[quote=Strategist;279458]Ben short'dayken düşen Dow görmedim daha... Olursa ilk olur... :..:[/quote]
yoo, oyle deme, bozuk saat olayi yani, anladin sen onu:..::..::..:
Printable View
[quote=Strategist;279458]Ben short'dayken düşen Dow görmedim daha... Olursa ilk olur... :..:[/quote]
yoo, oyle deme, bozuk saat olayi yani, anladin sen onu:..::..::..:
[quote=selçuklu;279459]nuni apla ....cuma ya yatay gidiyor ya çöküyor ... yatay cuması gibi bu cuma ...o:o:o::::::::: tabi sen amerikadasın daha iyi bilirsin .. üvvvv sinyal geldi diyosan olabilir yani ... teprik ederim ..[/quote]
heee, sinyal geldi. bir de iftar saati gelse:rolleyes:
[quote=nunu;279461]heee, sinyal geldi. bir de iftar saati gelse:rolleyes:[/quote]
Atla jet uçağına, güneşin çoktan battığı bir memlekete git, iftarını orada aç, sonra geri dön... ::: :::
Jet uçağı nereden mi bulacan? Yoksa sende ayda %10000 kazandıran sistemlerden yok mu? Bak herkeste varmış. :p :)))
[quote=selçuklu;279456]paint var bence o sistemde patron ayıp valla ... üvvv .. ühüühühü .... :::::::D:D:D[/quote]
patron, mavi ve sarı renk kalmadı yalnız...hepsini karıştırıp yeşil elde etmeye harcadım...şimdi mavi ve sarı lazım oldu..varsa sende bir kaç tüp göndersene:::
Oturdum 2 günlük yazıları okudum,iyi mi?:::
sıcakta şapka da takmıştım ama,:..:
Memleketin trading hayatına faideli işler dönmüş ,bu apaçık belli..:p
Biraz sistemlerden konuşmak istiyorum,;)...öhhö..öhhö...
farzedelim :..:,sistemlerden anlıyorum,:::.kom
bi kesinlik yok,yanlış anlama olmasın,:cool:
farzediyoruz abi,yoksa imzam geçerlidir,:D
rahat olalım lütfen,:::
anlamama ihtimalim yüksek,:rolleyes::..:
bugün denizde dalarken aklıma geldi de,:confused:
acaba misal tepe olurken ,tepeyi yapan barın en yükseğinden ,:rolleyes:
sat sinyali vererek pasife sokup,işlem yaptıran reel bi sistem mümkünmüdür derken,
suyüzüne çıkmışım,:::
sistemi bularak bittabi,;)
zor olmadı benim için,:cool:
formülünü tabi ki paylaşamam,
Formüller topiğinde bi sürü gereksiz formül var,:D
onları paylaştım,:rolleyes:
neyse,işte böle herşey,:::
geçenlerde para sayma makinaları almıştım,
fakat onları sayacak bi makina almayı unutmuşum,
zor durumdayım,:::.boks.
bulunduğum hacimler kendiliğinden kağıt para doluyo...:::
üzülmiym di mi?:..::..:
Hepinize iyi haftasonları dilerim....lelele
T..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=Astatin;279472]patron, mavi ve sarı renk kalmadı yalnız...hepsini karıştırıp yeşil elde etmeye harcadım...şimdi mavi ve sarı lazım oldu..varsa sende bir kaç tüp göndersene:::[/QUOTE]
ben beşiktaşlıyım ama ... al patron sana bişey olmasın :D:D
al patron [SIZE="7"][B][COLOR="Yellow"]sarı[/COLOR][/B][/SIZE] ...
al [COLOR="Blue"][SIZE="7"][B]mavi[/B][/SIZE][/COLOR] ..
