hadi artık 32500 içimizi kuruttu piyasa
Printable View
hadi artık 32500 içimizi kuruttu piyasa
Abd'de devletın, cıtıgroup'ta sahıp oldugu ımtıyazlı hısselerın buyuk bolumunun adı hısseye cevrılebılecegı ve cıtıgroup'takı kamu payının yuzde 40'a kadar yukselebılecegı belırtılıyor.
Wall street journal gazetesının ınternet sıtesındekı bır haberde, cıtıgroup yonetıcılerı ıle
abd yonetımı arasındakı gorusmelerın ardından devletın elındekı cıtıgroup hısselerının sırket semryaesı ıcındekı payıbı yuzde 25 cıvarında tutacak sekılde sonuclanması umut edılıyor.
Gazetenın haberıne gore cıtıgroup abd yetkılılerıyle, devletın elınde bulunan 45 mılyar
dolar buyuklugunde ve bankanın yuzde 7.8'ıne denk gelen ımtıyazlı hıssenın onemlı bır
kısmının adı hısseye cevrılmesı yonundekı senaryoları gorustu.
Obama yonetımının planı destekleyıp desteklemedıgı konusunda bır ısaret vermedıgı de
haberde yer aldı.
Reuters'a konusan bır dıger kaynak ıse cıtıgroup ve duzenleyıcı kurumlar arasındakı
gorusmelerın devam ettıgını ve gorusmelerın, devletın cıtıgroup'takı payını artırmasıyla sonuclanabılecegı belırttı.
Herkese günaydın. Hayırlı işler.
Asti hoş geldin. Özlettin kendini.
Endekse acil Osmanlı tokatı yada Selçuklu sopası lazım..30900 üzeri her zaman pençeleri sıkıntıda bırakır...312375 ve 31800
geldi ama boluk porcuk kim islem yapiyor kademeler nedir gozukmuyor degilmi
[quote=Dantes;90444]geldi ama boluk porcuk kim islem yapiyor kademeler nedir gozukmuyor degilmi[/quote]
Bitek sankoda olduğunu sanma.Gediktede problem vardı.Şimdi biraz duzelir gibi oldu.
Bu arada gerkese günaydın bolkazanölar arkadaşlar.
Bakalım ABD den gelen citi haberine piyasa tepkisi, Freddie ve Fannie ye olduğu gibi mi olacak yoksa yalancı baharı uzatacaklar mı? bence ilk seçenek..ve o yüzden 1/5 kısa 31100
geldi sanko tradexpresss
ama bu sorun her sabah oluo
ben alıstım
9:30a kadar webi kulllanın sonra programlari
alısıo insan
foreks de sımdı dde haberler gelmıo..
Sanko sapıttı bugün.
31475 çanağı ilk hedef..
100 den kapattım ben yeter bana :)