[URL]http://www.fdic.gov/bank/individual/failed/banklist.html[/URL] .dng.dng
dun bir tane daha banka batmis!!!
ayilana gazoz .kom
bayilana limon!!.uyk
Printable View
[URL]http://www.fdic.gov/bank/individual/failed/banklist.html[/URL] .dng.dng
dun bir tane daha banka batmis!!!
ayilana gazoz .kom
bayilana limon!!.uyk
[QUOTE=YAVUZHAN;88710]future lara kaldı yön tayini..
kapanışa 2 saat kala sıkı bir alış gelsede kapanış kötü oldu..
kapanış seviyesi vob açıkken görülen bir seviye olduğundan future lar etkili olacak.
tabi birde + kapanış beklentisiyle vob un kısa sürede 400 puan yukarı yapması var..beklenti gerçekleşmediği için köpüğü alabilirler pztesi sabahtan ?[/QUOTE]
Futurlar muhtemelen artı açacaktır...
BK OF AMERICA CP(NYSE: BAC)
[B]After Hours:[/B] 4.02 0.23 [B](+6.07%)[/B] 7:59PM ET
CITIGROUP INC(NYSE: C)
[B]After Hours:[/B] 2.20 0.25[B] (+12.82%)[/B] 7:59PM ET
[quote=catedral;88712]Futurlar muhtemelen artı açacaktır...
BK OF AMERICA CP(NYSE: BAC)
[B]After Hours:[/B] 4.02 0.23 [B](+6.07%)[/B] 7:59PM ET
CITIGROUP INC(NYSE: C)
[B]After Hours:[/B] 2.20 0.25[B] (+12.82%)[/B] 7:59PM ET[/quote] ayi piyasasinda her zaman olan tuzak!!!
once yukariya sisir!! :yü: sonra birak asagiya!!:dü:
[quote=kayahan;88713]ayi piyasasinda her zaman olan tuzak!!!
once yukariya sisir!! :yü: sonra birak asagiya!!:dü:[/quote]
hele önce bi yukarı yapsınlar kayahan hayırlısıyla LONG ları okutalım.sonra SHORT laması kolay :..:
tabii elde patlama durumunuda gözardı etmiyoruz :p
[quote=SEYYAH;88714]hele önce bi yukarı yapsınlar kayahan hayırlısıyla LONG ları okutalım.sonra SHORT laması kolay :..:
tabii elde patlama durumunuda gözardı etmiyoruz :p[/quote]valla kardas sen kazanirsan bilki en cok ben sevinecegim.
sana yanliz bir kardes tavsiyesi paranin sadece yuzde %10'nundan fazlasiyla risikoya girme!!!
hep saat 15:30' da tetikte ol. !!
sana tavsiyem boyle zamanlarda dususe oyna!!!
İnsanları anlayamıyorum, tutumları tepkileri anlayamıyorum, hele hele neyın kavgasının yapıldıgını hiiiççç anlayamıyorum,
Bir grup var ki, küçük dağları ben yarattım havasında, bu gruptakı arkadaslar asla yanılmaz, asla para kaybetmez, garip bir reytig kaygısı ıcınde herşeyi ben bılırım ben onceden soylerım telaşı içinde,
Sormak istiyorum, kardeşim madem herseyın en doğrusunu siz bilirsiniz neden buradasınız, neden kendınızı kanıtlama peşindesiniz, milyon dolarlarla neden yatırım danısmanlıgı yapmazsınız, ASLA YANITMAYAN HEP EN DOĞRUSUNU BİLENSİNİZ kım sizden yararlanmak istemez kı, neden 3-5 kontrat kar kesınde kosarsınız, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
Oysa borsa sadece olasılıklar yerıdır, hıcbır sey kesın değildir, lehmanın batmaması gerekırdı, akp kapatılacaktı, olasılıklara bakarsan en mantıklı olan buydu ama ıkısı de olmadı, Yapılan yorum ve değerlemeler 'Olabılırlık' uzerıne oturursa sorun yok ama 'kesın' dendıgınde mesele orada ıste, biri 'kesın' derse bir baskası da cıkıp 'Noldu' deme geregi duyar elbette.
Bir baska grup var kı, henuz evrımını tamamlamamıs, ınsanlarla nasıl konusulur, bayanlarla demıyorum, 'insanlarla'... henuz öğrenememıs, fazla uzerıne gıtmemek gerek, bilmiyorlar cunku, bilmeyenden fazlasını bekleyemezsınız, adam olamayan bırınden neden adam değilsın dıye hesap soramazsınız, Para hersey değildir, kazanmak hersey değildir, adam olmak, tum yanılgılarıyla tum hatalarıyla hayatı oldugu gıbı gorebılmektır bır bakıma.
Sadece bır ornek, vob trader'i tanımam bilmem, adam gunlerdır 'don gomlek' muhabbetı yapıyor, belkı pozısyonu bıle yoktur, bılemem, yazdıgı sadece bır latıfedır, okuyup tebessum ederız, hatta bır defasında kendısıne dedım kı 'kardesım sen strıptız yaptıkca pıyasa cokuyor', yanıt verdı mı farketmedım, sımdı bızım kufurlesmemız mı lazımdı, o kısı don gomlek derken ahlak dışı biryey mı yazdı, ben 'strıptız' derken hakaret mı ettım, yoksa şaka yollu takıldım mı? Bunun farkını bılmeyen olabılır mı, kaç yasındayız forumdaşlar olarak, içimizde 0-6 yaş grubundan kımse var mı?
Burası paylasım sitesı, ısteyen derın yorumlar yapar faydalanırız, isteyen don gömlek der tebessum ederız, kımse benım ne yazacağımı ne yazmayacağımı emredemez,
orneğin sayın jelıbom'un dow yorumlarını eskıden berı takdırle okurum, son zamanlarda ıse yanıldıgını hıssettım, sımdı benım ''sayın jelıbon bu kez yanıldınız' demem ıcın ılle de ondan daha fazla dow yorumu yapmam mı lazım, ben bunu sayın jelıboma yazarım ama alakasız bırı cıkar 'ağzını topla' derse o zaman çıngar cıkıyor işte, gereksız şövalyelıklere gerek de yok, ilgili kişilerin buna ıhtıyacı da.
Eger benım sayın jelıbom'a hakaret hada kucumseme ıceren bız mesajım olmussa yanıtını da kendısı verır, ne olay buyur ne gereksız gerılımler olur. Haa, eğer jelıbom bırazcık dıkkat ederse, benım yazımda bır duzeysızlık gorurse, onerım odur kı, acıklama yapma gereği bile duymaz. (Çunku ben olsam mesaja bakıp yanıt verme gereği bile duymayacak biriyse yazmam bıle).
Bu sadece bır ornek, ne sayın jelıbom'a birşey demiş değilim.:)
Özetle, insanlar KENDINDEN MENKUL' davranmazlarsa, duzeysız ınsanlarla ağız dalaşına gırmezlerse, ısrar eden duzeysız satasmalara yanıt vermek yerıne YOK VARSAYARAK davranırlarsa ne forumun huzuru bozulur ne de ıkı gundur yaşananlar.
Piyasada olanlara/olacaklara herkes kendınce yorumlar getırmeye calısıyor, ongoru yapmaya calısıyor, tutarsa kazanıyor, tutmazsa kaybedıyor... Benım kazancım da kaybım da sadece benı bağlar, başkalarının bunu neden dert ettıgını anlayamam. (kımse benımle ılgılemıyor sadece ornek)
Umarım kımseye cevap hakkı doğurmaz yazdıklarım, kımseyle tartısma yapacak değilim, herkese ıyı hafta sonları.
[quote=tuareg;88716]
Bir grup var ki, küçük dağları ben yarattım havasında, bu gruptakı arkadaslar asla yanılmaz, asla para kaybetmez, garip bir reytig kaygısı ıcınde herşeyi ben bılırım ben onceden soylerım telaşı içinde,
Sormak istiyorum, kardeşim madem herseyın en doğrusunu siz bilirsiniz neden buradasınız, neden kendınızı kanıtlama peşindesiniz, milyon dolarlarla neden yatırım danısmanlıgı yapmazsınız, ASLA YANITMAYAN HEP EN DOĞRUSUNU BİLENSİNİZ kım sizden yararlanmak istemez kı, neden 3-5 kontrat kar kesınde kosarsınız, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.
[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[quote=caretta;88717].brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]ayilana gazoz .heyk
bayilana limon!!!.kom
bu isin dogasinda her zaman kaybetmek ve kazanmakta vardir.!!
zit fikirlerin olmasi forumun zenginligi ve dogruyu bulmak icin kiside algilama gucunu artirir.!!
ornegin en cok bu forumda tepki alan kisiyim.!!
fakat zamanla goruyorum ki yavas yavas bana karsi olan on yargilari degisiyor.!!
bu iyi bir gelisme!!
yani sonuç itibariyle haftasonu bankalara el koyulma haberi gelirse uzuncu olarak ayvayı yedim mi yemedim mi?...:(...ne zaman gelecek bu haber? el koyulma haberi gelirse crash dedikleri şey olur, madem 2002 dibini test etmis...:(...
