ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. [url]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479[/url]
Printable View
ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. [url]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479[/url]
Tepki kokmaya başladı!
[QUOTE=mbm;88067]birkaç gündür çogu kişi uçacak kaçacak yukarı diyordu...
bügün lanet olsun deyip kısa düşünülmeye başlandı........ saflarda değişiklik sinyali var...
ümitler kesilmeye başladı....
sonuç nolur acaba.....[/QUOTE]
tepkiye oynamak riskli nerden döner bilmiyoruz belki daha aşğıdan sistemsiz olduğumda ard ada hatalı işlem yapıyorum al verirse alırım benim öyle
Uzunlara fdjı de destek çıkmıyor bugün, eğer dow açılışta fena eksi olursa, mesela 200 puan civarı eksi, işte o zaman dow un akşama çok kötü kapanışıda gündeme gelebilir, bunun bir korkutmamı, yoksa kara Cuma düşüşümü olduğunu açılışta anlamamız güç olur, 29500 seviyeleri aşağıya kırılırsa kesinlikle flat yada durumu kurtarabilecek kadar kısa olmakda fayda var, bu senaryo gerçekleşsin istemiyorum, saygılar...
tepki olsada çok güdük kalacak gibi....
kaldıki aşağıya balyalama olursa ayarı kaçar bunların ....
ama hala bekliyorum umutla
[QUOTE=QUEEN;88072]tepkiye oynamak riskli nerden döner bilmiyoruz belki daha aşğıdan sistemsiz olduğumda ard ada hatalı işlem yapıyorum al verirse alırım benim öyle[/QUOTE]
aynı fikirdeyim.....
zaten yukarı olur anlamında söylemedim onları..........
sadece fdowun saatlik tepkisi olması lazım gibi.....ondan yarım uzun....
yoksa en ufak bir dönüş sinyali yok bende........
[QUOTE=selçuklu;87543]31375 kısa geceyde kısa stoploss yok vade sonu uzlaşırız .. dow tahminimde 6566,55 kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
kısa devam .. stoploss 15 dk al sinyali olacak .. al sinyali gelmezse uzlaşırız vade sonu arkadaşlarla .. :D :D .. keşke dünden nisan vade short açsaymışım .. şubatta 5 dk sistem takip ederdim .. iyi olurdu ..
dünden long olan arkadaşlara geçmiş olsun üüü.... inşallah en kısa zamanda telafi edersiniz ..
Birde açılıştan bu yana eksi 200 makasda diretmelerini anlamıyorum...
[quote=abilag;88015]Gecenin bir vakti bu mesajı yazmışsın.
Kimsenin dini inançları üzerinde tasarrufta bulunmak, eleştri yapmak sana düşmez.
O kadar para kazandın (helal olsun).
Buraya hesap ekstresi yapıştıracağına yap bi yere bağış da onun dekontunu yapıştır.
Biz de seni takdir edelim.[/quote]
Koçum o işlerin dekontunu Allah tutuyor sen kafanı yorma.Adam orada milletin inandığı Allah ile haşa dalga geçmiş.Cennet kavramına da aynı olmuş.Sen şimdi hiç bulaşma istersen yeni nick almaya vaktim yok.Hadi canım güle güle.
[quote=mbm;88067]birkaç gündür çogu kişi uçacak kaçacak yukarı diyordu...
bügün lanet olsun deyip kısa düşünülmeye başlandı........ saflarda değişiklik sinyali var...
ümitler kesilmeye başladı....
sonuç nolur acaba.....[/quote]
önemli olan yanlış tarafta iseniz inatla ısrarı sürdürmemek..
dün uzunduk.600 puan avantaj yakaladık ama pozisyon 500 puan eksiyle neticelendi..
bugün kısayız,30750 üstüne giderse bi 400 puan daha siler uzun oluruz.
vob çu adam dansöz ruhlu olmalı :) olmazsada yaparlar :)
[quote=follow;88016]vob da islem yapmak icin resmen celik gibi sinirlere sahip olacaksin
borsa vobun yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor bence
efkarlandik sabah sabah aksam olsada icsek :):)[/quote]
Vob trader viski ile seans yapıyor.:D:D
tepki mepki hikaye neden hikaye?
cunku dun bile 30.850 seviyesini 3 denemede gecebildi dahaonce 2 gun 30.850 altinda kapamisti
artik suna inaniyorum 30.850 seviyesi ciddi direnc oldu
haaa diyelimki tepki verdi tekrar bu direnci deneriz
vermezse?? 29.000 de gap var ve goz kirpiyor bence stop koyup flat orayi bekleyip orada tepkiye oynamak mantikli gibi
hem bu arada dow 7000 i bulmus olur diyorum