-
Harcama eğiliminiz yüksekse sıraya girin, haftaya listeye yazacaklarmış, he heee, seçim öncesi alışveriş çılgınlığı başlasıııın, vur patlasın çal oynasıııın...
Hatta alışveriş izni çıkarılmalı, bir haftalık alışveriş izni, vatandaş rahat rahat alışverişini yapsın dimi ama, çalışmasın harcaasııııın:..::..:
Ondan sonra da borç çoğaldı IMF e d....alsııııın:D:D:D yav hiç güleceğim yoktu güldüm bea.kom
-
[quote=bikmisbroker;88176]Cevremde mortgage kredisi kullanmis ama [B]Japon yeni uzerinden borclanmis 1 kisi bile yok![/B]
Eski bir bankaci olarak bana sorduklarinda [B]kesinlikle hayir[/B] diyerek fikrimi belirttim her zaman.
Mortgage kredisi kullananlarin da hepsi sabit faiz ve TL olarak borclandilar.
Haa, piyasada Japon yeni krediye atlayan olmadimi??
[B]Olmustur mutlaka.[/B]
[B]Ama 785 bin kisiden %70 orani ile Japon yeni kredi kullandilar diye bir tahmin de bulunmak safliktir.[/B]
Kaldi ki 785.000 kisi ortalama 1.000.000.-$ mortgage kredisi (Luks konut hesabi-Umraniyede gecekondu almak icin kullanilmadi bu krediler degilmi?) kullansa, [B]Toplam krediler icerisindeki yeri 785 milyar DOLAR eder. [/B]
[B]Bunun %70'i ise 500 milyar dolar eder!!
(Hani sence %70 i Japon yeni kredi kullandi ya??):) [/B]
[B][COLOR=Red]Turkiye bu miktar kadar mortgage kredisi kullansaydi/kullandirsaydi, simdiye kadar 10 defa batmistik!!
Rakamlari iyi tahlil et e mi guzelim??;)[/COLOR][/B]
(Ortalama rakami 500 bin $ a cek, tekrar hesap yap, miktar 250 milyar dolara duser, Olmadi ortalama BORC miktarini 250 bin $ a cek bu defa da 125 milyar dolar etmez mi?Sana mantikli geliyorsa bana cevap yaz! Mantikli gelmiyorsa da sus lutfen!)[/quote]
[B][URL="http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetay&ArticleID=921125&CategoryID=101"]BDDK: En büyük risk [I]kredi[/I] kartında / Ekonomi / Radikal İnternet[/URL][/B]
2007 sonunda toplam bireysel [I]kredi[/I] müşteri [I]sayısı[/I] 37 milyon 952 [I]bin kişi[/I] iken, [B]...[/B] 71 milyon kişiden, [I]konut kredisi kullanan kişi sayısı[/I] sadece [I]785[/I] bindir. [B]...[/B]
-
-
075 den gaptım be. tersemi gelecez acep.
matrixin dax bölümü bozulmuş bende.
fdax düşüyormuş meğer hayret ya.
hikayeden mal aldık.
-
-
[quote=YAVUZHAN;88179]dohol saat 16:30 da yediği vergi cezasına dair basın toplantısı yapacakmış..[/quote]
desene hükümeti kalaylayacaklar :..:
UZAN'a yaparken pompalıyorlardı gazetelerinden,TV lerinden RTE'yi.eee ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner. (bu doğan kısmı)
neden gidip VAKİT'i de denetlemiyor bu denetçiler (bu da RTE kısmı)
benim gözümde doğan'ın RTE'den, RTE'nin doğan'dan zerre kadar farkı yoktur.
-
[QUOTE=kayahan;88192][B][URL="http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetay&ArticleID=921125&CategoryID=101"]BDDK: En büyük risk [I]kredi[/I] kartında / Ekonomi / Radikal İnternet[/URL][/B]
2007 sonunda toplam bireysel [I]kredi[/I] müşteri [I]sayısı[/I] 37 milyon 952 [I]bin kişi[/I] iken, [B]...[/B] 71 milyon kişiden, [I]konut kredisi kullanan kişi sayısı[/I] sadece [I]785[/I] bindir. [B]...[/B][/QUOTE]
Sevgili kardesim,
Oradan buradan linkler vererek [COLOR="Red"][B]magazin haberleri ile laf ebeligi yapma!![/B][/COLOR]
Ama 785 bin kisiden [COLOR="red"][B]%70 orani ile Japon yeni kredi kullandilar diye bir tahmin de bulunmak safliktir.[/B][/COLOR]
Kaldi ki 785.000 kisi ortalama 1.000.000.-$ mortgage kredisi (Luks konut hesabi-Umraniyede gecekondu almak icin kullanilmadi bu krediler degilmi?) kullansa, Toplam krediler icerisindeki yeri 785 milyar DOLAR eder.
Bunun %70'i ise 500 milyar dolar eder!!
(Hani sence %70 i Japon yeni kredi kullandi ya??)
[COLOR="red"][B]Turkiye bu miktar kadar mortgage kredisi kullansaydi/kullandirsaydi, simdiye kadar 10 defa batmistik!![/B][/COLOR]
[B]Rakamlari iyi tahlil et e mi guzelim??[/B]
[U](Ortalama rakami 500 bin $ a cek, tekrar hesap yap, miktar 250 milyar dolara duser, Olmadi ortalama BORC miktarini 250 bin $ a cek bu defa da 125 milyar dolar etmez mi?Sana mantikli geliyorsa bana cevap yaz! Mantikli gelmiyorsa da sus lutfen!)[/U]
Rakamlari tahlil etmek, Arka bahcede misket oynamaya benzemez.
-
su anda hatirlayamiyorum 2-3 sayfa once bir arkadas bu ulkede sermaye yok diye yazmisti
bu ulkede sermaye yastik altinda kuzu kuzu yatiyor
butun altin piyasaya ciksa kac tane isbank,halkbank kurulur :):)
-
citiden garantiye ordino geldi
-
Boşuna uğraştılar, uzunlarımı gaptırmam...
-
-
şimdiki moda yurtdışı düşerken az ver veya tut. yurtdışı teperken uzun çubuk :)