full mekanik sistem sevmiyorum ben saraylı abi ...... avatardaki adam sence mekanik sistem kullanabilirmi :::::: bende onun gibiyim .. ... .. str iyi sistem bence içinde histemde var .. .. onada çok uymuyorum gerçi ama .... bakalım sonum nası oalcak tekne alabilecekmiyim .. üvvv .. yoksa vapurlarda jiletmi satacam ... hayırlısı olsun .. üvvvvv ... ingaaaa ....:D:D:o:o
[quote=selçuklu;279475]full mekanik sistem sevmiyorum ben saraylı abi ...... avatardaki adam sence mekanik sistem kullanabilirmi :::::: bende onun gibiyim .. ... .. str iyi sistem bence içinde histemde var .. .. onada çok uymuyorum gerçi ama .... bakalım sonum nası oalcak tekne alabilecekmiyim .. üvvv .. yoksa vapurlarda jiletmi satacam ... hayırlısı olsun .. üvvvvv ... ingaaaa ....:D:D:o:o[/quote]
avatardaki adam bilgisayar başında oturabilecek tipe bence sahip değil,
ona orta asya stepleri falan lazım,:p
sonun bence iyi olur,selçuklum,:rolleyes:;)
kendin aldığın megayatında,kendi fabrikanın jiletlerini pazarlayabilirsin,:..::..:
Ne demişti Mustafa Kemal Paşa:
"Ben; sporcunun ,zeki,çevik ve ahlaklısını severim."
.brv.brv.brv
T..CT..CT..C
Trading de ,netice itibarıyla, bir spordur....:)
.lelele
T..CT..CT..C
asti.iiiiiii.mesela sistemin alverdiiiğ, barın yeşile boyanması doğrumudur..uzaktan bakınca iyi duruyor..tmm al uyarısı yeşil bar yakmalı ama..eğer o bar çok uzunsa ..öle uzktan göründüğü gibi dipten tepeden işlem yaptırmış gibi...sinyal gelen barların boyanması hoş deel asti..
waka waka...ee eee..
Yarın gece daytrader tablosunu verecem inş...pzt için...
Tatilde aklıma birçok yeni fikir geldi,.lelelelaptopum yanımda olmadığı için uygulayamadım,
dönünce bakacam,
[B]Arkadaşlar,[/B]
[B]Tatilde bazı yazıları okuyunca ciddi rahatsız oldum,::::o[/B]
[B]bu topik dürüstçe ,katılımcılarının daytrade ya da genel olarak trade konularında kendilerini bilgilendirdikleri ya da kendi bilgilerini paylaştıkları,menfaatötesi bir ortamdır,:rolleyes:[/B]
[B]herkesin dürüstçe gelip eteğinde ne varsa döktüğü bir yer...:rolleyes:[/B]
[B]bu paylaşımın da nezaket sınırları dahilinde yapılması önemlidir,[/B]
[B]öyle foruma belli süre önce gelip te ;[/B]
[B]bak dostum....[/B]
[B]farzedelimki saraylı bu işten anlıyo...[/B]
[B]sen onbeş yıldır bu işi yaptığına emin misin?[/B]
[B]bazı dostlar sistem istedi ve karşılığını da verdiler.....[/B]
[B].............[/B]
[B].............[/B]
[B]gibi teamüle aykırı bazı cümleler kulağımı tırmalamıştır...:mad:[/B]
[B]İma ve hatta ironi gibi çeşitli zerafet eseri yöntemlerle bunu anlatmak istememe rağmen,bazen insanlara dobra dobra anlatmaktan başka çare olmadığı açıktır...;)[/B]
[B][COLOR=red]saraylı; hep belirttiğim gibi içinizden biri...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bugüne kadar bütün paylaşımlarını menfaatsiz yapmıştır,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]bütün sistemleri karşılıksız vermiştir,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]kendisine gelen ,sayısız,iş ,ortaklık,fon yönetimi,sistem satışı teklifini, reddetmiştir, bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]saraylı ;bir teneke altına tekme atmıştır,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]saraylı için bilgi ve sevgi (=eski tabirle de söyleyeyim,benden yaşlılar da olduğunu biliyorum; "marifet ve aşk" ) herşeyin ötesindedir,para ya da mal onun için hiç hükmündedir,bundan sonra da öyle olacaktır...[/COLOR][/B]
