-
[QUOTE=jerfin;88667]neyse yeterince gereksiz tartışmalar yapıldı, gereğinden fazla bazı kişiler üzüldü.. ve sonunda tadsız olaylar yaşandı..[B] insanlar görmek istediklerini gördükten sonra, tarafsız bakamadıktan sonra uzatmanın anlamı yok.. [/B]iyi geceler herkese..[/QUOTE]
Bence olaylara sen tek taraflı bakıyorsun. Tartışma yaratma niyetinde değilim. Tatsız olaylar yaşandı evet. Dün yaşananlar çok netti. Ben doğru tarftan baktım. Buna da eminim. Tarafsız bakarsan sende görürsün..
Sen zaten kendi cevabını vermşssin koyulttuğum yerde..
Yalnız benim anlamadığım.. Yada anlamak istemediğim.. Birisi bir laf atıyor ortaya.. O laf bir çok şeye sebep oluyo.. Sonrada senin şimdi yaptığın gibi [B]uzatmanın anlamı yok[/B] denilip işin içinden sıyrılınmaya bakılıyor.. Bunu sanalda değil gerçek hayattada hiç anlamam. Kimsede bana anlatamaz..
Bir şey ortaya atıldığı zaman uzatılamayacaksa ortaya atılır? Ortaya atan neden hemen uzatmayalım der?
Bu durumun açıklamasını bana biri yapabilirmi?
-
[B][COLOR="Red"]Reklamlar[/COLOR]
Dikkat ettiyseniz reklamsız yayın yapıyorduk ama bugun sitenin belli bölümlerinde reklam yayınlama kararı aldık.
Reklamların tüm gelirleri , açılacak bir anket sonucu en çok oyu alan hayır kurumuna bağışlanacaktır.[/B]
[B]
Ayrı olarak, reklam vermek isteyen aracı kurum ve kuruluşlar, ankette en çok oyu alacak olan hayır kurumuna, VoBorsa adına bağış yaptıkları ve dekontunu VoBorsaya ilettikleri taktirde reklamları Voborsa.com da yayımlanacaktır.[/B]
[url]http://www.voborsa.com/forum/reklamlar-hayir-kurumlarina-t5199.html?p=88674#post88674[/url]
-
Ziyaretçilerin katılımını teşvik etmek kavga gürültü ortamındaki konuyu saptırmak ve biraz da günün stresinden kurtulmak adına başlattığım dow loto olayını forumun amacından saptırılmaması için kendi adıma kaldırıyorum. Zaten günde 50-60 sayfa yazılmaya başladığı için gereksiz kalabalık da yaratılmamış olur. Herhangi bir rahatsız olduysa affola. Kalan madalyaları satıp miamiye giderim ben de.
-
Genellikle önemli trend değişimleri öncesi forumlarda gerilim ve tartışmalar artar. Bunun da öyle olma ihtimali var. 4 ay süren konsolidasyon milleti çok yıprattı ve artık bitmek üzere. Kendi adıma tartışmalara taraf olmadım ve olmayı düşünmüyorum. Bundan böyle pozisyon ve yorum yazmayı düşünmüyorum ve forumu sessiz çoğunluk gibi izlemeye karar verdim. Herhangi bir kusurum olduysa affola. Selamlar.
-
neler olmuş böyle yarım yamalak yazılar kaldıgı için hiçbirşey anlamadım yine sinirler gerilmiş üzüldüm çok günün stresinden sonra burada gerginlik olunca kötü etkiliyor..
-
[QUOTE=catedral;88655]Bu forumda emek veren... Kıvırtmadan yorum yapan herkese sataşılıyor.. Forum amacını aşmış.. Dow skoru tutturma forumu haline gelmiş..
Hatta ki hatta ertesi güne akşamdan alınan pozisyonların çetelesi tutulup kim kaybetti kim kazandı yarışması açılıyor artık..
Emek verip yorumlarını bilgilerini burada paylaşanlara geçende bana yapıldığı gibi aynen laf sokalamalar akıl vermeler alıp başını gidiyor..
Buraya temel teknik yorum yapan bir kaç kişi var zaten.. Bir yorum yaptığınız zaman eğer kesin hedefiniz yoksa bu yorumun arkasında duramıyorsanız gevşemiş lastik gibi yorum yapıyorsanız kendi yorumunuzdan ve pozisyonunuzdan emin değilsinizdir. Bu durumda da işlem yapamazsanız. Zaten temel ve teknik dayanağı olan kesin yorumlar az bir yanılgıylada olsa sonuca ulaşır..
Jelibon a kesin konuştuğu için bir dolu eleştiri okudum.. Neden eleştirildi? Bugün dow 7200 lere doğru hareket ettiği için.. Ama geçen gün kendisiyle dow yorumu yaparken kendisinin 7200 mümkün ama aşırı satımda nasıl mümkün olacak onu düşünüyorum diyen mesajını hatırlayan yok...
Devam edin böyle..[/QUOTE]
bu dow tahmini ve pozisyon işi görünüşte güzel görünse bile müthiş kafa karışıklığı yaratıyor gibi geliyor bana.
bence başka topicte yapılmalı.
mesela niye vob için yapılmıyorda dow için yapılıyor.
dünya çözemedi dowu bizmi çözeceğiz.
rakamlar ise muhtelif 5000-6000-6700-7200-7500-7800-8000.
asıl bunlar kafa karıştırır işte.
bunu anlaşılabilmek için yazıyorum,
benim mesajlarımın hepsi okunmalıdır. bir okuyup bir okumamak yapılmamalıdır.
sonra anlaşılmıyor.
