-
[QUOTE=catedral;88658]Astatin ceza aldığından beri seni fazla asabi gördüm jerfi... Astatin in boşluğunu doldurmaya çalışır gibisin.[/QUOTE]
yaa evet.. hep asti olay çıkartıyordu, onun boşluğu hissedilmesin diye durup durupken can sıkıntısından çattım işte jelibon'a..
-
[QUOTE=VOBiX;88643]Madalyamız bu sefer [COLOR="Red"][B]eagle2002[/B][/COLOR]ye gidiyor. O da altın kazandıo tebrik ederim. .brv[/QUOTE]
teşekkür ederim dostum
dün bir arkadaşın etkisinde kalıp uzunda kalmıştım
epeyi zarar ettim
bugün ise don gömlek olmasada kısa da kaldım
ve tahminim de beni yanıltmadı
gönül isterki kimse kaybetmesin
ters tahmin edip risk edenleri de anlıyorum
az yaşamadım
ptesi muhtemelen iyi bir düşüşle açar borsamız (eğer hafta sonu extrem bir olay olmazsa)
ancak biraz oturduktan sonra kısaya dönülürse
zararlarını kurtarırlar diye düşünüyorum (klasik bir yaklaşım yaptım ama foruma takılan yeni arkadaşlar da var- bende çok eski sayılmam bu konuda ve bir çoğunuzun paylaşmış olduğu tecrübelerin sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum)
hepinize bol kazançlar arkadaşlar
-
[QUOTE=catedral;88657]Gelelim Sevgili Teo ya...
Sevgili Teo nun bu yüzden ceza almış olmasını şiddetle kınıyorum..[/QUOTE]
bende kınıyorum.........
-
[QUOTE=okansak;88652]sayın catedral altın ıçın yorumlarınızı alabılırmıyım
musaıt olduğunuzda tabı[/QUOTE]
Sevgili Okansak
Bugün sabahtan beri hastanedeydim.. Akşam geldim.
Yazılanları okuyunca bir kaç gündürde olanları görünce inan artık yorum yapma zevki falan kalmadı..
Ben seans bittikten sonra buraya grafik koyup benim sistem şöyle kapattı falan diyemem. Koyarım grafiği kesin hedefimi veririm. Tutar tutmaz..
Ben kısayım altında.. Bu bir tek beni bağlar. Kısa olarak dansöz gibi yorum yapamayacağıma göre .. Adam gibi yorum yapanlarda eleştirildiğine göre artık yorum falan yapmanın bir anlamı yok..
Mazur göreceğinizi umarım
Sevgi saygıyla
-
[QUOTE=mbm;88661]bende kınıyorum.........[/QUOTE]
bende sn.teo ceza aldığı için çok üzgünüm.. haketmemişti..üüü
-
Her iki cezsayıda ben verdim gokhanfındık ı süresiz yasaklı yaptım cunku ettigi kufurler cok igrencti. Sayın teo ya tabiki gokhanın yazılarından dolayı degil ama 1 gun yasak koydum.Tarafsızlık acısından.
-
[QUOTE=catedral;88662]Sevgili Okansak
Bugün sabahtan beri hastanedeydim.. Akşam geldim.
Yazılanları okuyunca bir kaç gündürde olanları görünce inan artık yorum yapma zevki falan kalmadı..
Ben seans bittikten sonra buraya grafik koyup benim sistem şöyle kapattı falan diyemem. Koyarım grafiği kesin hedefimi veririm. Tutar tutmaz..
Ben kısayım altında.. Bu bir tek beni bağlar. Kısa olarak dansöz gibi yorum yapamayacağıma göre .. Adam gibi yorum yapanlarda eleştirildiğine göre artık yorum falan yapmanın bir anlamı yok..
Mazur göreceğinizi umarım
Sevgi saygıyla[/QUOTE]
sen aradaki farkı anlayamadın catedral.. sen grafiği koyarsın, olabilirlikleri yazarsın.. çok da faydalı olursun...
sen benim altını çizdiğim o ince nüansı anlayamamışsın ve görmek istediğini görmüşsün..
-
[QUOTE=okansak;88606]bıızm sıtenın yurtdışı versıyonu tavsıye ederım belkı bılıyorsunuzdur ama bılmeyenler ıçın
[URL]http://traders-talk.com/mb2/index.php?act=home[/URL][/QUOTE]
başka varmı bu tip acaba, bilenler link verse.
-
neyse yeterince gereksiz tartışmalar yapıldı, gereğinden fazla bazı kişiler üzüldü.. ve sonunda tadsız olaylar yaşandı.. insanlar görmek istediklerini gördükten sonra, tarafsız bakamadıktan sonra uzatmanın anlamı yok.. iyi geceler herkese..
-
Ayy piyasa bozuk olunca tüm herkesin sinirleri alt üst olmus :(
-
[QUOTE=Nohamura;88664]Her iki cezsayıda ben verdim gokhanfındık ı süresiz yasaklı yaptım cunku ettigi kufurler cok igrencti. Sayın teo ya tabiki gokhanın yazılarından dolayı degil ama 1 gun yasak koydum.Tarafsızlık acısından.[/QUOTE]
Sevgili Nohamura
Sevgili Teo nun taraf yada tarafsızlık dahi olsa o çocukla bir tutulması hakkaten olacak iş değil. Hakkaten çok üzüldüm..
sevgiler
-
bu arada benim don gömlek lafımdan rahatsız olanlar hatta okunmayacak kdr gülünç algılayanlar varmış. bu bir espridir, latifedir. çoğu kişinin de tebessümünü sağlamış ve diline dolanmıştır.Stresli seans anında küçük bir tebessüm bile sağlatıyosa sizlere ne mutlu bana.Ancak en ufak bir tartışmada (bunu anlamayanlar olduğunu düşünmüyorum) üste çıkmak için okunmayacak kdr komik,gülünç vs gibi tavırlar takınan forum müdavimleri lütfen beni engellesinler. Böylelikle okunmaya bile değmicek komik yazılarımı okumazlar. Kendilerinden bunu rica ediyorum.