bıızm sıtenın yurtdışı versıyonu tavsıye ederım belkı bılıyorsunuzdur ama bılmeyenler ıçın
[URL]http://traders-talk.com/mb2/index.php?act=home[/URL]
Printable View
bıızm sıtenın yurtdışı versıyonu tavsıye ederım belkı bılıyorsunuzdur ama bılmeyenler ıçın
[URL]http://traders-talk.com/mb2/index.php?act=home[/URL]
dowdaki maça bakın ya bırakın birbirinizi kırmayın üzülmeyin üzmeyin gerek yok
[QUOTE=QUEEN;88614]dowdaki maça bakın ya bırakın birbirinizi kırmayın üzülmeyin üzmeyin gerek yok[/QUOTE]
sonucu belli maçın neyine bakalım
[QUOTE=Vob Trader;88615]sonucu belli maçın neyine bakalım[/QUOTE]
neki sonuç
[quote=jelibon;88569]kayıp ne kadardır. 30350 nin altındayızda benimmi haberim yok.
30350 için birşey daha eklişyim o olmayacaktıu aslındada o gün o dohol haberine dua edin. haberler gelip geçicidir bugün niye inmedik oraya?
sevgiler.[/quote]
Pardon şunu anlayamadık yaa.. Bugün 29925 gördük şubat ayının şimdilik dibi de bu oldu... 425 puan daha aşağısını gördük yani...
Hişşşt kavgaya gerek yok...
jerfin'in bahsettiği olaya hak veriyorum. Kesinlik özellikle misafirler arasında yer alan vobu bir umut zannedip forumlara saldıran zararını çıkarm açabası içeren (herkes değil) bazı kişilere güven vermektedir. Fakat o kişilerin bilmesi ya da fark etmesi gereken de kimsenin kimseye para kazandırmaya meraklı olmadığıdır. Analizini yorumunu yazar giderler. Her pozsiyonunu anlık ya da gecikmeli olarak yazma zorunluluğu yoktur.
Forumlardaki yazılanlardan bilmediğiniz bir şeyler, değişik analiz biçimleri, trade tarzları, haberler öğrenmek için takip edilemsi daha uygundur. Yoksa birinin peşine takılıp onunla aynı pozsiyonları almaya ççalışmak kesinlikle zararla sonuçlanacaktır.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;88627]Pardon şunu anlayamadık yaa.. Bugün 29925 gördük şubat ayının şimdilik dibi de bu oldu... 425 puan daha aşağısını gördük yani...[/QUOTE] O yazı yazıldıktan bir gün sonra 29,550 görüldü yani 800 puan altı görüldü fakat o yazıdan sonra geçen iki günde de 30,350 üstünde kapanış oldu. 30,350den long açanın iki gündür kaybettiği bir şey yok.
[QUOTE=VOBiX;88628]Hişşşt kavgaya gerek yok...
jerfin'in bahsettiği olaya hak veriyorum. Kesinlik özellikle misafirler arasında yer alan vobu bir umut zannedip forumlara saldıran zararını çıkarm açabası içeren (herkes değil) bazı kişilere güven vermektedir. Fakat o kişilerin bilmesi ya da fark etmesi gereken de kimsenin kimseye para kazandırmaya meraklı olmadığıdır. Analizini yorumunu yazar giderler. Her pozsiyonunu anlık ya da gecikmeli olarak yazma zorunluluğu yoktur.
Forumlardaki yazılanlardan bilmediğiniz bir şeyler, değişik analiz biçimleri, trade tarzları, haberler öğrenmek için takip edilemsi daha uygundur. Yoksa birinin peşine takılıp onunla aynı pozsiyonları almaya ççalışmak kesinlikle zararla sonuçlanacaktır.[/QUOTE]
tamam haklısın da olayla alakası yokken teoman bey gökhanın yazısını alıntıladı varoş güzeli diye kendisini olaya müdahil etti. beni kastaderek sokak çocuğu dedi. buradaki tartışmada kendisi müdahil değildiki. yönetime bildiriyoruz mesaj hala duruyor. sonra adam küfürü edip yasaklanıyor. tamam küfür olayı yanlış da fitil ateşlemek de olmaz ama.
ortam gerıldı bakın dow hemen tapkı verdı
aman arkadaşlar lutfennn
sayın teo sızın arşıvden bır parça beklıyorum
neyse herkese iyi geceler. zaten şarjda bitiyor laptopun.
taş atın kolunuz açılsın ne diyim.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;88627]Pardon şunu anlayamadık yaa.. Bugün 29925 gördük şubat ayının şimdilik dibi de bu oldu... 425 puan daha aşağısını gördük yani...[/QUOTE]
Sevgili BorsacıÖzgür,
300-400 puanları bırakın, daha önce acemiyken aynısını yaptınız 32500 den 38000 e arttı.
o zamanda 28300 alım yapmıştım, 26800 e düştü. o 1500 puan py kandırmacasıdır, tecrübesiz olanlar bunu yerler. ha çoktamı yanıldın fırsat verir satar geçersin.
sarkmalar haber kaynaklı olur, hatta benim için 425 değil 1000 puan sarkmıştır.
sonra yanlışımı görmüşümdür yazmışımdır burada sp şuraya gidecek demişimdir.
daha büyük hedefleyiniz.
sevgiler.
Yönetim mesajları temizlemiş. Yorgan gitmiş kavga bitmiş.
Karambolde Gökhan yine ceza almış. Gökhan dahil ceza alan herkesin en kısa zmanda dönemsi ve bu tür tatsız olayların tekrarlanmamasını dilerim.
Son 18 dk bakalım madalya kime gidecek?