[quote=nunu;88287]tepki mepki bu kadardi, yok artik baska tepki, hadi dagilin.:..:.[/quote]
30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:
Printable View
[quote=nunu;88287]tepki mepki bu kadardi, yok artik baska tepki, hadi dagilin.:..:.[/quote]
30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:
[quote=SEREN I;88289]30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:[/quote]
30 800 kurtarır beni
[quote=SEREN I;88289]30300..e kadar müsade et ayı kardeş...
:..:[/quote]
bu bir tuzak..svg..nunu 30300..olursa o zaman da oyun değişir..kandırdım
seni....
;)
Dow daki bu düşüşü saatliklerde macd,rsı paritede usdeuro,usdjpy,euro jpy ayrıca vıx onaylamıyor dow çok önemli bir destek seviyesinde duruyor daha önce çogu kez günlüklerde çft dip yapıp tepmiştir bizdeki spot yurtdışına göre saglam duruyor vobta efg 60000 kontratla avını bekliyor grafik özürlüyüm siteye ekleyemiyorum grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez
[quote=clark;88292]Dow daki bu düşüşü saatliklerde macd,rsı paritede usdeuro,usdjpy,euro jpy ayrıca vıx onaylamıyor dow çok önemli bir destek seviyesinde duruyor daha önce çogu kez günlüklerde çft dip yapıp tepmiştir bizdeki spot yurtdışına göre saglam duruyor vobta efg 60000 kontratla avını bekliyor grafik özürlüyüm siteye ekleyemiyorum grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez[/quote]
irfanwiew ya da paint gibi bir program ile küçültebilirsin.
BAC ce CITInin kamulaştırılacağını biz de duyduysak artık düşüş mola verir biraz. :D
[quote=clark;88292]...
...
grafiklerin kb büyük geliyor bunu nasıl çözcez[/quote]
Sayın clark,
Paint e kopyaladıktan sonra kaydet dediğinizde kayıt türü 24-bit olan yeri jpeg e çevirip kayıt edin.Sorunun çözülmesi gerekir.
Bol şans...
[QUOTE=aslan;88293]irfanwiew ya da paint gibi bir program ile küçültebilirsin.[/QUOTE]
20 kb nin altındada bir şeye benzemiyor.
bu tepki sevdasi yuzunden su ayu piyasasinda kimse tam bir ayu olamadi ya! ben de dahil.:o.
ne kdr tşk meraklısı bi forummuşuz :)
[QUOTE=clark;88296]20 kb nin altındada bir şeye benzemiyor.[/QUOTE]
[URL="http://www.shrinkpictures.com/"]Bunu deneyin 760'ı seçin[/URL]
[quote=Vob Trader;88298]ne kdr tşk meraklısı bi forummuşuz :)[/quote]
nazar etme ne olur, calis senin de olur..kom.
bankalar ve sigorta sirketleri acilis oncesi islemlerde iyi baslamadilar.