-
[QUOTE=mavi;88637]Eğer siz eski nick i ronaldinho olan kişi iseniz GÖKHANFINDIK,
Size birkaç kez not vermiştim traderlığınıza 9-10 puan, trend takipçiliğinize 1-2 puan diye.
Size son notunuzu şimdi veriyorum, Hayat Bilgisi dersinden 0 ile sınıfta kaldınız.
(Hade len sen kimsin ki! deme hakkınızın baki kaldığını bilerek)
Bu dersi askerlik sonu geçmeniz dileğiyle...[/QUOTE]
Asıl ronaldinho başka kişi olup geçrek ismi Osman'dır. Gökhan en son kegen nicki ile gelmişti.
-
[QUOTE=MMO;88646]2 cilik ve 3 üncülük madalyası yokmu burdaaaaaaaaaaa[/QUOTE] Yawf ekonomik kriz var anca bir tane verebiliyoruz. :D
-
[QUOTE=VOBiX;88648]Yawf ekonomik kriz var anca bir tane verebiliyoruz. :D[/QUOTE]
yormayın Vobixi zaten zori iş.
demin alıntılar yapayım dedim eski mesajlardan yapamadım bana göre değil.:..:
-
Herkese iyi akşamlar.. Sabah acilen erken çıkmak zorunda kaldım.. Seansa falan bakamadım.. Biraz önce geldim.. Piyasayı telefonla takib edebildim.. Zaten ben öğrendiğimde dönüşü yoktu.. Şubat vade altın shortlarıma Nisan vade bir miktar daha altın short ekleyebildim..
Zarar külli tabii ki... KINA YAKMAK SERBESTTİR...
Bugün yazılanlara baktığımda çıkardığım sonuç her ne kadar bana atıfta bulunulmuş olmada budur..
-
citi bank + bac'in piyasa degerleri toplamda bu gun tam 10 milyar $ eridi. :dü:.dng
-
sayın catedral altın ıçın yorumlarınızı alabılırmıyım
musaıt olduğunuzda tabı
-
Fredi feni kurtarılınca(Kamulaştırılınca) ne olmuştu lehman kurtarılmadı çok kötü olmuştu
-
[quote=VOBiX;88648]Yawf ekonomik kriz var anca bir tane verebiliyoruz. :D[/quote]
burdadamı var imdatttttttttttttttt
-
Bu forumda emek veren... Kıvırtmadan yorum yapan herkese sataşılıyor.. Forum amacını aşmış.. Dow skoru tutturma forumu haline gelmiş..
Hatta ki hatta ertesi güne akşamdan alınan pozisyonların çetelesi tutulup kim kaybetti kim kazandı yarışması açılıyor artık..
Emek verip yorumlarını bilgilerini burada paylaşanlara geçende bana yapıldığı gibi aynen laf sokalamalar akıl vermeler alıp başını gidiyor..
Buraya temel teknik yorum yapan bir kaç kişi var zaten.. Bir yorum yaptığınız zaman eğer kesin hedefiniz yoksa bu yorumun arkasında duramıyorsanız gevşemiş lastik gibi yorum yapıyorsanız kendi yorumunuzdan ve pozisyonunuzdan emin değilsinizdir. Bu durumda da işlem yapamazsanız. Zaten temel ve teknik dayanağı olan kesin yorumlar az bir yanılgıylada olsa sonuca ulaşır..
Jelibon a kesin konuştuğu için bir dolu eleştiri okudum.. Neden eleştirildi? Bugün dow 7200 lere doğru hareket ettiği için.. Ama geçen gün kendisiyle dow yorumu yaparken kendisinin 7200 mümkün ama aşırı satımda nasıl mümkün olacak onu düşünüyorum diyen mesajını hatırlayan yok...
Devam edin böyle..
-
[QUOTE=catedral;88655]Bu forumda emek veren... Kıvırtmadan yorum yapan herkese sataşılıyor.. Forum amacını aşmış.. Dow skoru tutturma forumu haline gelmiş..
Hatta ki hatta ertesi güne akşamdan alınan pozisyonların çetelesi tutulup kim kaybetti kim kazandı yarışması açılıyor artık..
Emek verip yorumlarını bilgilerini burada paylaşanlara geçende bana yapıldığı gibi aynen laf sokalamalar akıl vermeler alıp başını gidiyor..
Buraya temel teknik yorum yapan bir kaç kişi var zaten.. Bir yorum yaptığınız zaman eğer kesin hedefiniz yoksa bu yorumun arkasında duramıyorsanız gevşemiş lastik gibi yorum yapıyorsanız kendi yorumunuzdan ve pozisyonunuzdan emin değilsinizdir. Bu durumda da işlem yapamazsanız. Zaten temel ve teknik dayanağı olan kesin yorumlar az bir yanılgıylada olsa sonuca ulaşır..
Jelibon a kesin konuştuğu için bir dolu eleştiri okudum.. Neden eleştirildi? Bugün dow 7200 lere doğru hareket ettiği için.. Ama geçen gün kendisiyle dow yorumu yaparken kendisinin 7200 mümkün ama aşırı satımda nasıl mümkün olacak onu düşünüyorum diyen mesajını hatırlayan yok...
[COLOR="Red"]Devam edin böyle..[/[/COLOR][/QUOTE]
sende herşeye böyle tek taraflı bakarak çarpıtmaya devam et oldu mu catedral...brv.brv
-
Gelelim Sevgili Teo ya...
Bu foruma dünya kadar emeği geçen arkadaşımız anladığım kadarıyla hakkaten bir varoş güzeli yüzünden yazma hakkı yasaklanmış..
Varoş kaçkını ayrıca bir de teo yasaklanmazsa şöyle yaparım böyle yaparım diye tehditler savurmuş.. Bakınız sizzz.. Onu varya bir gün takıldığı o kurumdan kaldırı götürürler ağzını burnunu kırarlar.. Bazı adamlar parayı yapar bazılarını para yapar.. Sabahta yazmış abuk sabuk dini bişeyler teoya.. Allahın tokadı yoktur.. Daha yaşı genç.. Bu işler ibadetle mibadetle olsaydı....
Bu adamın burada zaten yazmasına asla müsade edilmemeliydi..
Bu piyasa için bu varoş çocuğu ordövr tabağındaki meze dahi değildir.. Bu piyasadan kimler gelmiş kimler geçmiştir.. Buranın eskileri çok iyi bilirler..
Sevgili Teo nun bu yüzden ceza almış olmasını şiddetle kınıyorum..
-
[QUOTE=jerfin;88656]sende herşeye böyle tek taraflı bakarak çarpıtmaya devam et oldu mu catedral...brv.brv[/QUOTE]
Astatin ceza aldığından beri seni fazla asabi gördüm jerfi... Astatin in boşluğunu doldurmaya çalışır gibisin.