-
dün gece kayahan ın verdiği hedefeler 12.000/18.000 XU100 uçuk değil ben dahada aşağıları bekliyorum.
ama bunun VOB'çuya faydası yok.burada 1 gün hatta 1 saat bile çok uzun zaman.beş dakkada değişir herşey.
ama UZUN vadede yerin dibine girecek borsamız.şüpheniz olmasın.
3 vakte kadar TORNİSTAN deyip ralliye çıkacağız.2009 geneli bence iyi geçecek...kriz bitti sanılacak.belki RTE çıkıp bakın ben demedim mi teğet geçti hamdolsun diyecek.
-
ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim
-
[QUOTE=QUEEN;87975]ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim[/QUOTE]
eğer bu hareketler belli bir disiplin çerçevesinde(sistem) olduysa doğru yoldasınız.
-
[quote=Vob Trader;87959]gnd hacı. gold şelale bekliom bugün:) hehe[/quote]
Ben de astra short.Aldılar anahtarları.Anladın sen onu.:D
-
Spot 30 için bugünün desteği 30200 civarı oldu, kırarsa durum vahim...
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87977]Ben de astra short.Aldılar anahtarları.Anladın sen onu.:D[/QUOTE]
olsun auris var. hemide otomatik vites. hehe
-
[quote=QUEEN;87975]ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim[/quote]
Ocakta 1e 3 yaptım.Hepsini çektim karların.Geri kalanla hayata devam.
-
[QUOTE=mbm;87952][COLOR="Red"]30375[/COLOR] kısalar akşamdan sabaha 30350 den flat......
bakalım bir duruma......[/QUOTE]
31375 olmayacakmıydı .lelele
-
yeni short açsana py.
full long.
ama günlük sadece.
-
Vob artı olmasa da imkb olabilir.Fdow buranın çok üstünde iken isc 3.14 idi.Bakalım ne edecekler.
-
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87980]Ocakta 1e 3 yaptım.Hepsini çektim karların.Geri kalanla hayata devam.[/QUOTE]
Helal sana gökhan, iki sene evvel seninle görüştüğümüzde dedim kendi kendime, sesi çıkmıyor çıkmıyor patlıyor bu adam, ama anlattığına bakılırsa parayı gördümü üzerine atlıyor, taktik bu olmalı demiştim, o günden bu yana bizde bi değişiklik yok, sende ilerleme çok büyük olmuş, gazeteler tv ler falan:), Allah dahada artırsın...