Sanko sistemi çalışan varmı arkadaşlar?
Printable View
Sanko sistemi çalışan varmı arkadaşlar?
[quote=Larossıan;90452]Sanko sistemi çalışan varmı arkadaşlar?[/quote]
benimki geldi
cuma [B] VOB sistem [/B]sat olunca tabiki kısa girdim..ve böylece 2 gecedir çarpıldım...
ama işin garibi çarpıldığım bu iki gecede ,aynı sistem [B]spot [/B]da daha isabetli...acaba sistemleri spotta uygulamak daha mı mantıklı ve doğrudur..malum spot daha derindir.
saat 10 da fiyat hala 125 üzeri olursa 60 daklık sistem ala geçer..astatin kısaları stoplar
uzun devam şimdilik.......
[quote=abka;90454]cuma [B]VOB sistem [/B]sat olunca tabiki kısa girdim..ve böylece 2 gecedir çarpıldım...
ama işin garibi çarpıldığım bu iki gecede ,aynı sistem [B]spot [/B]da daha isabetli...acaba sistemleri spotta uygulamak daha mı mantıklı ve doğrudur..malum spot daha derindir.[/quote]
benim sistem yine son barda aldaydı VOB da ..VOB lada kursan sistemi spotlada her ikisinin de kendine has bug ları var
vob sistem al da,spot sat da ...çık işin içinden hadi..
5 Dklık sistem sata gecti
[quote=abka;90458]vob sistem al da,spot sat da ...çık işin içinden hadi..[/quote]
Sistemi çok harmanladınmı işin içinden çkamazsın.
dax da sat olunca [B],oy çokluğuyla [/B]kısaya devam..spot al verinceye kadar..:)))
şişman kadın spotta alıcı vadelı de satıcı..vadelıye epey sinek atladı onları bı kovalarlar heralde..bu arada cim de satışa geldı
[IMG]http://i41.tinypic.com/ve9e2g.gif[/IMG]