[B]bu topiğin belli bir ruhu var,lütfen bu ruhun çeşitli şekillerde zedelenmesine izin vermeyelim...:cool:[/B]
[B]eğer sisteminizi satmak istiyorsanız açın başka bir topik ,orda yapın,ayrıca bu iş forum kurallarına da aykırı olmalı bence...ama burada yapmayın...eğer topikte yeni iseniz lütfen ilkönce biraz okuyun ,sonra yazın...:p[/B]
[B]bir de şu konu var,siz benim vob dan hiç anlamayan bir adama bile ,ya sen napıyosun dediğimi gördünüz mü?herkesin trading tarzına saygı gösterin,bazısı daytrade eder,bazısı swing...trading tarzı eleştirilemez....brv[/B]
[B]ya da daha genel olarak,arasıra her konuda haksız olabileceğinizi düşünmelisiniz...:eek:[/B]
[B]daha esasında yazacak çok şey var,ama şimdilik bu kafi...[/B]
[B]haa bi de aklıma şu geldi,her türlü yazıyı yazıp ta altına;[/B]
[B]"syg. "[/B]
[B]falan gibi bişi koymayın,öyle yazıyla saygı olmuyor...:Dkomik oluyo...:D...bak ,sonra espri zekanızın gelişmemiş olduğuna hükmederim sonra....:cool:[/B]
[B]iyi bişi....:D:yü::D:yü::D[/B]
yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
tartışmaya konu olan [B]sistemin bütün indik.leri fx forumlarından alıntıdır[/B], hal böyle iken, hiçbir çaba sarfetmeksizin tamamen alıntı kodlarla yaratılan sistemi böyle bir topikte polemik malzemesi yapmak sn.saraylı gibi bu işe yıllarını vermiş abimize saygısızlık olduğu gibi ne kadar ahlaki olduğu da tartışılır...
ortada bir emek yoktur...metatrader'a vob verisi aktarmanın dışında.. ki o da halledilmiş bir mevzudur...
vakti zamanında buradaki sistem yaratma çabalarına küçümseyici üslupla eleştiri getiren bir arkadaşın, böyle "alıntı" kodlarla birşey ispatlama çabasında olması çok da önemsenecek, dikkate alınacak bir durum değil...
abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...
kolay gelsin
[quote=halojen;279490]yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
tartışmaya konu olan [B]sistemin bütün indik.leri fx forumlarından alıntıdır[/B], hal böyle iken, hiçbir çaba sarfetmeksizin tamamen alıntı kodlarla yaratılan sistemi böyle bir topikte polemik malzemesi yapmak sn.saraylı gibi bu işe yıllarını vermiş abimize saygısızlık olduğu gibi ne kadar ahlaki olduğu da tartışılır...
ortada bir emek yoktur...metatrader'a vob verisi aktarmanın dışında.. ki o da halledilmiş bir mevzudur...
dolayısıyla, ciddiye almayınız... abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...[/quote]
halojenim selam ,
teşekkür ederim önce,
abi,ben rencide olmaya alıştım da ,:otopikteki diğer svg kardeşlerimin rencide edilmesi beni üzdü gerçekten...
senin forumun şifresini de ist da unutmuşum,dönünce yazarım abim...:rolleyes:;)
sevgiler....:cool:
[QUOTE=saraylı;279489]
[B]herkesin trading tarzına saygı gösterin,bazısı daytrade eder,bazısı swing...trading tarzı eleştirilemez....[/B]
[/QUOTE]
+.+..brv
kimsenin doğrusunu bilmediği ve çoğu kez doğruya birden fazla yolla gidilebildiği bu lineer olmayan ortamda başkasının trade tarzını eleştirmek aslında konu üzerinde ne kadar az bilgi sahibi olunduğunu gösterir.....
işi bilen adam bunu yapmaz...
evet ...arkadaşın sistem satıcısı olduğu alttaki web sayfası ile tescillenmiştir...
