Yüzdelik artıya baksanıza, kapanışa daha var, ve vadeli 1000 puan daha zıplama potansiyeli var, ilginç .
Printable View
Yüzdelik artıya baksanıza, kapanışa daha var, ve vadeli 1000 puan daha zıplama potansiyeli var, ilginç .
Vadeli %2 artıda xu100 %2,70
Vadeli %2 artıda xu100 %2,70
[QUOTE=mbm;29461]flamadan vazgeçtin o zaman sevgili catedral...:D
sistemler alda.. ama uyumsuz
yukarıda olur...aşagıda.. canları nasıl isterse
normalde 50000 gibi dönecekken haberle almak zorunda kaldılar kanımca...
şimdide kıvranıyorlar.. :)[/QUOTE]
Yok flamadan vazgeçmedim. Flamayı 15 dakkalıklara terfi ettirdim. Ama yine de dikkati elden bırakmamak lazım
[QUOTE=mbm;29461]flamadan vazgeçtin o zaman sevgili catedral...:D
sistemler alda.. ama uyumsuz
yukarıda olur...aşagıda.. canları nasıl isterse
normalde 50000 gibi dönecekken haberle almak zorunda kaldılar kanımca...
şimdide kıvranıyorlar.. :)[/QUOTE]
Yok flamadan vazgeçmedim. Flamayı 15 dakkalıklara terfi ettirdim. Ama yine de dikkati elden bırakmamak lazım
[QUOTE=jelibon;29462]yoksa vadelimi adilik yapıyor?[/QUOTE]
yok kesinlikle spot adilik yapıyor.....
uyumsuz yani benim deyimimle sahte yükseliyor...
basarlar birilerinin kafalarına....
helal vadeli...
[QUOTE=jelibon;29462]yoksa vadelimi adilik yapıyor?[/QUOTE]
yok kesinlikle spot adilik yapıyor.....
uyumsuz yani benim deyimimle sahte yükseliyor...
basarlar birilerinin kafalarına....
helal vadeli...
[QUOTE=mersiyk;29465]abi zararlar kapandımı ?[/QUOTE]
evt kardeşim onlr zarar deyildi system sonuçuydu zarar olrk gormyorm
[QUOTE=mersiyk;29465]abi zararlar kapandımı ?[/QUOTE]
evt kardeşim onlr zarar deyildi system sonuçuydu zarar olrk gormyorm
Akşama keloğlanı konuşturmalarından belliydi, ABD ekonomisini düze çıkaracak olumlu haberler verecek diyorlar kel için, ee dow futur da babasının hayrına artı değildir heralde, saygılar.
Akşama keloğlanı konuşturmalarından belliydi, ABD ekonomisini düze çıkaracak olumlu haberler verecek diyorlar kel için, ee dow futur da babasının hayrına artı değildir heralde, saygılar.
50650 ustesinde kalarsak haftaya 48800 malyt longs tutucam
50650 ustesinde kalarsak haftaya 48800 malyt longs tutucam
50100 altına geri gelmez artık vadeli, spot aldı başını gitti, saygılar.
50100 altına geri gelmez artık vadeli, spot aldı başını gitti, saygılar.
Spot 50263.4 gördü, bu rakamın altında kapanış beklemiyorum spot için, vadelide 51000 merdiveni dayar, sabah bahsettik 51000 diye akşam oldu gerçekleşiyor, saygılar.
Spot 50263.4 gördü, bu rakamın altında kapanış beklemiyorum spot için, vadelide 51000 merdiveni dayar, sabah bahsettik 51000 diye akşam oldu gerçekleşiyor, saygılar.
sn.hexen sizin maliyet çok güzel oldu, ben de 48.500 gösterseler bir maliyet düzeltmesi yapacaktım yapamadım ama neyse ki maliyete kadar geldik, aynen devam...
sn.hexen sizin maliyet çok güzel oldu, ben de 48.500 gösterseler bir maliyet düzeltmesi yapacaktım yapamadım ama neyse ki maliyete kadar geldik, aynen devam...
Spotun balans ayarı bozuk. Şasesi kırık araba gibi yolda gidiyor.Amman dikkat!...
Spotun balans ayarı bozuk. Şasesi kırık araba gibi yolda gidiyor.Amman dikkat!...
[quote=bull market;29475]Spot 50263.4 gördü, bu rakamın altında kapanış beklemiyorum spot için, vadelide 51000 merdiveni dayar, sabah bahsettik 51000 diye akşam oldu gerçekleşiyor, saygılar.[/quote]
ben spota o kadar da güvenmiyorum..hele ki bu hacimle..
[quote=bull market;29475]Spot 50263.4 gördü, bu rakamın altında kapanış beklemiyorum spot için, vadelide 51000 merdiveni dayar, sabah bahsettik 51000 diye akşam oldu gerçekleşiyor, saygılar.[/quote]
ben spota o kadar da güvenmiyorum..hele ki bu hacimle..
[QUOTE=ktasyurek;29476]sn.hexen sizin maliyet çok güzel oldu, ben de 48.500 gösterseler bir maliyet düzeltmesi yapacaktım yapamadım ama neyse ki maliyete kadar geldik, aynen devam...[/QUOTE]
ben yukarı trende inanmyorum amma 48800 maliyeti tepki icun almısıdım system long signal vernce tuyorum short signalde hemen verceyim ..bugun 50650 ustesinde kapanmasya realiz ederm belki
[QUOTE=ktasyurek;29476]sn.hexen sizin maliyet çok güzel oldu, ben de 48.500 gösterseler bir maliyet düzeltmesi yapacaktım yapamadım ama neyse ki maliyete kadar geldik, aynen devam...[/QUOTE]
ben yukarı trende inanmyorum amma 48800 maliyeti tepki icun almısıdım system long signal vernce tuyorum short signalde hemen verceyim ..bugun 50650 ustesinde kapanmasya realiz ederm belki
spot 100 40700 teyitli yukarısında kapanışında long olunmalıdır, 40700 takip noktasıdır.
zaten orda direnç yiyor.
spot 100 40700 teyitli yukarısında kapanışında long olunmalıdır, 40700 takip noktasıdır.
zaten orda direnç yiyor.
Spotun balans ayarı bozuk. Şasesi kırık araba gibi yolda çapraz gidiyor.Amman dikkat!...
Spotun balans ayarı bozuk. Şasesi kırık araba gibi yolda çapraz gidiyor.Amman dikkat!...
demekki kandırmacı vobmuş.
demekki kandırmacı vobmuş.
[QUOTE=jelibon;29482]demekki kandırmacı vobmuş.[/QUOTE]
daha belli değil o...:D
daha dogrusu spot hala kandıran ve sahte olan......
[QUOTE=jelibon;29482]demekki kandırmacı vobmuş.[/QUOTE]
daha belli değil o...:D
daha dogrusu spot hala kandıran ve sahte olan......
babalar poziyonsuz he he terstede düzdede değiller, o yüzden zor artıyor.
babalar poziyonsuz he he terstede düzdede değiller, o yüzden zor artıyor.
günler ucundan long veryor amma gun sonu onemli daha bısey belli deyil
günler ucundan long veryor amma gun sonu onemli daha bısey belli deyil
[QUOTE=mbm;29483]daha belli değil o...:D
daha dogrusu spot hala kandıran ve sahte olan......[/QUOTE]
haklısın acele etmemek lazım.
[QUOTE=mbm;29483]daha belli değil o...:D
daha dogrusu spot hala kandıran ve sahte olan......[/QUOTE]
haklısın acele etmemek lazım.