-
[quote=BORSACIOZGUR;88058]Bu olsa olsa çayda çıra ! formasyonu olur...
[U][B]Dün gece yazmıştım ki....[/B][/U]. Sabah açılışta ilk 30 saniye 30450 lerden işlem gördü. Burdan vermeliydik. zararımızı azaltıyorduk.
[B][U]Piyasa düşüş beklentisi ile açılıyorsa mutlaka seansın ilk dakikalarında biraz yüksek gösteriyorlar. burdan malı gömüyorlar...ve mutlaka onun düşüğünün de düşüğünü görüyor..[/U][/B]
30450 den verip buralardan alacaktık şimdi ( kapı gibi 200 ) puan..
Peki biz ne yaptık.
Yazdığımın [U]tam tersini[/U] yaptım. PY Biraz tutununca Gittik 30375 den LONG yaptık. Al sana.. !
Neyse Bu gün kara cuma olarak tarihe geçsin ve nazar boncuğu olsun...[/quote]
Ben bir kere emiri seans sonu ilettim son işlem benimdi ve son saniye idi.20milyar kara geçirmişti.20 milyar da zarar etmemiştim.40 milyar yani.Burada herşey nasip.Varsa yersin yoksa güle güle derler.
-
BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?
-
[QUOTE=booth;88091]Arkadaşlar VOB psikolojisi ile ilgili dedikleriniz çok doğru ve hepinizin bir sistemi var.
Peki emir göndermenin otomatik bir yolu yok mu?
Kendi sisteminizi programlayınca otomatik AL SAT yapacak bir Yazılım yok mu?
Böylece duygusallıktanda uzaklaşılmış olmazmı?
Bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilirmi?[/QUOTE]
Yok malesef ama teoride mümkün.
-
-
bu bgc
citinin yeni versyonumudur nedir.
-
[QUOTE=bull market;88095]BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?[/QUOTE]
AS Menkul Değerler A.Ş.
-
Ben Allah ne verdiyse long.
-
[quote=booth;88091]Arkadaşlar VOB psikolojisi ile ilgili dedikleriniz çok doğru ve hepinizin bir sistemi var.
Peki emir göndermenin otomatik bir yolu yok mu?
[B]Kendi sisteminizi programlayınca otomatik AL SAT yapacak bir Yazılım yok mu?[/B]
Böylece duygusallıktanda uzaklaşılmış olmazmı?
Bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilirmi?[/quote]
her b_ku yapabilen matriks bunu yapmıyor.aslında bence hazırdır bunun altyapısı.ama birileri bence koy onu cebine diyor.envai çeşit yazılım yapan, mühendislik dehası projelere imza atan ülkeyiz.bknz. ASELS mühendislerine.
velakin ne hikmetse kıçı kırık bir automated trading platformu konulamıyor ky nin önüne.
NEDEN?
o zaman deniz biter.babalara yolacak tavuk kalmaz.hepimiz 2-3 farklı sistemle 2-3 farklı hesapta otomatik sistemleri koşturmaya başlar ve para kazanırız.bu da bazılarının işine gelmiyor.
dedim ya yolunacak tavuk kalmaz, deniz biter...
kimse çıkıpta alt yapı şu bu demesin.istense şimdiye çoktan hazır edilirdi önümüze konulurdu.ama istenmiyor.
-
[QUOTE=bull market;88095]BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?[/QUOTE]
senle aynı anda bgcyi düşünüyormuşuz.:D
-
[QUOTE=jelibon;88097]bu bgc
citinin yeni versyonumudur nedir.[/QUOTE]
kafama takılan hergün endeksden para çıkması
-
bi yerlerde bi pozisyon açıp çok sağlam bi 500 puan yapıp moral bulmam lazım.
bu böyle gitmez demenin başka yolu yok gibi...
:cool:
-
Eski AS Menkulmüş... sitesinde var... BGC Türkiye linki googleda. Ben okadar eski değilim ama eski broker birisinden duymuştum. Muhtemelen buradaki çoğunluk hatırlamıyordur benim gibi.