çok önceden verilen 2.90 garanti hedefte 2.82 gitti, dedimki o gün 3.06 boşluğu doldururmu, doldurmadı, napacaksın satacaksın.
endekse ben 35000 den sat demedim, boşluktan dedim 382xx ti sanırım, hatta sorguladım aşarmı aşmazmı, %20 artış oldu, dow teory al gelmiştir, ama bence tuzak. o gün ne yapılır, beklenir 1-2-5-10 gerekirse 15 gün. teyid alınmayınca short. (tıpkı bugünkü gibi) zaten seni yanıltmak istiyor.
ha orada bir yanlış yaptım tıpkı 7800 de olduğu gibi düşüş 8500 de biter sandım, olmadı ne yapalım. pozisyonu tutmaya devam olmayınca.
ben görmedimmi mesela o oboyu kabak gibiydi, sırf insanlar uyansın diye Sayın Catedrale sordum fikir almak için. hatta sorgularken yanına cevap bile yazdım aşırı satımın haftalarca sürebileceği unutulmamalıdır diye.
anlaşılamayan şu bir sonraki tradedan behsediyorum 15 gündür. ve ona girebileceğim olası yerlerden. yoksa zaten 38000 den short. teyid alana kadar.
10 gündür dow 7800-8300 hatta 84xx yaptı teyid arayın göremiyorum dedim. rallilerden bahsediliyordu. noldu daha da düştü.
he ben durdummu 9088 den gelen düşüşte durmadım, 1000 kere alıp satmışım ama normali yukarıda yazılanları yapmaktı.
sevgiler.
-
[QUOTE=VOBiX;88675]Ziyaretçilerin katılımını teşvik etmek kavga gürültü ortamındaki konuyu saptırmak ve biraz da günün stresinden kurtulmak adına başlattığım dow loto olayını forumun amacından saptırılmaması için kendi adıma kaldırıyorum. Zaten günde 50-60 sayfa yazılmaya başladığı için gereksiz kalabalık da yaratılmamış olur. Herhangi bir rahatsız olduysa affola. Kalan madalyaları satıp miamiye giderim ben de.[/QUOTE]
başka topicte olabilir uygunsa.
-
[QUOTE=VOBiX;88675]Ziyaretçilerin katılımını teşvik etmek kavga gürültü ortamındaki konuyu saptırmak ve biraz da günün stresinden kurtulmak adına başlattığım dow loto olayını forumun amacından saptırılmaması için kendi adıma kaldırıyorum. Zaten günde 50-60 sayfa yazılmaya başladığı için gereksiz kalabalık da yaratılmamış olur. Herhangi bir rahatsız olduysa affola. Kalan madalyaları satıp miamiye giderim ben de.[/QUOTE]
bari bende son bir tahmin yapayım.....olur mu...
-
[QUOTE=mordak;88685]bari bende son bir tahmin yapayım.....olur mu...[/QUOTE]
pazartesi dow için kapanış tahminim 7621......(umarım madalyan vardır daha)...
-
[QUOTE=jelibon;88683]bu dow tahmini ve pozisyon işi görünüşte güzel görünse bile müthiş kafa karışıklığı yaratıyor gibi geliyor bana.
bence başka topicte yapılmalı.
mesela niye vob için yapılmıyorda dow için yapılıyor.
dünya çözemedi dowu bizmi çözeceğiz.
rakamlar ise muhtelif 5000-6000-6700-7200-7500-7800-8000.
asıl bunlar kafa karıştırır işte.
.....
sevgiler.[/QUOTE]
• Neden VOB değil de dow ?
- Büyük çoğunluk işlem yapmadığı ve etkilenmeyeceği birebir uyum sağlamadığımız popüler bir borsa.
- Biz kapandıktan sonra işlem görmeye devam ettiği için kimsenin gün içi işlemlerini etkilemeden katılım yapabileceği bir borsa.
- Amaç dowu çözmek değil eğlenmek, o yüzden adı dow loto.
• Başka topikte mi olmalı?
- Evet başka topikte olmalı ki burası adına layık olduğu şekilde sadece VOB yorumları içersin.
Fakat bu tür olaylardan sonra kimsenin bir şey yazacağını sanmıyorum. Çünkü yorumum yanlış olursa bana da bir şey derler mi tedirginliği oluşmaya başladı millette. Bir nebze de bu tür küçük oyunlarla forum katılımları arttırabilir.
-
[QUOTE=mordak;88686]pazartesi dow için kapanış tahminim 7621......(umarım madalyan vardır daha)...[/QUOTE]
Satıp miamiye gideceğim dedim yaaa .dng
-
[QUOTE=VOBiX;88688]Satıp miamiye gideceğim dedim yaaa .dng[/QUOTE]
yaw hemen gitme..üüüüüü
madalyamı isterim....dng.dng
güzel şeyler bunlar bence güzel ve değişik bir renk olmuş....ama eğer bu sayfada sorun oluyorsa(olayı anlamadım ama) başka yerden devam edebilir....
ayrı topik olayı eğer sizin için sorun olmazsa devamı olsun derim.....tabiki bencee...heyk.heyk