Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Hmmm o zaman 8197 deniyecek olabiir yine kötü oldu..
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...
Printable View
Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...
MTX in günün en düşüğüne ulaştığında kodları da kırmızıya çevirmesine bayılıyorum :)
Bilgisayarınızın yanına kaktüs koyun radyasyonu çekiyormuş nükleer santrallerin olduğu yerlere tonlarca kaktüs ekiyorlarmış
[quote=BORSACIOZGUR;90660]Sistem de neymiş yaa. o yeni başlayan acemiler için. :):)
Benim aslan gibi 10 yıllık tecrübem var.
2500 çıkış 2500 de düşüş gördüm) artık ezberledim bazı hareketleri.. yüzde 75 başarı oranı yakalayabiliyorujm..[/quote]
Bakalım gerçekten dediğiniz gibi tecrübelimisiniz bu akşam test zamanı.
[quote=BORSACIOZGUR;90661]Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...[/quote]
DJ neki, olurmu hiç böyle DAX, dönde FDAX a bak hey
7249 altındaki yeni diple yukarı için potaya girdi fdow..........
bundan sonrası önemli işte.......
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90661]Ya bu dow a ne oldu 8310 dan dönmesi lazımdı yukarı.
Neyse her ihtimalle başı yukarıda bitirecek de...[/QUOTE]
Gözünüz yukarılarda kalmış hem de 1000 puan kadar.
[QUOTE=QUEEN;90663]Bilgisayarınızın yanına kaktüs koyun radyasyonu çekiyormuş nükleer santrallerin olduğu yerlere tonlarca kaktüs ekiyorlarmış[/QUOTE]Çektiği bu radyasyonu ne yapıyormuş? Hani fotosentez yapar gibi başka bir şeye çevirmiyorsa maddenin yoktan var ve vardan yok olmayacağı teoremine göre kaktüs radyasyonlu oluyor. Bir de Cem yılmaz atomdan hızlı mı koşacaksınız gibi bir şeyler diyordu. Bu sebeplerle ilginç geldi bana.
[FONT=Verdana, Nimbus Sans L, helvetica][SIZE=-1]und lasse nsich auch Bernanke´s Wimpel nicht locken [/SIZE][/FONT] Angehängte Grafik: stier_-_torero_.jpg
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=218236&resize_x=600[/IMG]
Allah iyiligini versin be kardesim. ama aramizda bayanlar var, ayip olmayacak mi?
[QUOTE=VOBiX;90668]Çektiği bu radyasyonu ne yapıyormuş? Hani fotosentez yapar gibi başka bir şeye çevirmiyorsa maddenin yoktan var ve vardan yok olmayacağı teoremine göre kaktüs radyasyonlu oluyor. Bir de Cem yılmaz atomdan hızlı mı koşacaksınız gibi bir şeyler diyordu. Bu sebeplerle ilginç geldi bana.[/QUOTE]
Bilmiyorum ne yapıyor onu kaktüse sormak lazım :pama şekil itibariyle kaktüs kanser hücresine benziyor
[quote=Larossıan;90664]Bakalım gerçekten dediğiniz gibi tecrübelimisiniz bu akşam test zamanı.[/quote]
Bingooooo.... ) Gold medalımı isterim...
Saat 19:52 Nirden döndük ?