pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece belki uyari olmali idi. en fazla
Printable View
pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece belki uyari olmali idi. en fazla
[QUOTE=Dantes;90492]pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece uayri olmali idi.[/QUOTE]
kitaplarla alakası yok sn.dantes.. sn.teo'nun ''tek bir kelimesi'' hakaret, kışkırtma, küfür v.s. olarak değerlendirilip ceza aldı.. halbuki dün gece ne hakaretler, ne küfürler edildi kimse ceza almadı..!!
[QUOTE=Dantes;90492]pek okumadim ama eger sn teoya kitap koydu diye ceza verildiyse bu adaletli degil sadece uayri olmali idi.[/QUOTE]
Kitap koyduğu için ceza verilmedi. GÖKHANFINDIK ile atışma oldu. O yüzden bir gün ceza aldı ve cezası Cumartesi günü bitti. Kitap bölümü telif hakalrı sorunu nedeniyle başka bir siteye taşındı. İçerik bu siteden kaldırıldı.
[QUOTE=furkan;90470]forex ilk işlemimi yaptımmm euro/dollar parite short..[/QUOTE]
ilk işlemde acemi şansım tuttu pozisyon kapatıldı :)
[quote=furkan;90496]ilk işlemde acemi şansım tuttu pozisyon kapatıldı :)[/quote]
ALLAH devamını getirsin.çaldılar ağzına bi parmak balı hadi bakalım vazgeç şimdi FX'ten ;)
dax a fena çakıyolar %1 gerı verdı tepeye göre..biz 100 ileri 100 geri formasyonundayız hala
[quote=SEYYAH;90497]ALLAH devamını getirsin.çaldılar ağzına bi parmak balı hadi bakalım vazgeç şimdi FX'ten ;)[/quote]
heheeh
hakkaten ben de 2 denemelik kontrati 2 gunde 3 yapinca full girdim voba cikamiomm :(:mad:
dikkat brother:..:
[QUOTE=Nohamura;90498]Konuyu tekrar alevlendirmek istememiyorum.
Bütün olanlar benim yüzümden oldu.... Ceza veren benim..... Sayın Hellimden özür diliyorum yetkimin alınmasını istiyorum...Üzgnüm.[/QUOTE]
hayır sn. nohamura, sizin yüzünüzden olan birşey yok.. siz adaletli olmaya çalıştınız.. lütfen görevinize devam edin, yoksa çok üzülürüz....üüü
ama o adalet ya hep olmalı, yada hiç olmamalı.. modlarımızın biri adaletli davranıp, diğeri haklıyı, haksızı kendisi ayırt ederek ceza vermeye kalkınca sesler yükseliyor..(burada hiçbir modumuzu suçlamıyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın.. hepinizde çok değerli ve kaliteli arkadaşlarımızsınız.) sadece kesin kurallar konsun ve bu kuralları her kim ihlal ederse ceza alsın..
Bizlerde de var hata.. tartışma başladığı zaman duygularımızı kontrol edemiyoruz.. illaki birileri birilerine taraf oluyor ve konu dışındaki birkaç kişi de müdahale edince ufacık şeyler büyüyüp alevleniyor.. forumcek seviyeli tartışmasını beceremiyoruz malesef.. bende dahil..üüü
30900 dan kısa açtım
30875 kısa.....
Sn.Nohamura en büyük erdem kişinin hatasını kabul edebilmesi ve özür dileyebilmesidir.Sizde bu erdem fazlasıyla var.Lütfen böyle devam.Sizin gibi moderatörlere ihtiyacımız var.
hexen baba aşagı potans var mı