AsteeeEEEEE hemen birşeyhler yapmazsan bizim kısalar badem olacak! Donla kalacaz ortalık yerde!
Printable View
AsteeeEEEEE hemen birşeyhler yapmazsan bizim kısalar badem olacak! Donla kalacaz ortalık yerde!
[QUOTE=AMON RA;362322]AsteeeEEEEE hemen birşeyhler yapmazsan bizim kısalar badem olacak! Donla kalacaz ortalık yerde![/QUOTE]
hade Aste patron kısalarımız badem olmadan bi hareket
[quote=AMON RA;362322]AsteeeEEEEE hemen birşeyhler yapmazsan bizim kısalar badem olacak! Donla kalacaz ortalık yerde![/quote]
[quote=oguzhan;362323]hade Aste patron kısalarımız badem olmadan bi hareket[/quote]
maşşalllah maşşallah...yine bizkackisiyiz.com formatındayız gördüğüm kadarıyla...du bakalım..
1 taban yeter mi..ehuee
Yalnız kritik zamanlardayız
Kaç gündür yazıyorum dow direnç 12228 geçerse ralli başlar diye, hedefide 13250 olur:)
Dün en yüksek 12217 gördü yaklaştı ve kapanış 12190
Çıkış başlarsa bu sefer bizde düşüş olmayabilir
Çünkü global palalar hemen heryerde yukarı silip süpürebilir..
Bizim aslında şu sıralar 79000 lere yakın olmamız lazım ama yerli palalar tırsak:)
Ya tırsak döğüş oluyor bizde yada önde gidiyoruz
yabancı meydanı dolu buldumu veriyor odunu
malum ağzı yanan yerlide mecbur tırsak oluyor:)
[quote=Astatin;362325]maşşalllah maşşallah...yine bizkackisiyiz.com formatındayız gördüğüm kadarıyla...du bakalım..
1 taban yeter mi..ehuee[/quote]
[IMG]http://i67.photobucket.com/albums/h313/hiitssimon/gif%20gif%20gif%20gif/KungFuCat.gif?t=1283213171[/IMG]
Aste,
AR-GEmiz tabanla kısacı döven böyle bir sistem keşfetti.....:..::..:
rastgele patronlar,iyi seanslar !
günlük periyotta durum..
düşen trend ve ortalama 77 bin de buluştu..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2i8dk4z.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;362303]kd=75.175 idi dünden,tam kritik yerde..
:::
tg ler hala alda ama,biraz beklemeli...:confused:[/quote]
kd=75.325
aynı poz...:)
325 çok kritik patronlar el atın yıkalım orayı!
Aha şunuda habertğrkde buldum! BUYRUNUZ!
Gülmekten yerlere yatıran sözler! VİDEO
CHP'li Güneş: "Bakın şimdi üçümüz birbirimize takacağız”
[quote=AMON RA;362336]325 çok kritik patronlar el atın yıkalım orayı!
Aha şunuda habertğrkde buldum! BUYRUNUZ!
Gülmekten yerlere yatıran sözler! VİDEO
CHP'li Güneş: "Bakın şimdi üçümüz birbirimize takacağız”[/quote]
Dün akşam haberlerinde izledim :D İsimleri hatırlamıyorumda, olay şöyle gelişiyor ;
Evet arkadaşlar, şimdi değişik birşey yapacağız.Şimdi bunları herkes kendi taksa haber değeri taşımaz o yüzden, üç kişi birbirimize takacağız.Şimdi ben ahmete,ahmet veliye, velide bana takıcak. (Yüzlerde bir gülümseme)
.dng.dng.dng