eksi 300 dür. çünkü ortalamaya göre hareket etmezler. o bakımdan fiyattır asıl olan. sistem performansı topicinde koyduğum sinyallerle eş değerdir görüldüğü üzere ancak bunu yazdırmam mümkün değil gerçek olan hali budur. ve sanırım 25-30 bin gibi bir net karı vadır
isteyen hesaplasın kar zarar ne olmuş .. kaç işlemde kaç kar var yada zarar var. vs vs
[IMG]http://666kb.com/i/blqtuiv5ggdp9vhy7.gif[/IMG]
-
[quote=MASTER;278997]Eyvallah sevgili Türkoğlu,
Vallahi gerçeği söylemek gerekirse Haziran başından beri öyle berbat bir piyasadayız ki sistem,histem,klasik teknik analiz,kısacası ne ararsan kullanmama rağman gene de zarar yazmaktan kurtulamadım.Zaten bu piyasa koşullarında marifet kar etmekte değil zararı sınırlı tutabilmekte...Ha tabi palayı ben de seviyorum... :) Özellikle de yeni bir trendin eli kulağında diye düşündüğümden ve tahsilat zamanı da yaklaştığından önümüzdeki süreçte daha da seveceğim İnşallah... :)
Sayın EURO/USD,
Ben sisteminizde bu indikatörler vardır demedim...Ayrıca sisteminizin içeriğini vermenizi de istemedim.Böyle bir şeye ne gibi bir hakkım olabilir ki...? Sadece sisteminizin sinyallerine bakan ve sizi tanımayan arkadaşlar haliyle acaba sistemde bu tür indikatörler mi var diye kuşkuya kapılabilirler...Bu da gayet doğaldır diye düşünüyorum.Öfkeye kapılmak yerine eğer bir süreliğine de olsa sisteminizin sinyallerini forumda yayınlarsanız bu kuşkuları doğal yoldan engellemiş olursunuz.Böylesi yersiz tartışmalara girmekten daha iyi olmaz mı? Buna benzer bir durum daha önce de yaşanmıştı ve bir arkadaşımız anormal derecede karlı gözüken sisteminin performansını yayınladığında buna benzer tepkiler oluşmuştu...Daha sonra kendisinden rica edilmesi üzerine 1 aylığına sisteminin sinyallerini yayınlamayı kabul etmişti.Sonuçta da bu 1 aylık sürenin sonunda herkes kendine göre o sistemin gerçek performansıyla ilgili bir fikir sahibi olmuştu.Olay bundan ibarettir.Umarım anlaşılabilmişimdir.Herkese iyi geceler dilerim.[/quote]
anlıyorum sn MASTER .
ancak benim o tür işlere harcayacak vaktim yok. isteyen inanır isteyen inanmaz.
ancak şu var... forumda herhangi biri yeni bir sistem yada diyelim mükemmel bir sistem yazıp koysa grafiğini . emin olun ben araştırırım. çıkıpta ya bu ne kesin vardır bi nanesi. burdaki herkes ileri zeka sen kime yutturuyorsun gibisinden yazı yazmam.. benim tepkim bunadır.
sinyallere bakarsanız eğer üstteki resimde.. benim sistem performansı topicindeki koyduğum excell tablosu ile birebir olduğunu görebilirsiniz. yani zaten benim matrikse müdahele edip al sat ları paintte hazırlamam mümkün değil.
objektif türlü eleştirinizden ötürüde teşekkür ederim.
bu yukarda koyduğum indikatör tek bir indikatördür.
syg.
-
Anket açtık görünmedi.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5692[/url]
Jelibon.
-
-
günaydın kazançlı bir gün diliyorum
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı Cumalar
-
hayırlı cumalar bol kazançlar
canlı vob sohbet isteyenleri bloga beklerim.
-
Günaydın,hayırlı cumalar,bol kazançlar.
-
günaydın bol kazançlar hayırlı cumalar
-
günaydın daytraderler...
hayırlı cumalar....
-
[quote=MASTER;278960]Sayın EURO/USD,
Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...?
...
[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;278973]imza PAMIK o gader :D:D:D:D:D
sevgili MASTER seni buralarda yeniden görmek güzel...sanırım sende VOB kaşıntısına çare bulamıyorsun.sende bizim gibi PALA yı çok seviyorsun :D:D:D[/quote]
master'in altına benim imzam da lazım bi saniye kağıdı götürmeyin. :D
gereksiz bir tartışma başlatmak istemezdim. herkesten özür diliyorum.
sistemler hakkında [B]eleştiri yapacak kadar[/B] sistem bilmediğimi herkes bilir.
200e yakın sistemim olduğunu ama sistemlere göre iş yapmadığımı da herkes bilir.
sistem-histem tartışmasının ne kadar gereksiz olduğunun baş savunucusu olduğumu da herkes bilir.
bugüne kadar 1 kere bile yanılmamış olan (son 3 aylık forum geçmişini okuyan kendisi de görebilir) göstergelerimin bile 2.000 puan terste kaldığını ama buna rağmen sonunda haklı çıktığını da herkes bilir...
ama repaint yapan veya yapmayan bir sistemi bir görüşte tanıyacak kadar (yaklaşık 15 senedir) bu piyasada olduğumu da herkes bilir! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
bu konu ile ilgili son mesajımdır...
