-
[quote=unlimitted;279267]ben sistemden bahsetmiyorum, o konuyu kapattığımı 3. kez söylüyorum.
grafiğinizde 74,500 rakamı görülmüyor da onu söylüyorum.
sistemin bar kapanışı ile sinyal vermesi ile,[B] oluşmuş bir fiyatın grafikte hiç görülmemesinin ne alakası var?[/B][/quote]
siz bu işle 15 senedir ilgilendiğinizden eminmisiniz? ne demek ne alakası var bar kapanışını çizdirmek benim daha çok işime geliyor.
başka sorunuz varmı ? buda fiyatın görülmüş hali. ben zaten görüyorum o anki fiyatı bar kapanışı önemli benim için.
[IMG]http://666kb.com/i/blrempffzrevkuowv.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;279273]avatarın hakkını verdik hamdolsun ...:::[/quote]
Durmak yok kelle koltukta 72.... ler hedef olsun gönüller şen pala periŞAN OLSUN, RAMAZANINIz MÜBAREK OLSUN:).dng
-
[QUOTE=*Fatih_HAN_11*;279213]73.300 nokta
döner bu.vadeli demedi demeyin.[/QUOTE]
sinyal isteyenler göndereli bir saat olmuşş.
birazdanda başlar sistemeler al vermeye.
benim sistemin kapanış tahmini.
74.300
yanılma oranım %51 dir.
aman dikkat.
stoploss 73.150
-
[quote=engin sözmen;279270]Bence bütün sinyalleri koysanız hep beraber alıp satsak daha iyi olur gibi.[/quote]
[quote=cozbek83;279274]haklısn bencede...;)[/quote]
Olmaz patronlar...
Servet transferi olması için mutlaka eşitliğin olmadığı bir ortam gerekir...Valla benim lafım değilüüü:D
Cozbek patron..senin avatar bana çok pahalıya mal oluyor..ne alak dersen...ne zaman senin avatarı görsem deniz mahsulleri geliyor aklıma..bu mevsimde de fiyatları malum..üwwwww
-
benm sistem çok fena sat verdi :) zuhaha
-
[quote=selçuklu;279273]avatarın hakkını verdik hamdolsun ...:::[/quote]
[quote=thracian;279275]Aaaa, b.dngenim avatara rakip çıkmış[/quote]
bi cenk edin de izleyek..ehehehe..
selçuklu gralı, trakya gralına karşı...iyi olur heee
-
[quote=Astatin;279279]Olmaz patronlar...
Servet transferi olması için mutlaka eşitliğin olmadığı bir ortam gerekir...Valla benim lafım değilüüü:D
Cozbek patron..senin avatar bana çok pahalıya mal oluyor..ne alak dersen...ne zaman senin avatarı görsem deniz mahsulleri geliyor aklıma..bu mevsimde de fiyatları malum..üwwwww[/quote]
Var zaten pala bizden güçlü.
-
geldiğim belli olsun 73 de neymiş .. kırılsın .. yemişim 73 ü ..
-
parite ve dax çöküyor
iyi dayanıyor bizimki
-
[quote=EURO/USD;279276][B]siz bu işle 15 senedir ilgilendiğinizden eminmisiniz?[/B] ne demek ne alakası var bar kapanışını çizdirmek benim daha çok işime geliyor.
başka sorunuz varmı ? buda fiyatın görülmüş hali. ben zaten görüyorum o anki fiyatı bar kapanışı önemli benim için.
[IMG]http://666kb.com/i/blrempffzrevkuowv.png[/IMG][/quote]
değilim. :D
-
[quote=hpy;279262][URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5583&page=9[/URL]
Okuyan kazanıyor.
Reklamımı yapma niyetim yok ama topiğime katılım olsun istiyorum sadece.kendimi çok yalnız hissediyorum:p:p
Rakamlar eyle güzel çalışıyor ki ben bile hayret ediyorum kendime.Okumadan geçmeyin.
Bol kazançlar abiler, aplalar,kardeşler.[/quote]
sorma hpy kardeş bende bundan dolayı topic açmadım saraylı hocanın yeri varken beni mi takip edecekler diye to*** amadım ama senin topic çok güzel grafiklerle bir sürü zahmete girip hazırlamışın ellerine sağlık,
tebrikler.brv
-
[quote=unlimitted;279285]değilim. :D[/quote]
hep sen sordun bende bir soru sorayım.
bu sistem repaint olsaydı eğer.. tepeye sat koyaması lazım değilmiydi ? yani 74.500 ?
ama sinyal yaklaşık belli bir yeri kırınca 375-400 gibi gelmiş ... neden acaba.. ?
-
ohh be dün çarpılmaktan nevri dönen gün içi sistem bugun temiz bıraktı..
74075 itibariyle satışta beklemekten nevrim dönmüştü hedef 1000 puandı lakin ben yarısını 73300 de kapattım .. bu kadar kusur kadı kızında da olur digeri için kar al seviyesi belli 73075 de de orası kapanacak eğer ulaşabilirsek..
ulan pala ne denyo bi hafta gecirttin bize be piuvvvv neyse haftasonuna en azından biraz moralli giricez :)
-
[quote=Astatin;279279]Olmaz patronlar...
Cozbek patron..senin avatar bana çok pahalıya mal oluyor..ne alak dersen...ne zaman senin avatarı görsem deniz mahsulleri geliyor aklıma..bu mevsimde de fiyatları malum..üwwwww[/quote]
Astatin Patron bende çok severim, eylül ekim gibi güzelleşir ortam, balıklar bollaşır, şimdilik sabır edip çuvala Para dolduralım seneye yaz bozcaadaya gel taze çipura levrek ısmarlarım :) ;)
-
[QUOTE=Astatin;279227]temel olarak 2 konuda sorum vardı
1) 73xxx de olan sat sinyali nerden kapandı...bunun için graf yapıştırmanıza gerek yok, kaç olduğu söylerseniz yeterli.
2) Kırmızı harflerle yazdığım sorular..Grafta ilk görünen ilk yeşil okun öncesi ile ilgili iki sorular yani..a) Nasıl oluyorda al okunun olduğu yerden önceki barların rengi de yeşil b) 75xxxx de görünen al sinyalinden önceki sat oku nerde...yani fiyat 2xxx puan yükseldikten sonra al gelmiş....bunlara yanıt verirseniz sevinirim[/QUOTE]
formülde hata vardır belkide arka arkaya al oku çıkaran imla hatasından kaynaklı sistemlerdenmi acaba:) yada dediğin gibi sistem fena terste bekliyo:)
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/13/2198.jpg[/img][/url]
Ben memur halimle bu kadarını yapabildim,bu işe 15 senesini vermiş birisi yapabilir ben inanırım.Üstelik sistemin S sinden anlamam.
Arkadaş niye böyle birşeye başvursunki, üstelik.indikatörlerde çalışmış bariz görünüyor.
-
[QUOTE=selçuklu;279283]geldiğim belli olsun 73 de neymiş .. kırılsın .. yemişim 73 ü ..[/QUOTE]
patron sabahtan berı mutfakta takılıyorum bıyere kadar getırmıstım ama sen de gelınce dayanamadı kefere :)
hoşgeldin...
-
onu dokuzu repainti anlamam arkadaş ... baskı belli küskü belli .. korkuyorum ama .. unmüsterh .....paintsel bi tepki gelirse şaşırmam ...ühühühüh :o:o :D:D:D
-
[quote=EURO/USD;279287][B]hep sen sordun bende bir soru sorayım[/B].
bu sistem repaint olsaydı eğer.. tepeye sat koyaması lazım değilmiydi ? yani 74.500 ?
ama sinyal yaklaşık belli bir yeri kırınca 375-400 gibi gelmiş ... neden acaba.. ?[/quote]
benim sorduğum tek soru grafikteki dataların görülmemesi üzerineydi.
başka soru sormadım. sormayacağım da.
senin sorduğun sorunun cevabı: hayır.
nedeni: sistem 74.500den [B][COLOR=red]önce[/COLOR][/B] sat sinyali üretmemiş.
