gandi abim siz dün akşam biryere not düşmüştünüz notunuza istinaden çalışma yaptım gerçekten o notta bahsettiğiniz bir göstergeniz var onu uyguladım o izin vermiyor 95200 üzerine ama sonradan düzelirmi bilemiyorum abim.
Printable View
gandi abim siz dün akşam biryere not düşmüştünüz notunuza istinaden çalışma yaptım gerçekten o notta bahsettiğiniz bir göstergeniz var onu uyguladım o izin vermiyor 95200 üzerine ama sonradan düzelirmi bilemiyorum abim.
valla görünen o ki, tolar 5 tl bile olsa bizim vobci 93xx yakmıycak..hehehehe..üğwwww
[QUOTE=indregandi;513982]şerro,..95175 te,...biz 95200 deyiz,... 025 kademe çok şey, bakalım ne olacak[/QUOTE]
[QUOTE=Mares;513990]gandi abim siz dün akşam biryere not düşmüştünüz notunuza istinaden çalışma yaptım gerçekten o notta bahsettiğiniz bir göstergeniz var onu uyguladım o izin vermiyor 95200 üzerine ama sonradan düzelirmi bilemiyorum abim.[/QUOTE]
işte bu 025 kademe çok şey oluyor,...
95200 saat 16:00 da simulatif dirence dönüşecek mecbur,...bu simulasyon da mecburen
95175 den short devam eder,...025 kademeye çok şey onedenle diyorum
çıkması benim işime gelen shortlayacam çünkü,...
düşüşünede longlayacam,..
bu duruma göre ne benim istediğim bir düşüş nede benim istediğim bir yükseliş var,..
ben anlaşılan yine usdtryden kazanacam durum o durum,..çünkü orada poza girdim bir kere, kısmet oraya gözüktü,..
[QUOTE=indregandi;513994]ben anlaşılan yine usdtryden kazanacam durum o durum,..çünkü orada poza girdim bir kere, kısmet oraya gözüktü,..[/QUOTE]
şimdilik misliyle karşılık veriyorum,...:)
[QUOTE=indregandi;513899]Tsg
03.10.2016 saat 18:00
69 bar
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=44322[/img][/url]
[B]IM[/B][/QUOTE]
çık çık şerro, peşinden geliyorum, bak orada tsg yazıyor,....
Aşağı basıptamı alacak acaba 95200 geçeceğine inancım sonsuz
[QUOTE=Astatin;513991]valla görünen o ki, tolar 5 tl bile olsa bizim vobci 93xx yakmıycak..hehehehe..üğwwww[/QUOTE]
Astatin arkadaşım geçen gece senelik baktım bu sene kapanış 88500 altında olmaz altını beklememk lazım.Aylık olarak baktım 94450 altı zor olur diyor en fazla 1000 puan şaşıyor bazen
tekrar sat sinyal var kesinlik yok,...
simulatif direnç 16:00 da değişecekti, değişti,
95200 95175 oldu
[QUOTE=Mares;513998]Astatin arkadaşım geçen gece senelik baktım bu sene kapanış 88500 altında olmaz altını beklememk lazım.Aylık olarak baktım 94450 altı zor olur diyor en fazla 1000 puan şaşıyor bazen[/QUOTE]
başkan seviyesini bilemem ama ben sivri bir dip bekliyorum...hülülülü düşüş sonra hülülülü alışş..dalga dalga sersemletici, surf traderları sörflerindne atıcı, kızgın kumlardan daha kızgın kumlara atlar gibi... o olursa tereddütsüz şort kavırma ve yavaş yavaş lonk düşüneceğim