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
günaydın Hayırlı işler Hayırlı Cumalar
-
[quote=EURO/USD;279000]anlıyorum sn MASTER .
ancak benim o tür işlere harcayacak vaktim yok. isteyen inanır isteyen inanmaz.
ancak şu var... forumda herhangi biri yeni bir sistem yada diyelim mükemmel bir sistem yazıp koysa grafiğini . emin olun ben araştırırım. çıkıpta ya bu ne kesin vardır bi nanesi. burdaki herkes ileri zeka sen kime yutturuyorsun gibisinden yazı yazmam.. benim tepkim bunadır.
sinyallere bakarsanız eğer üstteki resimde.. benim sistem performansı topicindeki koyduğum excell tablosu ile birebir olduğunu görebilirsiniz. yani zaten benim matrikse müdahele edip al sat ları paintte hazırlamam mümkün değil.
objektif türlü eleştirinizden ötürüde teşekkür ederim.
[B]bu yukarda koyduğum indikatör tek bir indikatördür. [/B]
syg.[/quote]
Parite kardeş bu indik özel bi indikmi yoksa piyasada dolaşan bi indikmi bunu söyleyebilirisin sanırım :)))
bol kazançlar,
-
selpatros iftar menüsü senden pehhhh işe bak :D
-
dün bloga yolladığım sayım [URL="http://www.ressim.net/l/upload/148cf9af.png"]bu[/URL].
aşağıdakide güncel hali. ne buyurdun selçuklu patron?
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/6ed1b590.png[/IMG]
-
Sayın EUR/USD,
Aşağıdaki soruyu Sistem Perf. topiğinde sormuştum ama topikler hızla kaydığı için muhtemelen soru dikkatindne kaçack..O yüzden buraya alıyorum..
Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[B]EURO/USD[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=263545#post263545"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]VTM ( Vob trade MAX)[/I]
[I][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 758x628 and weights 38KB.[IMG]http://666kb.com/i/bkr8xkjcj7ckko5ci.png[/IMG][/I]
[I]NET PUAN GETİRİSİ...[/I]
[I][IMG]http://666kb.com/i/bkr8y5rt6kxzc2vpu.gif[/IMG][/I]
[I]daha eksi yazdığını görmedim :)[/I]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
[B]EURO/USD[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=278704#post278704"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]buyrun iki hafta önce nerdeydiniz dediğiniz yer. senin sistem cortlamışken sen ultra zarar yazarken olan hafta..[/I]
[I]varsa başka tarih aralağı görmek istediğiniz . onuda koyalım...[/I]
[I][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1087x618 and weights 48KB.[IMG]http://666kb.com/i/blqg1zywvow6cyg0v.gif[/IMG][/I]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merakımdan soruyorum,
En üstteki tabloda, şimdiye kadar eksi yazmadığı belirtilen sistemin 8 temmuzda olan 73xxx SAT sinyali kaçtan kapandı..
Bir başka mesajda sistemi güncelledim derken, tabloda görünenle alttaki grafta olan farklı sistemler mi yani?
Ve asıl önemli olan ve anlamaya ihtiyaç duyduğum şey; Alttaki grafikte en ssolda 22 temmuz civarı görünen ve aynı zamanda grafikteki ilk al sinyali olan yeşil oka dikkat ettim. [COLOR=red]Al 755xxx görünüyor ama barlar bu oktan önce de, grafın başından itibaren yeşil ? Bu nasıl olabiliyor?????????[/COLOR]
(Grafikteki sonraki sinyallerden gördüğüm kadarıyla, grafı üreten platformda EA daki gibi, aynı durum için (al yada sat) koşullar her oluştuğunda bir ok atılmıyor, sadece pozizyon değişimlerinde ok atıyor. Dolayısıyla, grafın başında barlar zaten yeşilken gelen ilk al sinyalini ben anlayamadım..Ha denilebilir ki, "barları boyayan koşulla okları atan koşul farklı, grafikteki diğer sinyallerde tesadüfen hep çakışmışlar ama aslında ayrılar, siz oklara bakın". O zaman da sorum şu olacak. [COLOR=red]Grafikteki ilk AL-ok sinyali 756xxx gibi görünüyor ve öncesinde görünen bir sat sinyali de yok.???????? [/COLOR]Bu durumda minimum 2xxx puan gibi bir tersde kalma durumu mu var?)
-
para ile çiziyorlar grafiği, gerisi hikaye
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
-
Bozz amca çarşambaya kadar süre veriyor şelale başlangıcı için
-
Günaydınlar bol kazançlar...
-
Arkadaşın sistemi bencede optimize edilmiş büyük ihtimal.oklarla oynamaya gerek yok repaint falan.içine ref koy olur zaten yine aynısı hatta daha iyiside olur ama o aldatmacaya girer.bence optlu bir sistem.Zaten bu sistemleri forumlarda yaymanın maksatı nedirki.satmakmı ,satmak diilse nedir? bu kadar iyiyse neden satasın kendin kullanırsın vs vs... Puan olarakta benimkinden az ama sinyal sayısı süper.az sinyal iyidir...
-
default str yi çok kişi kullanıyor..al-sat verince birden fiyat,ky nin pozisyonuyla sert harekete başlıyor...ama bu bu sıralar PALA tarafından ödüllendiriliyor..:D