-
[QUOTE=Vob Trader;88135]yoksa işlem yapamam :) her sabah 7.30 da uyanır. önce bi acı neskafa içerim. 3 günde bir de bi 70 lik chivas olur,jb olur, jonny olur seans süresince yudum yudum içe içe bitiririm :) akşam da yemeğimi yerim:) günde sadece 1 öğün. bazen de gece kokareç vs :) ama bu değişmez. ramazan ayı hariç, seansın her açık olduğu zaman böledir:)[/QUOTE]
hasta olmayasın sonra sen direkt kahvaltıyı kafeine alkole vermişsin.
-
haberler iyi degil!
[B] Breaking News[/B]
[B]Sen. Dodd says Obama administration trying to avoid bank nationalization: report Dodd says naitonalization of bank may possibly happen: report 12:42pm EST
muhtemelen kamulastirma gerceklesecek deniliyor.
[/B]
-
[QUOTE=kayahan;88141]once bilgi sahibi ol.!!! iyi oku da ogren!! emi canim kardesim.!!.dng
........
bak gozunu dort ac !!! iyi ogren!!!
bankacılık sektöründe yabancı egemenliğinin politik alandaki etkisi ise "n.m. rohtshild "’in tek cümlesiyle özetlenebilir:
“bana bir ülkenin parasının kontrolünü verin, kanunlarını kimin yaptığı umurumda bile değil.”.kom.lelele[/QUOTE]
konuştuğun kişi kim olursa olsun biraz saygılı ol.
Üstelik bir şeyler öğretmeye kalktığın kişiyi tanımıyorsun bile...
Kardeşim dediğin kişi senden büyük ve saygın biridir.
-
7197,49 'un eğer düşüşe devam edecekse destek olarak çalışması çok zor.
Bir desteğin destek olabilmesi için perşembe'ye göre yakın zamanda gerçekleşmiş olması gerekir.
bana göre destek direnç diye bir şey yoktur, kendi fikrimide belirteyim..
-
[QUOTE=jelibon;88171]ha işte güzel anlatırsan herkes anlar.
bide bankaların karlarından bahsedermisin?
8 milyarlık banka 1 milyar karda hala.
[COLOR="Red"]trde verilen krediler amerikadaki gibi herkese verilmiyor.[/COLOR]
ipotek ekstra teminat kefil mefil.
amerikadaki mortage olayı farklıdır bizimkinden adamlar en fakire ev sattılar.
teminat yok, uçan kuşa para dağıttılar.[/QUOTE]
INGye satılmadan önce Oyak'ın kredi istihbaratı çok titizdi hala aynı mı bilmiyorum. Bazı bankalar Oyaktan kredi alamayan müşteriyi Oyak vermediyse vardır bir arızası diyip istibarat yapmadan geri çeviriyordu.
-
[quote=BORSACIOZGUR;88368]Dow 7197 göreceeeekk diye tahmin ediyorum... şaka yaomıyorum ciddiyim..
buralar yalan 7197 den önce başka destek yok ki...
Kapanış tahminim 7252. Kayıtlara geçsin[/quote]
[B]Evet ne demişiz 5 saat önce... Herkes deli gibi long alırken 7197-7200 lere değecek demişiz.....
Peki niye ?
Aslında DOW un desteği yoktu köstek yoktu ama içimizde ümit vardı hep ..ya yükselirse. ya dönerse....
Ben ha şimdi dönecek ha yarın dönecek diye diye 5000 puan kaybettiğimi bilirim.
[U] İnsanın içi yükselişe meyilli sanırım..[/U][/B][B][U].Hep yükselsin istiyor.[/U]
[/B][B].[U].Yıllarca borsa oynarken hep yükselişe şartlandık yükselişle sevindik.[/U]...Genelde yükselsin istiyor.....Ben gene de SHORT kaldım..
Çünkü borsa duygu kaldırmaz bunu 7255 kere yaşadık..[/B]
Şimdi 7200 i de kırarsa 5500 e soluksuz gideceğini söylüyorum..Dümdüz yol viraj bile yok...
Ama iyimser tahminimle 7200 ü kırmayacağını bakarak söylüyorum.
İyi kazançlar....
(Yazımın üstünde '' İstenmeyen tüylerinizden ekonomik kurtulun'' reklamı da iyi gitmiş : )
-
[QUOTE=kayahan;88184]GAZETEPORT/ÖZEL-Tüm dünyayı sarsan finansal krizin Türkiye'deki bankacılık sektöründe de etkilerini göstermeye başlıyor.
Hem holdingler hem de KOBİ'lerde işten çıkarmalar başlarken, "en sağlam sektör" olarak görülen bankalarda da hareketlilik başladı. İlk işaret beklenmedik bir şekilde, yıllardır kar rekorları kıran Akbank'tan geldi.
Edinilen bilgiye göre Akbank Cuma günü itibariyle yaklaşık 1.500 çalışanını kapının önüne koydu.
Gazeteport'un konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğu Akbank Genel Müdür Yardımcısı Hayri Çulhacı,"Konuyla ilgili olarak size bilgi veremem. İşten çıkarmaları doğru ya da değil diye bir şey söyleyemem" dedi. Yine Gazeteport'un ulaştığı Akbank İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Bozkurt da, konuyla ilgili olarak açıklama yapmak istemediklerini söyledi.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
artik deniz bitti. bir zamanlarin dev bankalarina bak!!! mesela citibank!!
Akbank'in kari sadece kagit uzerinde makyajlanmis!! yakinda makyajlarin pul pul dokuldugunu gorecegiz!!!
ayni [I]Lehman Brothers,[/I][I]Merrill Lynch[/I] , fortis bank, deutsche bank, dresner bank gibi!!.lelele[/QUOTE]
Bu haber aylar öncesine ait..boks.
-
hadi oğlum değ şu 750 ye.
-
[quote=teo;88511]7197,49 'un eğer düşüşe devam edecekse destek olarak çalışması çok zor.
Bir desteğin destek olabilmesi için perşembe'ye göre yakın zamanda gerçekleşmiş olması gerekir.
bana göre destek direnç diye bir şey yoktur, kendi fikrimide belirteyim..[/quote]
destegi mi kaldi, iki dev banka gidiyor.:(.
-
Dow Jones Transportation Average$TRAN (INDEX) 2,632Change:-76.70-2.83%Volume:15.39M[URL="javascript:showLearnMore();"] [/URL]1:16pm 2/20/2009
kimse bosuna umutlanmasin !!!! dow'da cokus bu gunde surecek!!! grafige bakan anlar!!!
[IMG]http://www.marketwatch.com/charts/int-basic.chart?symb=$TRAN&sid=1644&time=8&startdate=&enddate=&freq=1&comp=&compidx=&uf=&ma=&maval=&type=2&size=1&lf=1&lf2=&lf3=&style=1013&mocktick=1&rand=189384102[/IMG]
-
[QUOTE=nunu;88247]bu arada dunku altin yarismasini duzenleyen arkadas nerede? madalyami rica ediyim..lelele.[/QUOTE]
Altın yarışması yok dow yarışması var.
Ama tebrikler... .brv
-
[quote=VOBiX;88518]Altın yarışması yok dow yarışması var.
Ama tebrikler... .brv[/quote]
dur bakalim, daha kapanisa var, bu gidisle 7000'i de kiracak.:eek:.