[QUOTE=jerfin;88332]dolar 1,72.+. ne oldu ki teo'nun bollinger bacağı..:..:[/QUOTE]
boll açtı bacaklarını .. ulu orta yerde :D:D
Printable View
[QUOTE=jerfin;88332]dolar 1,72.+. ne oldu ki teo'nun bollinger bacağı..:..:[/QUOTE]
boll açtı bacaklarını .. ulu orta yerde :D:D
[QUOTE=selçuklu;88334]gece için erken daha ama .. ben kısa devam gibi .. belki flat .. uzun girmem .. namümkün .. olamaz uzun giremem ... :D :D:D:D[/QUOTE]
bende kısa girmem ..mümkünatı yok....:D
[B]tersyüz havası kokuyo....haftalık günlük ve saatlik yukarı uyumsuzluk potasında....[/B]
olmazsada canı sagolsun.... sen kazan yeterki......+.+.
kamulaştırma oyun planıma dahildir....keşke olsa......
[quote=abka;88329]sabah açılışda.30350. den...dünkü uzunlar sabah 700 puan zararla kapatıldı..[/quote]
Demek istediğim gap olmasaydı yine aynı yerde mi sat verecekti
geceye long....30600..olmazsa....
eveeet,
5 dakikalıklarda şimdi şu klasik son 6 tik yeşillerden rica etsem lütfen.
buzlu ossun.
:..:
teknikler de ala geldi..seans sonu vob trader müneccimmisin ya...
[U][B]Ya bu dow [COLOR=Red] 10 Ekim 2002 [/COLOR]de en düşük 7197 görmüş. Acaba ordan döner mi ?[/B][/U]
Bi yandan bütün göstergeler aşırı satımda.. Burdan döndürürler mi ? Yorumlarınızı bekliyorum..
Döndü döndü.
Dönmedi zaten DİMDİREK 5000 -5500 arada destek köstek hiçbişiyceikler YOK. !
Hadi DOW düş sen.
Söz bak arabayı değiştireceğim. GM nin ürettiği markalardan bi tane alacağım SÖZ..
Şimdilik 7197 oraya kadar düşmeden öğlen çevirdiğim Shortları bozmak istemiyorum..
Yıl sonu gsmh buyume beklentısı % -0.4 (oncekı: % 0.0) - tcmb beklentı anketı
-matrıks-
[QUOTE=SEREN I;88343]teknikler de ala geldi..seans sonu vob trader müneccimmisin ya...[/QUOTE]
küçük oyuncuyum :)
[QUOTE=cırcır;88340]Demek istediğim gap olmasaydı yine aynı yerde mi sat verecekti[/QUOTE]
gap olmadan bu kadar zarar yazmazdı..zararlar genelde 300 puan civarı oluyordu..ama nereden sat verirdi,o konuda kesin bilgim yok..
C -18.73% :dü: