[quote=QUEEN;89799]Benim mesaj yine kaynadı paparazi topiği gibi oldu vob yorumları rating almıyor[/quote]
evet benim DJI OBO olasılığı da arada top oldu güme gitti :p
Printable View
[quote=QUEEN;89799]Benim mesaj yine kaynadı paparazi topiği gibi oldu vob yorumları rating almıyor[/quote]
evet benim DJI OBO olasılığı da arada top oldu güme gitti :p
[QUOTE=SEYYAH;89801]evet benim DJI OBO olasılığı da arada top oldu güme gitti :p[/QUOTE]
Sizin olasılığa katılamakla birlikte okadar cetvelle çizilmiş gibi olmayacağını tuzakların bol olacağını düşünüyorum ama orta vade için güzel analiz .brv
[quote=QUEEN;89803]Sizin olasılığa katılamakla birlikte o kadar [B]cetvelle çizilmiş gibi[/B] olmayacağını tuzakların bol olacağını düşünüyorum ama orta vade için güzel analiz .brv[/quote]
yok zaten bende 60/70 derecelik açıyla yukarı gidicez demedim :)))
orta vadeli bir yukarı hareket olacak ve bu hareketin amacı bence SAĞ OMUZU inşaa etmek olacak.zig-zag olabilir, ikili zig-zag olabilir, üçgen olabilir...olasılık çok...
bol indir kaldır olacaktır yukarı gidişte...
Ben Teo'nun ve ebooks topiğinin yasaklanmasına çok üzüldüm. Forumları daha iyi bir yer haline getirenler paylaşımcı insanlardır. Teo herkesden fazla paylaşım yapan, yorumlarıyla hepimizi daha derin düşünmeye teşvik eden bir forumdaşımızdı. Ben kendi adıma onun ebooks topiğinden çok faydalandım. Sayın moderatörler, anladığım kadarı ile telif hakkı yüzünden endişe duyup o topiği kapattınız. İnternetteki hukuki durumu siz daha iyi bilirsiniz ama benim gördüğüm o topikte dosyaların kendileri değil, bulundukları yerin linkleri paylaşılıyordu. Dosya paylaşmak illegal bir şey olabilir, yarın öbürgün telif ile ilgili bir sorun çıkartabilir ama herhangi bir dosyanın bulunduğu yerin linkini vermek illegal değildir ve telifle ilgili bir sorun yaratmaz. Dolayısı ile telif hakkı konusunda yersiz endişe içindesiniz diye düşünüyorum. Takdir sizin tabi.
[QUOTE=SEYYAH;89801]evet benim DJI OBO olasılığı da arada top oldu güme gitti :p[/QUOTE]
Dow topu atıp sıfırlanacak dersen top olur güme gider tabi. Dua et kayahan tepki gelip tyukarı topuklayacak dediğin yeri görmedi yoksa 29 buhranından bir haberi çıkartıp okuuu öyyyleee konuş derdi. .dng
Piyasları hareketli günler bekliyor. Bol bol Trade etmek imkanımız olacak galiba. Artık 100-200 puanlık sıkısmalar olmayacak.Kurt puslu havayı sever :)
[quote=Sunrise;89806]Ben Teo'nun ve ebooks topiğinin yasaklanmasına çok üzüldüm. Forumları daha iyi bir yer haline getirenler paylaşımcı insanlardır. Teo herkesden fazla paylaşım yapan, yorumlarıyla hepimizi daha derin düşünmeye teşvik eden bir forumdaşımızdı. Ben kendi adıma onun ebooks topiğinden çok faydalandım. Sayın moderatörler, anladığım kadarı ile telif hakkı yüzünden endişe duyup o topiği kapattınız. İnternetteki hukuki durumu siz daha iyi bilirsiniz ama benim gördüğüm o topikte dosyaların kendileri değil, bulundukları yerin linkleri paylaşılıyordu. Dosya paylaşmak illegal bir şey olabilir, yarın öbürgün telif ile ilgili bir sorun çıkartabilir ama herhangi bir dosyanın bulunduğu yerin linkini vermek illegal değildir ve telifle ilgili bir sorun yaratmaz. Dolayısı ile telif hakkı konusunda yersiz endişe içindesiniz diye düşünüyorum. Takdir sizin tabi.[/quote]
yasaklanmamis, baska bir foruma tasinmis. orada link var, tiklayin ve girin. uye adi ve sifre de orada yazili zaten...ama su anda siteye girilemiyor galiba...
[QUOTE=caretta;89809]yasaklanmamis, baska bir foruma tasinmis. orada link var, tiklayin ve girin. uye adi ve sifre de orada yazili zaten...[/QUOTE]
"This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources."
Şubat vade son haftaya giriyoruz absürd hareketler olabileceği gibi bir yöne sürükleyip öyle uzlaşabirler stoploss kullanmayanların dönüş hareketi beklemesi hüsranla sonuçlanabilir o pozla uzlaşabilr dikkat..
[quote=SEYYAH;89801]evet benim DJI OBO olasılığı da arada top oldu güme gitti :p[/quote]
yok güme gitmedi.. ama işimize gelmedi :) ben de muhalif cephe olarak şunu söyleyeyim.. Teknik değil ancak temel açıdan;
- Dow daki önümüzdeki yıl beklenen karlara baglı hesaplanan F/K oranları göz önüne alındığında, 9400 ün üzerindeki her DJI değeri, bu F/K oranlarının 2006-2008 ortalamasına denk olması demek olacak... Bir makalede okudum, 2 ay kadar önce..mantıklı bence..yani 9400 üstü çok çok olası değil bu yoruma göre, en azından 2009 da
Sizce uzlaşma hangi rakamdan olacak bunun lotosunu yapasak mahsuru olrmu??
[quote=QUEEN;89816]Sizce uzlaşma hangi rakamdan olacak bunun lotosunu yapasak mahsuru olrmu??[/quote]
Bence de güzel olur..Ama tahmin yapmak hakikaten zor..Sadece dışarıya veya sadece içeriye bağlı olsa her şey kısmen kolay ancak bizde işler bence yeni yeni kötüleşmeye başlıyor - temel- anlamda..Ben uzlaşma tahmini yapmak için Salı yıda görmek isterim.
Ayrıca; SEVGİLİ VOBIX: Ben DJ lotoyu geri istiyorum