haydi pala, 74.500 seni bekler
Printable View
haydi pala, 74.500 seni bekler
YYLD fekat bir an önce ranması lazım..ranmazsa yanarız
[QUOTE=unlimitted;279374]fotografik hafızam beni yanıltmıyorsa 76-77bin aralığında 250 puana yaklaşık 400 kontratla 5-6 kere çarpılmışlığı vardır kendisinin. :)[/QUOTE]
bı bunları bir de DNZ deniz yatırım .. hic kazanırken gormuyorum hep kaybediyorlar paso carpılmalar stoplarının patlaması fılan...
ya ben yanlıs sahıt oluyorum yada bu ıkı ayaktan herzaman ara hamleler yapılıyor zararına...
yok eger bızım gıbı ky ıse allah sonlarını hayır etsın nasıl bı sıstemmıs arkadas :))
[quote=Kennym;279384]
yok eger bızım gıbı ky ıse allah sonlarını hayır etsın nasıl bı sıstemmıs arkadas :))[/quote]
Öyle bir sistem bulsak köşeyi anında döneriz... Sadece sinyallerin tersini yap... En kötü sistem vasat sistemdir, tersini yapsan da bi halt olmaz... :..:
[QUOTE=selçuklu;279379]ful lflat karıştı durum bence .. yön hiç net değil kafamda ... üvvvvvvvvvv[/QUOTE]
üvvv patron bugun verı azızlıgıne ugradık üvvvv yenı hafta yenı şans...
herkese hayırlı ramazanlar ve iyi haftasonları...
[quote=Astatin;279383]YYLD fekat bir an önce ranması lazım..ranmazsa yanarız[/quote]
haftasonu Lönkmü kalcan asti hocam günlükteki grafik çok berbat lönk pozda kalmak tehlikli olmazmı sence
he avatara bakmayın bende Boğayım şu anda 900 den bir**z geç oldu ama olsun
[quote=Astatin;279360]bence gördü bile...hatta 3 dakika içinde yazacak buraya..Eyyy SAZAN geldiysen üç kere masaya vurrr...:D[/quote]
Tıtıtıtıhhhh, (Serial şekilde masaya furma efekti)
Bizim töremizde EW'nin üstüne guma almah yohtur Selçuhlu. TA, MA tanımam arkadaş, Bunu gan temizler. ü lülülülülülü. :..:
son mohikanıda long yaptılar
k.v tam motor long oldu
teknikçilerin çanak çömlek olayı olacaksa ilk hedef 75500 2. hedef 77000 olabilir
[QUOTE=selçuklu;279377]hassas bölge 74100 üstüne çıkması gerekir yukarı için .... NU da oldu artık hayırlısı bakalım ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/5989774d.png[/IMG][/QUOTE]
sıkıntılı bölge aşıldı gibi .. du bakalım .... üvvvv. .hülülülülül
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/521134fd.png[/IMG]
ran yafrim raaann
ahanda sazan abiyede yakalndık .. hep astetronun yüünden oldu .. üvvv .. bende yapmadım abi ..pişmanım sazan abi .. üvvvv .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o:D:D:D
[quote=EURO/USD;279336]an itibairyle... AL verdi.. bar kapanışı ile birlikte.
[IMG]http://666kb.com/i/blrgocxholtknswbj.png[/IMG][/quote]
yeni zirve görülürse eğer repaint olmadığınında kanıtı olur sanırım...çünkü en dipteki al sinyali bu değil.bu ikinci al sinyali
paint falan anlamam .. yeni tepe olsun bence .. seagate patrona taş taşıtmayak .. üvvvvv ...:o:o:D
300 kırılırsa yukarı trend başlar artık
[quote=EURO/USD;279397]yeni zirve görülürse eğer repaint olmadığınında kanıtı olur sanırım...çünkü en dipteki al sinyali bu değil.bu ikinci al sinyali[/quote]
bu kaç dk lık grafik parite kardeş
Kısa vadeli hindikatörler çok aşırı alımdalar... İstatistiki olarak böyle kapanışlarda bir sonraki gün + gap olma ihtimali çok düşük, + gap olsa da sonra dolma ihtimali çok yüksek... Ama bu istatistik badem olduğunda da gap'ten sonra 3-4 gün süren bir yukarı trend geliyor.... Buna göre hafta sonuna istatistiksel short düşünüyorum ama dur bakalım... Çarpılırsam da yeni trendde telafi ederim.... üvvv...
SP 500........
[img]http://666kb.com/i/blriqfptpjvpe4s67.png[/img]
[quote=a.kaya;279400]bu kaç dk lık grafik parite kardeş[/quote]
15 dk......
30 dklarda al verdi 73.800 den .. genelde gün içi 15 dklık bakıyorum. daha erken sinyal veriyor .. geceye poz taşıma ise 30 dk ya göre yapıyorum
[quote=selçuklu;279396]ahanda sazan abiyede yakalndık .. hep astetronun yüünden oldu .. üvvv .. bende yapmadım abi ..pişmanım sazan abi .. üvvvv .. ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o:D:D:D[/quote]
Hımmmm :mad: :..:
Bu arada herkez long ise, durum kelek. Yeterince yükseldiğini düşünenler lütfen shortlasın. Yükselişe yer açak lütfen.
