Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
Printable View
Bozuldu yükseliş trendi bana göre tabi ki bakalım tekrar toparlayabilecek mi yoksa tekrar sat gelicek ve düşüş devam mı edecek 15 dk lık yalnız
[QUOTE=jerfin;256142]ayu kardeşlerine ihanet edersin sen haa....dng
asticiğimle beni bi başımıza bıraktın kağıt mendillerimizle başbaşa..:..:üüü[/QUOTE]
apla long stop oldu ya .. üvvvvv .. du belki gısalırım ...
[quote=Strategist;256147]Abi maç atmosferi tamam da Pala yakında Vuvuzela çalmaya başlayacak diye korkuyorum... :..:[/quote]
işte bu kötü haber..
ben o yüzden maçları sessiz seyrediyorum...:::
sağır yapıyomuş o alet...:D
[quote=abka;256146]sistemi matriks de denemek için(20 dak) kısa süreliğine nasıl sahip olunabilir..deneme süresi falan var mı..
stratejitin dediği gibi ms 5 ve 60 dak uygun..gerisi türetilmiş...[/quote]
Sitesinde 15 gunluk demo vardi devam ediyor olmali indirebilirsiniz, ozel bir sistem değilse formulu yollarsaniz testte edebilirim.
vuvuzellaz nası bi eziyettir yav .. inanılmaz :) üww 15 dk zieztem alı bozmiyir ilginç üwww
yyld...en rahat gece pozisyonu dow %1 eksi iken girilen uzundur..nıkkeı de zaten 2 günde epey çakıldı..
Toparlıyo bakalım
[quote=seagate;256154]vuvuzellaz nası bi eziyettir yav .. inanılmaz [/quote]
Ben de aynı şeyi VOB için düşünüyorum... üvvvv... :..:
vurdu goll olduuuu.gollllllllllllllllllllllllllllll.Tribünler coşku içinde millilerimizi alıkışlar.Gözlerime inanamıyorum sevgili izleyenler.Bütün tribün ağlamaya başladı.Sevinç göz yaşları sel oldu akıyor.Bravo miller, bravo pala.
gözler hakemde.bakalım golü verecek mi :D
mentalray ... dopik tadından yenmiyor yuaw
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/61a06e23.png[/IMG]
Arkadaşlar maç muhabbetimle inş. sıkmadım kimseyi.Hergün ekranı izlemediğim için bugün biraz geyik çevirdim.hakkınızı helal ediniz.
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/983ea0fe.png[/IMG]
düşen kanalizasyon gırıldı tam sınırda üwww de üwww gıramadımı yoksa üwww filat üwww :(