[url]http://www.vobjektif.net/vob-trademax/[/url]
[B][COLOR="Red"]FİYAT: 4000 TL
SİSTEM İLE AYRINTILI BİLGİ ve .PDF DÖKÜMANINI TEMİN ETMEK İÇİN İLETİŞİM ADRESİMİZ;
[email]vobtrademax@hotmail.com[/email]
HERTÜRLÜ ÖNERİ İSTEKLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ.
Yavuz KARAPINAR – by EURO/USD[/COLOR][/B]
neden bu kadar ısrarcı olduğu anlaşıldı....
mühim not : bu bir reklam değildir... maske düşürme işlemidir :D
[quote=halojen;279490]yazmayacaktım bu konuda ama dayanamadım....
vakti zamanında buradaki sistem yaratma çabalarına küçümseyici üslupla eleştiri getiren bir arkadaşın, böyle "alıntı" kodlarla birşey ispatlama çabasında olması çok da önemsenecek, dikkate alınacak bir durum değil...
abimizin dediği gibi bu tür tartışmalar topiğin ruhuyla pek bağdaşmıyor...
kolay gelsin[/quote]
manueltrading sisteminden haberiniz yok sanırım.
arkadaşım.. bu ema55 di.. str ..vtr .. bilmemne .. sistemleri sn saraylının rüyasında ilham alıpdamı yaptığını sanıyorsun ... hepsi zaten hazır indikatörler.. kimse durupta yeni bir indikatör yazamaz zatem yazmış olduğu indikatörler varolan indikatörlere ekleme yapıp optimize etmektir.
[B]
manuel trade ise daha başkadır... ki bu bir indikatör değildir zaten... !!! [/B]
[quote=halojen;279497]evet ...arkadaşın sistem satıcısı olduğu alttaki web sayfası ile tescillenmiştir...
[URL]http://www.vobjektif.net/vob-trademax/[/URL]
[B][COLOR=Red]FİYAT: 4000 TL
SİSTEM İLE AYRINTILI BİLGİ ve .PDF DÖKÜMANINI TEMİN ETMEK İÇİN İLETİŞİM ADRESİMİZ;
[EMAIL="vobtrademax@hotmail.com"]vobtrademax@hotmail.com[/EMAIL]
HERTÜRLÜ ÖNERİ İSTEKLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ.
Yavuz KARAPINAR – by EURO/USD[/COLOR][/B]
neden bu kadar ısrarcı olduğu anlaşıldı....
mühim not : bu bir reklam değildir... maske düşürme işlemidir :D[/quote]
ben sistem sattığımı zaten söyledim sistemperformansı bölümünde...
bu forumda hakkatten ileri zekalı arkadaşlar varmış cidden...
ben daha yeni farkına varıyorum
[IMG]http://666kb.com/i/blsjdrjn5egruczof.jpg[/IMG]
ben bu işi senelerdir yapıyorum....!
beni bu alemde .. vobla ilgilenen yada ilgilenmeyen .. borsa ile uzaktan yakından ilişkisi olan herkes tanır..
ancak siz sadece forumda beni karalamakla uğraşıyorsunuz.. yok re-paint yok bilmem ne.
[B]
by EURO/USD olarak sadece twitter da. 16.000 e yakın kişi, beni takip eder bilir. inanmayan siteye bakıp gözleri ile görsün.bu forumun toplam üyesi nekadar? benim içim dışım birdir.. ve bende herşey gerçektir.[/B]
bu zamana kadar 160 tan fazla sistem satmışım..
[URL]https://twitter.com/EkoAnaliz[/URL]
[B]
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. [/B](9 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1812"]EURO/USD[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1563"]seagate[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=771"]doruk91[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1133"]V.O.B[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1413"]rogdopsink[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=210"]onur[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=115"]özdenil[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1761"]bülent[/URL], [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=1022"]a.kaya[/URL]
EUR/USD, şu mesajınının ilk satırında bu topic'de bir daha yazmayacağını söylemiştin:
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=265414&postcount=10555[/URL]
Topic bana ait olmadığından günlerdir burama gelmesine rağmen bunu yazmadım, ama topic sahibi de düşüncelerini net bir şekilde ifade etti, sen de sinir bozmaya ısrarla devam ediyorsun.
Kendi topic'in var, orada senin tarzını sevenlerle birlikte olursun. Eğer delikanlı adamsan, sözünü tutarsın.
[quote=Strategist;279503]EUR/USD, şu mesajınının ilk satırında bu topic'de bir daha yazmayacağını söylemiştin:
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=265414&postcount=10555[/URL]
Topic bana ait olmadığından günlerdir burama gelmesine rağmen bunu yazmadım, ama topic sahibi de düşüncelerini net bir şekilde ifade etti, sen de sinir bozmaya ısrarla devam ediyorsun.
Kendi topic'in var, orada senin tarzını sevenlerle birlikte olursun. Eğer delikanlı adamsan, sözünü tutarsın.[/quote]
tatilden döndüğümde yazı yazmadım zaten grafik koydum.. tek birtane. ama hemen anında bu sistem re-paint diye ısrarla beni karalamaya çalışan arkadaşlar oldu.
evet artık bu son yazım.. bu topicde değil... bu forumda..!!
birazdan üyeliğimin iptali için forum yönetimine yazı yazcam..
sizler.. sohbetinize.. ooomondiyo larınıza..... üüüüüüüüüwwww .. püwwwwwwwwww tarzı sohbet ve chatinize devam edin. ne diyim bu iş ciddiyet ister... palanın gözü de eli de cebinizde.. siz ise kalmış.. re-paint ve karalamakla uğraşın...
tüm forum üyelelerinde de özür diliyorum.. istemeyerek de olsa tartışmaya girmeye zorlandım.
hepinize bol kazançlar.
[B]
bu vesile ile forum yönetimden de ricam. üyeliğimi sonladırırsanız sevinirim.[/B]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=5631[/url]
forum istek ve öneri bölümünede yazdım.
ben delikanlı biriyim... diğer forumdan hisse.net ten yani , siyasi yazılar oluyor diye ayrıldım.. çünkü sevmiyorum siyaseti. PKK lı gelir türkleri vurur şehit eder.. ama siyasi topiclerde TÜRKLER TÜRKLERİ vurur !!! bundan daha büyük terör varmı ???? isteyen sn serenler .. yani mustafa abi ye özelden sorabilir neden ayrıldığımı... yada XTRADEX selçuk abiye.
syg.
[quote=seagate;279512]twittera girdim de bu 15 bin kişinin şu ana kadar yazdığı mesajların hiç biri borsayla alakalı değil :) sizin twitterada yazılmış deel nası eklenmiş bu yazılar buraya çözemedim pehhhh... başka bi yere yazılmışta sizin orda okunuyor gibi :) burdada bi iş var
----------
twitterdan alıntı :D
[URL="https://twitter.com/sibelkubra"]sibelkubra[/URL]
sibel kübra yaLnızLık! Sen ne profsyneL bi ****** ! Bütün sehir ******* ******* daha *********var mı die soracaksın !!! [I]about 4 hours ago[/I]
----------
ahaha :) merak ettim neymiş deye üwwwww[/quote]
sen twitter ne dir ne değildir onu öğren önce.. sibelkubra kendi twitine yazı yazmış benle alakası ne ?
hey Allahım nelerle uğraşıyoruz.. dünyadan haberiniz yok. altın fiyatları yada ekonomi ile ilgilenen birinin borsa yada vobda işlem yaptığını sanacak kadar cahilmisin ? altın fiyatları yada doların fiyatı.. sadece 16 bin kişiyi değil. tüm türkiyeyi ilgilendirir... ben bir kaç yazarı takip ediyorum diye.. gazetecemi olmam lazım ??? kime neyi anlatıyorum... yazıklar olsun...
hakkımda kimse yazmasın bundan sonra rica ediyorum çünkü son yazım diyorum ama hala laf atıyorsun.
arkamdan istediğiniz kadar konuşursunuz ;) ben gidene kadar kimse yazmazssa sevinirim. tek ricam bu.. deli kanlılıktan bahsediyoruz ya hani.