[quote=selçuklu;279398]paint falan anlamam .. yeni tepe olsun bence .. seagate patron taş taşıtmayak .. üvvvvv ...:o:o:D[/quote]
patron beni düşünmek... çok duygusallaştırdı beni gözlerim yaşardı üwwww :) filat devam üwww yeni zirve on the way :) 79-80 olsun ühühü
[quote=selçuklu;279398]paint falan anlamam .. [B]yeni tepe olsun bence .. [/B]seagate patron taş taşıtmayak .. üvvvvv ...:o:o:D[/quote]
bencede olsun... :D:D
30 günlük ortalamadayız burada çok oyuncu var silkeleme olmadan kolay kolay geçilmez zaten al bekle sat bekle prensibine göre çok az geri çekilme makbuldür... olağandır...
neyse ben çıkıyorum herkese iyi tatiller dilerim...
[quote=EURO/USD;279403]15 dk......
30 dklarda al verdi 73.800 den .. genelde gün içi 15 dklık bakıyorum. daha erken sinyal veriyor .. geceye poz taşıma ise 30 dk ya göre yapıyorum[/quote]
Beni daha çok platonun renkleri ve görsel güzelliği etkiledi Matriksde olsaydı bu renkler güzeldi.
[quote=engin sözmen;279409]Beni daha çok platonun renkleri ve görsel güzelliği etkiledi Matriksde olsaydı bu renkler güzeldi.[/quote]
rengin çokda önemi yok bence.. önemli olan işlevi. :)
iki sevindik hemen küsküsel baskı
Pala azımda tat bırakmadın vicdansız, orucuda bozduracak :(
asttain longları kapatır..son pozdanda 400 pivan alarak tatil moduna girer..
valla çok feci kararsızım haftasonu pozu için .. ... kardeşiniz bugün güzel point yazdı bugün.. flat ağır basıyor kafamda ....
ben böyle vobun....
haftasonuna uzun girerim
don gömlek atlet ... full + full .. flat ...
flat olmasam short girerdim ama ...
cümleten iyi akşamalr .. iyi haftasonları ...
300 kırılmalı demiştik yeni trend için 275 den dönmüş hayret bi şey ya madem gitmeyeceksin ne diye 275 e kadat yüklü alımlar yaptın pala bey ::: ama haftasonu lönk girdim sistem gereği artık ama tırsmıyoda değilim doğrusu :(
Long devam.iyi tatiller...
iyi akşamlar, iyi tatiller:yü:
iyi tatiller.
iyi iftarlar.
iyi hafta sonları.
Ahada Multipass GDO;
Zati çok yavaş bir sistem olan Multipass ile, en az onun kadar yavaş ikinci bir sistemi melezleştirdim..Bu iki yavaş sistemin (biri %50 diğeri %59 getiri ile koşmakta olan) çarprazladım. Orjinal hallerindeki hiç bir değer ve paremetre ile oynamadan Genleri ile oynadım...Süperposition yaptım..Test aşamasındadır..
Haftasonu repaint muhabbeti olursa yabancı kalmasın.hehehehe...
Miras değil alınteri...pardon..repaint değil alınteri..hehehe.
[IMG]http://i37.tinypic.com/2n6yxzk.png[/IMG]
Gece kabusumda repaint görecem sanırım... :::
[QUOTE=Astatin;279432]Ahada Multipass GDO;
Zati çok yavaş bir sistem olan Multipass ile, en az onun kadar yavaş ikinci bir sistemi melezleştirdim..Bu iki yavaş sistemin (biri %50 diğeri %59 getiri ile koşmakta olan) çarprazladım. Orjinal hallerindeki hiç bir değer ve paremetre ile oynamadan Genleri ile oynadım...Süperposition yaptım..Test aşamasındadır..
Haftasonu repaint muhabbeti olursa yabancı kalmasın.hehehehe...
Miras değil alınteri...pardon..repaint değil alınteri..hehehe.
[IMG]http://i37.tinypic.com/2n6yxzk.png[/IMG][/QUOTE]
paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D
[quote=selçuklu;279456]paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D[/quote]
bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:
[quote=nunu;279457]bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:[/quote]
Ben short'dayken düşen Dow görmedim daha... Olursa ilk olur... :..:
[QUOTE=nunu;279457]bak bu dow var ya, feciii dusecek, sinyal geldi.::: paint, maint bilmem ben, uwwww:eek:[/QUOTE]
nuni apla ....cuma ya yatay gidiyor ya çöküyor ... yatay cuması gibi bu cuma ...o:o:o::::::::: tabi sen amerikadasın daha iyi bilirsin .. üvvvv sinyal geldi diyosan olabilir yani ... teprik ederim ..