Roubini: Krizin sonundan çok uzağız
21.02.2009 12:16:16 Son Güncelleme:21.02.2009 12:53:57
Mevcut finansal karmaşanın büyük bir kısmını öngören çok az ekonomistten biri olan Nouriel Roubini, ABD'nin bankacılık ve kredi krizinin sonuna yaklaşılmadığını söyledi.
Roubini beyzbol terimleri kullanarak mevcut dönemin sadece orta noktaya yaklaştığını belirtti. Ve daha da kötüleşeceğine işaret etti.
10 Şubat'ta Hazine Sekreteri Timotyh Geithner hükümetin stres testini de içeren bankalar için kurtarma planını açıkladı.
Roubini bunun likiditesi olmayan bankaları ve batık bankaları belirleyip batık olanlara el koymada karar vermek için objektif bir adım oluşturacağını belitti.
ABD'nin bu bankaları kamulaştırabileceği endişesiyle Bank of Amerika ve Citigroup hisseleri 6. gün art arda dibe vurdu.
Roubini, banka kamusallaştırması ve kayyumluğunun sürekli bir durum olmaması gerektiğini sözlerine ekledi.
Roubini için çözüm "bankaları almak, temizlemek ve onları özel sektöre geri satmak. Çünkü kimse bankacılık sisteminin uzun dönem devlet elinde olmasından hoşlanmaz."
Örneğin IndyMac iflas etti ve Temmuz'da el konuldu.
6 aydan az bir süre sonra aynı özel yatırımcılar grubu varlıkları ve mevduatları geri almaya istekli.
"Bu yüzden bankalar yıllar boyu hükümet kontrolü altında durmak zorunda değil. Bu görece daha hızlı yapılabilir."
Roubini 2009 boyunca negatif ekonomik büyüme öngördüğünü ve işsizlik oranının gelecek yıl yaklaşık %10'a yükselmesini beklediğini sözlerine ekledi..."
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
###gercekci olmak gerekirse hala diplerden uzagız.suan piyasalarda gerilim kaynagı citibank ve Bank of Amerika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kayahan diplerden uzak olmamız gelebilecek tepkilerde VOB yatırımcısının duruma göre iflas edebilme riskini ortadan kaldırmaz. 5000 puanlık yani yaklaşık %17 lik bir yüksleişte senin göçecek batacak söylemelrinle pozsiyon alan birisi iflas eder ki daha önce de böyle yazdığın zmanaların birinn sonunda %50ye yakın bir yükseliş olmuştu. Senin yorumlarının hasberlerinin zamanlaması VOBcular için tehlikeli.
Senin tepki alma sebebin de bu haberleri hep piyasa çok düşmüşken vermen ve piyasa tepedeyken ortalıkta görünmemenden kaynaklanıyor. Yoksa kimsenin seninle bir alıp veremediği yok. Haa bir de çok bilmiş davranıp karşındakilerle konuşurken alaycı ve küçümseyici tarzın tepki topluyor.
Bir de şu Almanya neden 2002 dibinden çok çok yukarıda sorusuna cevap vermedini henüz.
[QUOTE=kayahan;87844]bak kardesim benim bu soruyu sormaktaki amacimi anlayamadinmi???
dow bu gun gece kapanisi 6-ekim-2002 tarihli kapanis seviyesine denk geliyor.!!
tekrar adama sorarlar??!! imkb (kagittan kaplan) imkb 6-ekim-2002 tarihinde kac puandan kapanmis!!!???
buradanda anlasiliyorki!!!! YANI SONUCTA IMKB SU ANDA GERCEK DEGERININ COK COK USTUNDE!!!
tefeciler mallari bosaltamiyorlar!! cunku karsilarinda alici yok.!!!
yakinda yasayarak gorecegiz!! ilk hedef cuuup imkb 100'de 18.000 yani 0.90 cent sonra 12.000'e gelecek.!!! 0.50 cent.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;87868]DAX 06.10.2002 tarihinde 2714 imiş. Şimdi 4215.
Siz almnayda idiniz. Nedir bunun sebebini bir açıklayın hele.
Ben de size kağıttan sandınız kaplanı açıklayacağım.[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/voborsa-ankara-toplantisi-t5163.html?p=88724"]Ankaralılar Yarın toplanıyor musunuz?[/URL] hatırlatayım dedim.