-
[quote=Vob Trader;88630]tamam haklısın da olayla alakası yokken teoman bey gökhanın yazısını alıntıladı varoş güzeli diye kendisini olaya müdahil etti. beni kastaderek sokak çocuğu dedi. buradaki tartışmada kendisi müdahil değildiki. yönetime bildiriyoruz mesaj hala duruyor. sonra adam küfürü edip yasaklanıyor. tamam küfür olayı yanlış da fitil ateşlemek de olmaz ama.[/quote]
Vob trader senin hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi catedral düzeltti, artık ben sana farklı bakıyorum.
Gençsin ,delikanlısın, hızlı trade yapıyorsun hepsi tamam..
Duygularını ifade etmek hakaret etmek değildir.Hele hele ana babaya eşine saldırmak, acizliktir.
Burada sana bunu söylememin nedeni,atasözü altında yanlış bir kelime seçmendi,
karşında bir bayan var, burda yazacağın tek şey, en bu anlamda kullanmadım demekti, ve olayı kapatmaktı.
Diğer çoçuk bir hastanelik vaka..
Gelir yakında yine,
benim seninle bir problemim yok.
Yanlış anladıysan ben özür dilerim senden...
Sevgiler...
-
[QUOTE=VOBiX;88629]O yazı yazıldıktan bir gün sonra 29,550 görüldü yani 800 puan altı görüldü fakat o yazıdan sonra geçen iki günde de 30,350 üstünde kapanış oldu. 30,350den long açanın iki gündür kaybettiği bir şey yok.[/QUOTE]
hepimiz yanılabiliriz.. yanılmayan yoktur zaten burada.. olay yanılmak yada haksız çıkmak değil.. olay sn.jelibon'un değerli bir analizci olmasından dolayı kesin ifadelerden kaçınması gerektiğidir..
yoksa burada hergün göçecek,uçacak, şelale, ralli, diptir, tepedir.. havada uçuşuyor.. herkes her yorumu yapıyor..ama sn. jelibon ''herkes'' olmadığı için daha ciddi yorumlar yaptığı içindir benim uyarım.. hatasını anlamasını istedim sadece, ama yanlış anlaşıldım..:(
kırdıysam kusura bakma jelibon..
-
Eğer siz eski nick i ronaldinho olan kişi iseniz GÖKHANFINDIK,
Size birkaç kez not vermiştim traderlığınıza 9-10 puan, trend takipçiliğinize 1-2 puan diye.
Size son notunuzu şimdi veriyorum, Hayat Bilgisi dersinden 0 ile sınıfta kaldınız.
(Hade len sen kimsin ki! deme hakkınızın baki kaldığını bilerek)
Bu dersi askerlik sonu geçmeniz dileğiyle...
-
[QUOTE=teo;88635]Vob trader senin hakkındaki tüm olumsuz düşüncelerimi catedral düzeltti, artık ben sana farklı bakıyorum.
Gençsin ,delikanlısın, hızlı trade yapıyorsun hepsi tamam..
Duygularını ifade etmek hakaret etmek değildir.Hele hele ana babaya eşine saldırmak, acizliktir.
Burada sana bunu söylememin nedeni,atasözü altında yanlış bir kelime seçmendi,
karşında bir bayan var, burda yazacağın tek şey, en bu anlamda kullanmadım demekti, ve olayı kapatmaktı.
Diğer çoçuk bir hastanelik vaka..
Gelir yakında yine,
benim seninle bir problemim yok.
Yanlış anladıysan ben özür dilerim senden...
Sevgiler...[/QUOTE]
pekiyi
-
Dow biraz önce dünkü kapanışı 7466 dan dönmüş o da bize çekti boşluk mu dolduruyor ne
-
bu kapanış kime yarar future kaldık galiba
-
[QUOTE=jerfin;88636]hepimiz yanılabiliriz.. yanılmayan yoktur zaten burada.. olay yanılmak yada haksız çıkmak değil.. olay sn.jelibon'un değerli bir analizci olmasından dolayı kesin ifadelerden kaçınması gerektiğidir..
yoksa burada hergün göçecek,uçacak, şelale, ralli, diptir, tepedir.. havada uçuşuyor.. herkes her yorumu yapıyor..ama sn. jelibon ''herkes'' olmadığı için daha ciddi yorumlar yaptığı içindir benim uyarım.. hatasını anlamasını istedim sadece, ama yanlış anlaşıldım..:(
kırdıysam kusura bakma jelibon..[/QUOTE]
bunu analayabiliyorum, buna diyecek lafım yok zaten, bende trade içinde yazmadığımı yorumu belirtmek istedim.
