[quote=suprad;90584]nerden bakiosunz ben goremiom burdan:D[/quote]
Bak bak. alt tarafı 130 puan yükselicek dedim :) iyice ayağa kalk. pir dikkat dürbinle bi bak görürsün :)
Printable View
[quote=suprad;90584]nerden bakiosunz ben goremiom burdan:D[/quote]
Bak bak. alt tarafı 130 puan yükselicek dedim :) iyice ayağa kalk. pir dikkat dürbinle bi bak görürsün :)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90586]Bak bak. alt tarafı 130 puan yükselicek dedim :) iyice ayağa kalk. pir dikkat dürbinle bi bak görürsün :)[/QUOTE]
Dow öyle yükselirse uyumsuz olur düşme potansına girer, biz kapanırız sonrasında geceye bakarız, dowda gece yatay kapanırsa yarın ilk önce bizden basmaya başlaralar diye düşünüyorum..
xu 100 son halde graf
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2966/xu100.png[/IMG]
tam bir hayal kırıklığı oldu bugün benim için..
5 dk flat, 15 dk flat, 60 dk flat, günlük satta.. 775 altında bar kapanışında 5-15 sata geçer, 575 de saatlik sata geçer
hexen baba bu graf hala korkutuyo mu
sistem filan yok, içimden bi ses al deyip duruyor, bu borsayı uçuracak bi haber bişey bulacaklar az kaldı, al şunu sonradan yetişemeyeceksin diyor...
:cool:
[QUOTE=truva;90594]hexen baba bu graf hala korkutuyo mu[/QUOTE]
o graf 27xxx yeresinde koryodum cunki ordan asaya icun potans vardı sindi orta bant yerde ondan dikat olma gerek cunki vade sondayız.. ben ondan flat duryorum
Sanal usdjpy shortları (94,61) 94,51 den kapattım 10 pip yeter :) O ne 46 çalışıyo olsun alanda hayrını görsün!
[quote=AMON RA;90597]Sanal usdjpy shortları (94,61) 94,51 den kapattım 10 pip yeter :) O ne 46 çalışıyo olsun alanda hayrını görsün![/quote]
alan benim! pozisyon triple! :..:
dua için tşk. hayrını görürüz inş .lelele
31100 sabah kısalara 30725 ler eklendi.. 1/3 kısa...dax a gel bostana gel
[quote=unlimitted;90598]alan benim! Pozisyon triple! :..:
Dua için tşk. Hayrını görürüz inş .lelele[/quote]
amin! +.