-
[quote=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/quote]
Sayın abka dow u bugün ancak Rabbim kurtarırsa kurtarır Amin diyelim.
-
[QUOTE=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/QUOTE]
sn. abka şu dönemlerde çarpılmayan sistem var mıdır sizce?...
ben biliyorum var ama benim sistemim değil....
sanırım böyle dönemlerde kısa ve orta vadeli sitemle işlem yapıp(gün sonu flat kalmak) uygun... eğer olduysa(kar yeteri kadar varsa) geceye uzun vadeli sistemler doğrultusunda girmek daha faydalı olur ki siz bunu daha önce çok kez işaret etmiştiniz....sanırım biraz risk yönetimi gibi oldu ama farklı bir şey anlatmak istedim....
bol kazançlar...........
-
[QUOTE=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/QUOTE]
Bu ara sistemler yüksek gerilim hattında gibi...
-
[QUOTE=truva;90683]imkb çok kotu yakalandı
tepki beklerken sert satış geldi
yarın ne kadar görece güçlüyüz göreceğiz
bu arada dow da ne oluyo ing bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim
sabahı beklemelim[/QUOTE]
Eğer DOHOL, DYHOL ve HURGZ olmasaydı bugün 31,000 üstünde ve çoğu sistem alda iken kapardık.
-
[quote=abka;90687]şubat gayet iyi gecerken perşembe gecesi pozisyonundan beri üst üste 2 kere çarpıldım...Allah tan bu gece sisteme uymadım..sistem al da idi ..oysa flat kaldım..sadece 2 günün acı çarpılmasından dolayı korktum açıkcası.[B]son günlerde benin gibi yamulan var mı..[/B]yoksa sisteme veda mı edeyim..gap lerle çarpılıyorum..tek ümidim mbm dir..oda uzun olunca fdow sistemi kurtarır diyorum.[/quote]
Sn Abka,
Gerçekten sistemleri çok zorluyorlar, sistemim grafikte gösterilen son 4-5 günde yaptığı tradelerde karlı, ancak ben şahsen bu kadar kazanmakta zorlandığı zamanları çok nadir görmüşümdür. Al ve Sat sinyalleri ise psikolojik açıdan uyulması son derece güç zamanlarda gelmiş durumda. Uydun mu derseniz evet (With the help of bio-mechanical person)
Sistem sinyalleriniz ve sisteminizin güvenilirliği açısından bir kriter olabilmesi açısından sinyalleri veriyorum.
Bol Kazançlar.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img27.imageshack.us/img27/8729/vob15.png[/IMG][/URL]
-
Bendeniz:) ama üzülmüyorum çok cephaneyi doldurmuştum 38 000den 31000e düşüşte
-
USD-JPY burdan kısala..........koy stop uuuu 95 a.........
hayatını yaşa............lelele.lelele
-
Dax 8250 dow 6500 biz 27 veya 23000 dip gibi duruyor
-
citi ve baf gunlerce düştü
bugun yukseliyorlar en çok hacim yapan kagıtlar
ama dji düşüyor
ne iş anlamıyorum
-
[quote=mordak;90689]özgür sana nazar değmiş bence.....üüüüüü[/quote]
Ya sorma yaa. burdan dönmesi gerekiyordu.
Ajanslarda geçmeyen bi haber mi var acaba ?
-
[QUOTE=truva;90698]citi ve baf gunlerce düştü
bugun yukseliyorlar en çok hacim yapan kagıtlar
ama dji düşüyor
ne iş anlamıyorum[/QUOTE]
abd finans sistemi ilk önce düşmeye başlamıştı..öyleki dow yükseliyordu(wallmart vs. sayesinde)...
kanımca şimdi tam tersi..mart ayında abd banka endeksi dibi görebilir..ama dow diğer hisselerle düşebilir..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90699]Ya sorma yaa. burdan dönmesi gerekiyordu.
Ajanslarda geçmeyen bi haber mi var acaba ?[/QUOTE]
bilmem? ben haber falan pek anlamam.....
her şeyin başı sağlık bir onu bilirim...+.+.+.