çok insanlar görüyorum benden başka kesin ifadeler kullanan, ama acemiler.
bir türlü mantığı anlamıyorlar.
bugünde olsa yarında olsa benim bugüne kadar yazdığım dönüşden sonra yukarı kırılacağıdır. bu kesindir aksi yoktur. belki nokta verilmemeliydi doğrudur. ama onun için öneri flattdir, hemde 3-5 gündür değil 15 gündür.
seans dışında yazılan bir şeyin zararlı olmadığını hala düşünüyorum. benim kadar beni eleştiren biri yoktur zaten.
ama eleştiri yerine bir arkadaşımız bırakacakmısın olmazsa derse ben nasıl analiz yaparım. içime korku sanılır hiçbirşey yazamam netice budur.
kesin ifadeleri her zaman kullanmıyorum, ama kesin birşeyde yine kullanmak gerekir diyerekten
siz de kırıldysanız kusura bakmayınız.
bide beni bu kadar ciddiye almasınlar, ben kendimi almıyorum.
sevgiler.
-
bankalar konusunda habarler tam anlamıyla çozulurse onumuzdekı hafta ıyı başlamasını umud edıyorum
-
[QUOTE=bikmisbroker;88354]DJI tahminm 7.222.22 dir.[/QUOTE]
[QUOTE=Vob Trader;88359]dow tahmini yazın 7650 dir[/QUOTE]
[QUOTE=nunu;88362]dow-7152...[/QUOTE]
[QUOTE=oğuzt;88363]dji loto 7540[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;88368]Dow 7197 göreceeeekk diye tahmin ediyorum... şaka yaomıyorum ciddiyim..
buralar yalan 7197 den önce başka destek yok ki...
Kapanış tahminim 7252. Kayıtlara geçsin[/QUOTE]
[QUOTE=mimar74;88372]Dow loto 7555 geceye long[/QUOTE]
[QUOTE=sentinus;88390]Hafta sonuna flat. DOW loto 7200.[/QUOTE]
[QUOTE=doruk;88399]Dow loto 7261... gece flat...[/QUOTE]
[QUOTE=TIFIL;88403]dow toto 7252 bence...[/QUOTE]
[QUOTE=deks;88408]Dj 7513[/QUOTE]
[QUOTE=parderi;88415]Kısa- Dj.- 7320[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;88424]dow loto 7280.[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;88425]geceye kısa devam ... dow tahnimim .. 6553,55 kayıtlara geçsin ..
haftalık dow grafta .. aşağı flama var .. düşerse sert düşer .. kısa riskliydi kabul ama .. canımız
sağolsun .. flamanın hatrına kısa girdik ..
iyi haftasonları herkese ..[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;88426]DÜNDEN kalan uzunlarla devam sabah yapılan 300 den alımlarlada takviye edildi
full yani
dj 7541,25 kapanış[/QUOTE]
[QUOTE=WereRabbit;88428]DJ tahmin 7403[/QUOTE]
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;88432]7620 fdow kapanış tahminim.Geçin please kayıtlara.[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;88433]djı lotto 7355[/QUOTE]
[QUOTE=clark;88437]Çıgırıp durdugum gibi geceye uzun dow loto 7520.22 hedef 33000[/QUOTE]
[QUOTE=abilag;88438]Dow tahminim 7490[/QUOTE]
[QUOTE=suprad;88440]yarim long
dow 7553
el mi yaman bey miuuuu???[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;88447][LEFT]dow lotto 7.602,45
belki virgülden sonra şaşabilir! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[/LEFT][/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;88450]gece kısa dj tahmin 7145[/QUOTE]
[QUOTE=cnc;88452]flat.. DJ kapanış 7425...[/QUOTE]
[QUOTE=aykilic;88455]loto 7344[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;88457]dow kapanış tahmini 7350[/QUOTE]
[QUOTE=eagle2002;88462]eğer tutarsa kesin ödülü hak edersiniz
bence [COLOR="Blue"][B][SIZE="5"]7370[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE][QUOTE=Sunrise;88464]dow loto 7290[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;88470]dow kapanış 7501[/QUOTE]
[QUOTE=bgungor68;88477]Djı kapanıs 7990.. Ptesi sabah FDJI 8100.. tahminim budur.. yada temennim
:)[/QUOTE]
Madalyamız bu sefer [COLOR="Red"][B]eagle2002[/B][/COLOR]ye gidiyor. O da altın kazandıo tebrik ederim. .brv
-
Hexen Baba,
bugün tam aklımdan geçtin,
plans attın o sıra.
sevgiler.
-
yaa teo'da ceza almış..:(
-
2 cilik ve 3 üncülük madalyası yokmu burdaaaaaaaaaaa