-
[quote=abka;88006]dün kapanışa yakın tüm sistemler al da idi..demek ki burada asla emin olmak olmaz..[/quote]
benim takip ettigim sisteme yada yonetmlere gore al da degildi ama haklisiniz piyasada gorulenler oyle iluzyon olusturmustu her zamanki gibi ama isimiz iluzyon ile gercegi ayirt etmek iste butun mesela bu. hatta apds bile bal gibi ben donuyorum artik diyordu.
-
60 dakikalık sistemim şu an FLAT fakat sat vermesi yakın DAX kritik seviyeye geldi üçgen tamamlanmış olabilir. Dip avcılığına niyetim yok sisteme göre devam.
-
[QUOTE=bull market;88008]TR..
Ama borsa haftaya yukardan başlamak isteyecektir, dolar bugünlük yeter sanırım...[/QUOTE]
TR için ülke riskinin artması doların lehinedir bull..:)
-
evet 4100 dax vip destek.
sakat yerde.
-
[QUOTE=jerfin;88012]TR için ülke riskinin artması doların lehinedir bull..:)[/QUOTE]
Haftaya haftaya
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87877]Allah çok büyüktür.Allahın yukarıda olduğunu kim söyledi.Hep senden alıntı yapacak yazılar yazmışsın.Dini değerler ile dalga geçiliyor burada.O aranın iyi olmadığı Mevlamız seninde anahtarı alır.Bir insan ancak aklı başına çok büyük kötü birşey gelince anlar.Umarım size başınıza birşey gelmeden anlarsınız.Ecel gelmeden düzeltin aranızı iyi değilse madem.Bana paranın kazandırdığı en büyük şey iman oldu.Önceden koyun gibi yaşadığımı şimdi insan gibi yaşadığımı anladım.[/QUOTE]
Gecenin bir vakti bu mesajı yazmışsın.
Kimsenin dini inançları üzerinde tasarrufta bulunmak, eleştri yapmak sana düşmez.
O kadar para kazandın (helal olsun).
Buraya hesap ekstresi yapıştıracağına yap bi yere bağış da onun dekontunu yapıştır.
Biz de seni takdir edelim.
-
vob da islem yapmak icin resmen celik gibi sinirlere sahip olacaksin
borsa vobun yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor bence
efkarlandik sabah sabah aksam olsada icsek :):)
-
[QUOTE=jelibon;88013]evet 4100 dax vip destek.
sakat yerde.[/QUOTE]
Net olarak 4.088 diyebilir miyiz? Altı uçurum.
-
30275... ilave long........
-
[QUOTE=jerfin;88012]ben 29.000'i 17 şubatta göreceğimizi hesaplıyordum.. ama kısmet artık) sonra oradan birkaç günlük tepki çıkışı (bu en az 2000 puan olmalı) ve devam aşağıya.. kafamdaki senaryo bu.. tutar tutmaz bakacağız artık..[/QUOTE]
bu yorumu 12 şubat'da yazmışım.. millet geçmiş yazılarını alıntılayıp yapıştırıyor, bir kere de ben yapim dedim.:..:.
gerçi 1 gün yanılmışım.. 29,000 i 18 şubat'da görmüşüz..:)
-
aşırı satım..uyumsuzluktan dolayı...
-
Ne dışarısı ne içerisi toparlanacak gibi gözükmüyor :(
umutla bekliyoruz :(