Türkoğlu'nun açıklamasına rağmen repaint'in anlamını bildiğini düşünmüyorum.
bence biraz daha araştır.
-
Beşiktaşa bak ya robinhoyuda alırsa gutiden sonra fenerbahçe kampına gidip aziz yıldırıma alekok yumurtalı saldırı yapıcam:)
-
full flat .. repaint olabilir .. dinlenecem .. vayyyyyyy ... panitsel bi baskı hissettim .. .
-
şöyle bi 55 emaya kadar tepse iyi oalcak rahatlasın kasıldı ....:o:o
-
[quote=selçuklu;279296]onu dokuzu repainti anlamam arkadaş ... baskı belli küskü belli .. korkuyorum ama .. unmüsterh .....paintsel bi tepki gelirse şaşırmam ...ühühühüh :o:o :D:D:D[/quote]
patron haftaya 80 lerdeyiz insallah projeksiyonum cok iyi calisti masallah ....belki burdan son bir durak 72500 ihitmal dahilinde.komsonra 82000 ollsun bin lerce cicek acsin...kolay gelsin sizlere...tamamen histemsel yatirim tavsiyesi degildir:D
-
[quote=unlimitted;279295]benim sorduğum tek soru grafikteki dataların görülmemesi üzerineydi.
başka soru sormadım. sormayacağım da.
senin sorduğun sorunun cevabı: hayır.
nedeni: sistem 74.500den [B][COLOR=red]önce[/COLOR][/B] sat sinyali üretmemiş.
Türkoğlu'nun açıklamasına rağmen repaint'in anlamını bildiğini düşünmüyorum.
bence biraz daha araştır.[/quote]
anladım.. ilk gelen sinyali hemen koycam.. al vermesini bekliyorum:) verebilirse tabi.
-
unlimit abi ..high quality histemci adamsın abi ... ne işin var paintle sistemle falan ...tatilden ne zaman geldin abi hoşgeldin ... saygılar hörmetler unlimit patron .. .lelele.lelele .
-
[QUOTE=engin sözmen;279292][URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/13/2198.jpg[/img][/url]
Ben memur halimle bu kadarını yapabildim,bu işe 15 senesini vermiş birisi yapabilir ben inanırım.Üstelik sistemin S sinden anlamam.
Arkadaş niye böyle birşeye başvursunki, üstelik.indikatörlerde çalışmış bariz görünüyor.[/QUOTE]
memurlukla,okulla ,matematik derecesiyle alakası yok..biraz beste yapmaya benziyor..
-
[QUOTE=abka;279304]memurlukla,okulla ,matematik derecesiyle alakası yok..biraz beste yapmaya benziyor..[/QUOTE]
matematik derecesinin biraz etkisi var ama abi :) teori konusunda cok işe yarıyor.. modellemede çıkış noktasında da cok onemlı... tamamen yok saymamak lazım:D:D
-
[QUOTE=Kennym;279305]matematik derecesinin biraz etkisi var ama abi :) teori konusunda cok işe yarıyor.. modellemede çıkış noktasında da cok onemlı... tamamen yok saymamak lazım:D:D[/QUOTE]
faydası olmadı(zamanında ilk yüze giren arkadaşlardan yardım aldım)..engin özmeninkine benzer yapamadım gittiii....üüü
-
[quote=Kennym;279305]matematik derecesinin biraz etkisi var ama abi :) teori konusunda cok işe yarıyor.. modellemede çıkış noktasında da cok onemlı... tamamen yok saymamak lazım:D:D[/quote]
hicbir ise yaramaz...ya da yariyorsa da bir ornek verirseniz cok iyi olur... (cok iyi matematikcinin becerebilecegi sey ile matematigi normal seviyede olan birinin becerebilecegi sey arasindaki fark seklinde)...:)...