tamam sibel felan borsacı galiba pardon abi :D pek twitera girmem :D
bu kızlar hep borsacımı şimdi :) pehhhhh vob şenlenir :D ben daimi üye olim diyiom şimdi geldi aklıma 15 bin kişi üww :D ortam olur :D:D
[QUOTE=EURO/USD;279499]ben sistem sattığımı zaten söyledim sistemperformansı bölümünde...
bu forumda hakkatten ileri zekalı arkadaşlar varmış cidden...
ben daha yeni farkına varıyorum[/QUOTE]
alıntı kodlarla millete sistem kakalamak mı ileri zeka işi ? :D madem iyi kazandırıyor, niye satıyorsun bay süperbeyin... 4bin 4bin uğraşacağına takıl tek başına sisteminle ve parayı götür 40bin 40bin... buralarda işin ne... yaptığın umut tacirliği başka bişey değil...
bedava onca kaynak dururken sana bu sistemler için para bayılanın aklına şaşarım...
bırak demagojiyi...burada emeğiyle iş yapan arkadaşlar var...sana göre değil...
zaten yaptığın yasal değil, sitenin de başını belaya sokacaksın, gitmen en hayırlısı..
[quote=halojen;279517]alıntı kodlarla millete sistem kakalamak mı ileri zeka işi ? :D madem iyi kazandırıyor, niye satıyorsun bay süperbeyin... 4bin 4bin uğraşacağına takıl tek başına sisteminle ve parayı götür 40bin 40bin... buralarda işin ne... yaptığın umut tacirliği başka bişey değil...
bedava onca kaynak dururken sana bu sistemler için para bayılanın aklına şaşarım...
bırak demagojiyi...burada emeğiyle iş yapan arkadaşlar var...sana göre değil...
zaten yaptığın yasal değil, sitenin de başını belaya sokacaksın, [B]gitmen en hayırlısı.[/B].[/quote]
ben konuyu ilgili yerlere yazdım belirttim ama hala yazıyorsunuz.. ben gidince yazsanız ya.
emek dediğiniz şeylerin tümü metastocktool.com da var.. saraylı üstad iyibilir...
lütfen olayı kapatalım.............! ben gidince arkamdan istediğiniz kadar konuşursunuz..
yoksa cevap vermek durumunda kalıyorum. ben olayı bitirdim sizde bitirin..
sayg.
sitede sistem pazarlanıyor... yönetim uyuyor.... bravo...
asma kilidi vurduklarında aklınız başınıza gelir...
[quote=halojen;279521]sitede sistem pazarlanıyor... yönetim uyuyor.... bravo...
asma kilidi vurduklarında aklınız başınıza gelir...[/quote]
maliye nerde maliye :D 4000 tl %25 vergi almalı 1000 tl :D medyumlar bile vergi levhalı :)
kemal unakıtan olsaydı böyle olmazdı :D
sistem satış işide seyyar oldu harbi yav üwwww sistem lazımmı sistem sistem sistem :D
Pazarlanabilecek bir sistemi olmak güzel şey...
Sistem mistem mal müşteriye satılır hesabı sözüm olmaz da gelip forumlarda kendini pazarlama yaklaşımı yakışmamış yavuz kardeşim.
Genel geçer bakış herkeste de aynısı var zaten çalışan bir sistemi para karşılığında pazarlamaya çalışanın zaten aklına şaşarım.
[quote=ILGIN;279529]Pazarlanabilecek bir sistemi olmak güzel şey...
Sistem mistem mal müşteriye satılır hesabı sözüm olmaz da gelip forumlarda kendini pazarlama yaklaşımı yakışmamış yavuz kardeşim.
