[quote=nunu;88550]tutmazsa yazmaya devam edecek misiniz burada? bu kadar kesin konustuktan sonra?[/quote]
Nunu sen yazmaya devam et geçen haftasonu uzundum bu hafta senin korkuna flat kaldım.
üüü
Printable View
[quote=nunu;88550]tutmazsa yazmaya devam edecek misiniz burada? bu kadar kesin konustuktan sonra?[/quote]
Nunu sen yazmaya devam et geçen haftasonu uzundum bu hafta senin korkuna flat kaldım.
üüü
[quote=nunu;88508][B] Breaking News[/B]
[B]Sen. Dodd says Obama administration trying to avoid bank nationalization: report Dodd says naitonalization of bank may possibly happen: report 12:42pm EST[/B]
[B]muhtemelen kamulastirma gerceklesecek deniliyor.[/B]
[/quote]
sevgili nunu,
emin ol bunlar kamulaştırılırsa daha hayırlı olur.ve piyasa herkes çöküş beklerken şahlanarak tepki verebilir bu olaya.piyasayı ben yapıyor olsam böyle yapardım.toksikler temizleniyor.iyidir...
evet sen bir ayu olarak üzülürsün belki ama sende boğa oluverirsin canım ne varki.çıkart postu tak boynuzları :p
[QUOTE=marakes;88492]ya ben neden avatarımı profil sayfamda görüyorum da forumda yazarken görmüyorum..?[/QUOTE]
Ben de göremiyorum. Belki boyutları büyük geldiğinden yüklenmemiştir.
Edecektir etmelidir.Bunları sorgulamamalıyız.Kesin diyesi vardır öyle mutlu hissediyordur kendisini istediğini yazar.
[quote=GÖKHANFINDIK;88560]Edecektir etmelidir.Bunları sorgulamamalıyız.Kesin diyesi vardır öyle mutlu hissediyordur kendisini istediğini yazar.[/quote]
bizde ekran başında güleriz devam .lelele
Ben bugün kapanışta dowun yukarı yapacağını hissediyorum.
Allahım o nasıl çubuk tek tuş OHA.Parite hesabım açıldı.Para geçiliyor pazartesi.Yakında 2000 dolarcığını 2 milyon dolar yaptı diye bir haber çıkarsa gazetede ha bilin ki o benim.İlk hedefim 1 milyon dolar.
[QUOTE=mavi;88549][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sayın jerfin,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bu söylemin forumlarda herkese dokunacağı aşikardır.Benim bugün kullandığım ‘şort üşütür gibi’ cümlesinin sadece beni bağlaması gerekirken, bu adam güzel resim çiziyor vardır bildiği deyip, bana göre pozisyon alan kişinin de sorumluluğu bana atma hakkı var mıdır? Veya burada analizlerini, pozisyonlarını, beklentilerini beyan eden herkes bu sorumluluğu üstlenmek zorunda mıdır? Çoğunluk öyle düşünüyor ise zaten forumda seans odasına gerek yoktur? Bilgi ve eğitim adlı bir oda açılır ki bu bilgiler arayana zaten vardır sanal alemde.Şahsım adına farklı trade biçimini benimsemiş kişilerin trade ediş şekillerini incelemek yararlı olmaktadır.Eğer görüş beyan etmekten çekinir isek faydalanma da zahmet te olmaz zaten.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bol şanslar hepimize…[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Sn. mavi,
tabiki hepimiz yorumlarımızı analizlerimizi paylaşacağız.. burada bunun için varız..ben jelibon'un yorum yazmasına, analizlerini paylaşmasını asla karşı çıkmam yada birbaşkasının.. burada hepimiz birbirimizin fikirlerinden faydalanıyoruz.. benim karşı çıktığı hiçbir dayanağı olmayan ''kesin ifadeler'' kullanılmasıdır..
[QUOTE=nunu;88550]tutmazsa yazmaya devam edecek misiniz burada? bu kadar kesin konustuktan sonra?[/QUOTE]
tutsada tutmasada
yazacağım ama daha az olacak.
tıpkı sizin 750 beklediğiniz spnin 878 e gidişinde devam ettiğiniz gibi bende edeceğim ama az olacak.
bunu da sizin için değil kendim için ve ky için yapacağım.
sevgiler.
[quote=SEYYAH;88558]sevgili nunu,
emin ol bunlar kanulaştırılırsa daha hayırlı olur.ve piyasa herkes çöküş beklerken şahlanarak tepki verebilir bu olaya.piyasayı ben yapıyor olsam böyle yapardım.toksikler temizleniyor.iyidir...
evet sen bir ayu olarak üzülürsün belki ama sende boğa oluverirsin canım ne varki.çıkart postu tak boynuzları :p[/quote]
iyidir iyidir de, 10 yil sonrasi icin iyidir, suan icin degil.:rolleyes:.
[quote=jelibon;88565]tutsada tutmasada
yazacağım ama daha az olacak.
tıpkı sizin 750 beklediğiniz spnin 878 e gidişinde devam ettiğiniz gibi bende edeceğim ama az olacak.
bunu da sizin için değil kendim için ve ky için yapacağım.
sevgiler.[/quote]
siz o siralarda 878'de iken bile hala dusus zamani degildir diye yazmistiniz diye hatirliyorum ya, neyse, tartismaya gerek yok, siz ky'ye yardimci olmaya devam edin.:..:.
Ah vob ah.Sen varya bir denesin.Kapitalizmmmmmmmmmm.