-
[quote=selçuklu;279302]unlimit abi ..[B]high quality histemci[/B] adamsın abi ... ne işin var paintle sistemle falan ...tatilden ne zaman geldin abi hoşgeldin ... saygılar hörmetler unlimit patron .. .lelele.lelele .[/quote]
eyvallah patron. ne dönmesi daha tatildeyim balık avlıyom bizim kayıktan yazıyorum lem büssürü çupra tuttuk. :D
histem neymiş yemişim histemi en büyük sistem ehueheuu :::
göstergeleri siz sormuyonuz ben sülemiyom.
dün 73.550den sat dedüler,
73,200den tipecek dedüler
73,600den yine sat dedüler. geceye öyle kal, yarına gap up bile açılsa maliyetine geri gelecek yani gap up açılsa bile açıldığı yerden çak bi parti daha dedüler.
güzel çalışiyler keratalar. .lelele
yannız ben biraz yoonum ondan pek bakamıyom o ayrı. ;)
-
arkadaşlar repaint ne demek?
yahu şaka yapıyorum şaka, bırakın bunları, palaya odaklanın.
-
apsd son 1 satte -3000 den -2000 e gelmişti 3 dakıka once 1000 adet poz kapanarak 1 dk ıcınde tekrar -3000 e geldi ... agresıf long kapandı .. hadi hayırlısı...
-
[quote=unlimitted;279309]eyvallah patron. ne dönmesi daha tatildeyim balık avlıyom bizim kayıktan yazıyorum lem büssürü çupra tuttuk. :D
histem neymiş yemişim histemi en büyük sistem ehueheuu :::
göstergeleri siz sormuyonuz ben sülemiyom.
dün 73.550den sat dedüler,
73,200den tipecek dedüler
73,600den yine sat dedüler. geceye öyle kal, yarına gap up bile açılsa maliyetine geri gelecek yani gap up açılsa bile açıldığı yerden çak bi parti daha dedüler.
güzel çalışiyler keratalar. .lelele
yannız ben biraz yoonum ondan pek bakamıyom o ayrı. ;)[/quote]
aaaaa Unlipat tatilden dönmüş mü..hiç de haber vermiyon ha..hoşgeldin..selçuklu demese bilmeyeceğiz ha:::
-
re short yakın istop ... veriye kısa girecem istop olmazsam ... hayırlısı .. .
-
he ya..boşverin repaint i..reprodüksiyon tablolar var çok güzel..internette 30-40 dolara yapanları buluyorsunuz...pastoral çiçek böcek, nü cıbıldak, kotik motik eyle bir şekiller eyle bi hevalar... teprik ederim..
-
kennym patronaj sana zahmet laptopu falan abi yanına .. sen karanlıkta ol abim veri zamanı .. kararsın ortalık .. küskü gelsin .. sevinelim asteronomious patron bize türkü söylesin .. ...lelele.lelele:::::::::
-
[quote=Astatin;279313]aaaaa Unlipat tatilden dönmüş mü..hiç de haber vermiyon ha..hoşgeldin..selçuklu demese bilmeyeceğiz ha:::[/quote]
he abi kayık keyfi yapıyom hala. yandık biraz yannız rüstem çavuş çalıştır şu motoru gidek kıyıya yeter 2 çuval çupra gayri pır pır pır...:::
-
kennym patron ayağa alktı heralde .. futureler .. yeni düşük yaktı .. teprik ederim ... .
-
[quote=Astatin;279315]he ya..boşverin repaint i..reprodüksiyon tablolar var çok güzel..internette 30-40 dolara yapanları buluyorsunuz...pastoral çiçek böcek, nü cıbıldak, kotik motik eyle bir şekiller eyle bi hevalar... teprik ederim..[/quote]
bütün günün sitresini beeeele bi mesac aliy götüriyy yaw..
seviyom bu forumu vesselam. :..:
-
running olabilirmi patron ... aşağıya ransın mümkünse .. ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/cb900dfc.jpg[/IMG]