Genel geçer bakış herkeste de aynısı var zaten çalışan bir sistemi para karşılığında pazarlamaya çalışanın zaten aklına şaşarım.[/quote]
bakın sn ILGIN .
ben burda tek kelime sistem satıyorum demedim. sistemi isteyen arkadaşlarımın olduğunu söyledim.. sadece grafik koydum geçtim..ama hemen re-paint bu dediler. vs vs.. kendini pazarlamak nedemek ? şimdi burası bir forumsa ve biri gelip bir grafik koyuyorsa .. forum olarak üstüne saldırmak hakaret etmek midir üslup ?
ve benim sistem sattığım arkadaşlardan bugüne kadar hangi biri çıktıda .. bu adama inanmayın dolandırıcı yada sistemi gerçekten re-paint yada hangisi işe yaramaz .. para kaybettim dedi ? bu forumda değil diğer aklınıza gelebilecek bütün forumlarda.. sistemin ürettiği sinyaller ortada anlık bile koydum ..
kısaca arkamdan ne derseniz deyin.. istediğinizi söyleyin.. ben benim kendimi bilirim.. siz bana isterseniz dolandırıcı isterseniz sahtekar ..ister ahmet ister mehmet diyin.. ben kendimi bilirim ...30 farklı sistemim var.. 30 a yakın.. kimi döviz almak için kullanır kimi hisse senedi.. kimi vob. ve döviz alıp satacak yada altın alıp satacak birinin vobla ilgilenmesi gerekmez. çıkıp sibel diye birinin kendi yazısını bile kopyaladınız yahu... ne alaka..?
evet takip edenlerin bir çoğu genç bayandır çünkü altın fiyatları onları yakından ilgilendiriyor. bunları benim söylemem mi lazım ? 15 senedir bu işle ilgileniyorum sistemler konusunda uzmanım diyor ama gelmiş fiyat orlamasını almayı bilmiyor neymiş grafikte fiyat görünmüyormuş..
kusura bakmayın ben bu forumda ne kendimi nede sistemimi pazarlıyorum ..burdan kimseye zaten sistemde satmam. ben kendimi pazarlıyorsam sizler cahilliğinizi pazarlıyorsunuz.
ben olayı kapadım dedim .. ben gidince arkamdan yazın söyleyin dedim ..
buyrun forum istek topicinde .. ben üyeliğimin ve yazılarımın tümünün iptali için başvurdum saatler öncesinden
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=279506#post279506[/url]
bekliyorum.. lütfen bana cevap verecek durumda yazılar yazmayın ben gidene kadar. rica ettim ama hala yazıyorsunuz.. başka konumu kalmadı... ?
ve siz böyle çok bilmiş yazarak kendinizi zeki ve akıllı hissediyorsanız ben aptal olmayı kabul ediyorum.
........................
euro usd sende buraya yazma yazacak bi şeyin varsa kendi topiğinde yaz bak bu topiğin bi sahibi ve de katılımcıları var açık ve net yazman istenmior arkandan konuşacak kadr önemli bi şeyde yok emin ol hatırlanmayacaksın... defalarca son mesajım demene rağmen yazıosun.... bırak yazma topiği sabote etmenin anlamı yok .. Hellim apla arkadaşın üyelik sildirme vesaire ile ilgili talebini lütfen yürülüğe koyun .. ve lütfen bunada cvp verme ..
[quote=zozo;279531]euro usd sende buraya yazma yazacak bi şeyin varsa kendi topiğinde yaz bak bu topiğin bi sahibi ve de katılımcıları var açık ve net yazman istenmior arkandan konuşacak kadr önemli bi şeyde yok emin ol hatırlanmayacaksın... defalarca son mesajım demene rağmen yazıosun.... bırak yazma topiği sabote etmenin anlamı yok .. Hellim apla arkadaşın üyelik sildirme vesaire ile ilgili talebini lütfen yürülüğe koyun .. ve lütfen bunada cvp verme ..[/quote]
[B]iki saatir unutun beni diyorum zaten işin garibi türkçe yazıyorum .[/B]
[QUOTE=EURO/USD;279504]tatilden döndüğümde yazı yazmadım zaten grafik koydum.. tek birtane. ama hemen anında bu sistem re-paint diye ısrarla beni karalamaya çalışan arkadaşlar oldu.
evet artık bu son yazım.. bu topicde değil... bu forumda..!!
birazdan üyeliğimin iptali için forum yönetimine yazı yazcam..
sizler.. sohbetinize.. ooomondiyo larınıza..... üüüüüüüüüwwww .. püwwwwwwwwww tarzı sohbet ve chatinize devam edin. ne diyim bu iş ciddiyet ister... palanın gözü de eli de cebinizde.. siz ise kalmış.. re-paint ve karalamakla uğraşın...
tüm forum üyelelerinde de özür diliyorum.. istemeyerek de olsa tartışmaya girmeye zorlandım.
hepinize bol kazançlar.
