uzun süredir şubat30'u bu kadar sağlam durur görmemiştim.
fdow %0,50 daha aşağı inecek ve biz -neredeyse- aynı yerde olacağız ha?
peeh...
long devam...
Printable View
uzun süredir şubat30'u bu kadar sağlam durur görmemiştim.
fdow %0,50 daha aşağı inecek ve biz -neredeyse- aynı yerde olacağız ha?
peeh...
long devam...
30350 üstü tepki gelir....
He he, spot 30200 aşağı geçerse düşüş, 30750 yukarı geçerse çıkış potansına girecek..ortada Cuma yataylığı bizi yerse, vobda 30500-30600 lerde uzunlara ara verebilirim:) saygılar...
uzunları yarıya çıkardım...
sisteme ters olunca fazla riske gerek yok..
dönüşü görmek lazım........
[B]sadece uyumsuzluklar var dönüş için.en güvendiğim saatlik fdow uyumsuzlugu[/B]....
[B]bazen kuvvetli trendlerde onunda yaktığı oldu tabi......[/B]
geceden rahat oldugum için böyle bir riski aldım... yoksa bulaşmazdım....
[quote=jelibon;88009]nereye istersen çek işte herşey var.[/quote]
Yandık yandık yandık... jeli bunu 45 dk önce yazsaydın ya :(
yok yok yok 29500 den önce destek de yok. işte şimdi yandık.. bi kötü sallantıda hemen 29500.
Bide bugün 15:30 verileri var, sanırım verilerle biz yukarı yapar kaparız, yurtdışıda akşama artı yaparsa haftaya piyasa yukarıdan açılışla kısa fırsatı verir, sonra güm güm...
aslinda en guzel islem su vobda 50 kontratla gunde 100 puan alacaksin birdaha oldurselerde o gun icin islem yapmayacaksin,hele geceye pozisyon hicccccc
ideal tepki yeri...burdan gelmezse durum mantar.....10dk..süre....max...
Haa, bugün oyun uzatılırda ikili dip yapılmaya çalışabilirlerde, hani ikili dip yaptık, buradan uzunlar sağlam olur diye, haftayada millet düşmeyiz mantığına girsin steyebilirler, hertürlü bir yukarı yapmak isteyecekler diye düşünüyorum, işte o zaman kısa fırsatıdır, saygılar...
[QUOTE=optra;88017]Net olarak 4.088 diyebilir miyiz? Altı uçurum.[/QUOTE]
doğrudur.
tepkisinede lanet olsun yurtdisinada lanet olsun 1000 puan zarari sineye cektim stop koydum haftasonuna long girmeye niyetim yok alan hayrini gorsun !
[QUOTE=QUEEN;87975]ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim[/QUOTE]
Çok güzel iki ayda ikiye katlamışsınız parayı faize yatırsanız 10 yılda anca alırsınız bu miktarı.