[B]
bu vesile ile forum yönetimden de ricam. üyeliğimi sonladırırsanız sevinirim.[/B][/QUOTE]
GİTMEEEE ÜÜWWWW:D...DAHA Bİ KAÇ TANE SİSTEM ALACAKTIM...dng.dngÜÜÜWWW
MONDİİYYOOO...:o
SEN OLMASAN VOBDA BATACAKTIM...ÜÜWWW:D:D
Eveeet,maske düştü,
iyi de oldu,
bu arkadaş üstü kapalı ya da açıkça uzun süredir forumdaşlarıma hakaret ediyordu,
bunlardan piyasada çok var,
herşeyi bilirler,biz ise cehaletimizle başbaşa kıvranıp dururuz,
ne zaman o muhteşem sistemlerinden birini satın alırız,bizden iyi kimse olmaz,
biraz üstüne gidince ;ew den MS tan anlamam diye başlarlar,ama çok bilgilidirler,
bir aydır hasbinallah deyip duruyorum,ima ediyorum ,üstü kapalı uyarıyorum,
bugün açıkça konuşunca, bülbül gibi ötmüş ben yokken,
adı soyadı belli,ip no.su da,yıllardır bu işi yapıyor,160 sistem satmış,acaba vergisini vermiş mi?firması var mı?
bazı dostlara sistemleri verdim ,onlar da karşılığını verdiler diyor,
sonra da ben pazarlama yapmadım ,diyor,
pazarlama başka nasıl yapılır?
giderayak yine hakaretler etmiş herkese,sonra da delikanlılıktan bahsetmiş,
Açık söyleyeyim,
uzun zamandır bir insanın varlığından ,böylesine utanmamıştım...
Bu sabah yazdığım yazı,iki saatte düşünüp yazdığım dengeli bir yazı idi,
hedefine ulaştığını düşünüyorum....;)
Bu forumun da ciddi bir testten geçtiğini düşünüyorum,:rolleyes:
bu konu da bize ciddi ders olmalı,net ortamı maalesef çok kaygan ve adam gibi adam bulmak kolay değil.....:(
Hepinize saygı ve sevgilerimle.....brv.brv.brv
T..CT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=EURO/USD;279499]ben [B]sistem sattığımı zaten söyledim[/B] sistemperformansı bölümünde...
[/QUOTE]
[QUOTE=EURO/USD;279530]bakın sn ILGIN .
ben burda tek kelime [B]sistem satıyorum demedim[/B]. .[/QUOTE]
harikasın gerçekten uyanık arkadaşım... nabza göre şerbet...
saraylı abi tatilden döndün heralde ... hoşgeldin abim .. ... üvvv ...brv.brv.brv
[QUOTE=zozo;279531]arkandan konuşacak kadr önemli bi şeyde yok emin ol hatırlanmayacaksın... ..[/QUOTE]
aynen katılıyorum zozo patron ..... teprik ederim .... .brv.brv
iyi haftasonları..arada uğrayacam demiştim ya yoklama kaçağı olmayayım...
Biz işimize bakalım...
Fibonacci köşesi yapayım bari Pazar Pazar... :)
VOB milimetrik olarak %50'den döndü... Dow amca ise %38,2'ye çarptı ve altında saatlik kapanış yapamadı... Gel de yemişim Fibo'yu de şimdi... Çarpılır insan... :..:
Aniden benim short'lar feci badem olacakmış gibi bir hisse kapıldım nedense... :) :)
Saraylı hocam, siz de Fenerbahçe'liydiniz hatırladığım kadarıyla, henüz oy kullanmamışsınız, acil desteğinize ihtiyacımız var: :..:
[URL="http://www.voborsa.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=267"]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5692[/URL]